Görüş Bildir
Haberler
The Umbrella Academy Evreninde Doğmuş Olsaydın Senin Süper Gücün Ne Olurdu?

The Umbrella Academy Evreninde Doğmuş Olsaydın Senin Süper Gücün Ne Olurdu?

Bir çizgi roman uyarlaması olan The Umbrella Academy, 2019 yılında Netflix'in projesi olarak ekranlarımıza yansıdı. Dizinin ilk sezonu yayımlandıktan sonra izleyiciler olarak her birimiz süper gücümüzün olduğu evrenleri hayal etmişizdir.

Eğer süper gücünüzün olduğu bir evrende bulunsaydık, sizlerin süper gücü ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da söylersen...

3. Bir seçim yapman gerekirse;

3. Bir seçim yapman gerekirse;

4. Yardıma ihtiyacı olan biri ile karşılaştın. Ne yaparsın?

4. Yardıma ihtiyacı olan biri ile karşılaştın. Ne yaparsın?

5. Geçmiş mi gelecek mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç severken ayrılmak zorunda kaldın mı?

6. Hiç severken ayrılmak zorunda kaldın mı?

7. Pekii çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

7. Pekii çevrendekiler seni nasıl tanımlar?

8. Kendini bir kelime ile tanımlamanı istesek?

9. Birlikte savaşabileceğin birini ister miydin?

9. Birlikte savaşabileceğin birini ister miydin?

10. Son olarak çocukluğundan bahsetmeni istesek?

10. Son olarak çocukluğundan bahsetmeni istesek?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Luther Hargreeves!

Luther Hargreeves!

Sen doğduğun andan beri güçlüsün! Güç dediğimiz fiziksel olarak algılansa da senin zihinsel ve mental olarak sahip olduğun güç kimse de yok. Etrafında bulunan, değer verdiğin insanlara karşı her daim korumacı yaklaşıyorsun. Bu tutumun ise kaldırabilmesi kolay bir durum değil. Ancak söz konusu sen olduğunda çocuk oyuncağı gibi geliyordur. Ne pahasına olursa olsun ailen ve arkadaşların için çabalamayı kendine görev edinmişsin. Sen buralarda olduğun sürece sizi ayırmaya hiçbir güç kalkışamaz.

Diego Hargreeves!

Diego Hargreeves!

Senin süper gücün bıçak kullanma ve dövüş ustası olmak! Kurtarılması gereken bir gün varsa sen koşarsın, halledilmesi gereken bir iş varsa yine sen koşarsın, yardıma ihtiyacı olan biri varsa ilk sen koşarsın. Hayatını yardımcı olmaya adamışsın sen. Birileri görsün ya da görmesin yapmak istediğin tek şey bu senin. Bu durum seni ne kadar yorsa da temiz kalbin bu işi bırakmana izin vermiyor. Kendi bildiğini okumayı seviyorsun. Bazen etrafındaki insanları incitmen gerekse dahi prensiplerinden ödün vermiyorsun. Seni durdurabilecek ve yenebilecek birileri kolay kolay karşına çıkmaz.

Allison Hargreeves!

Allison Hargreeves!

Senin süper gücün tek bir cümlenle insanları manipüle edebilmek! Bu zamana kadar istediğin her şeyi elde etmek için tatlı dilini kullandın ve kibarlığının etkisini gördün. İnsanları tek bakışta çözmek ve ne istediklerini anlamak senin işin. Bu nedenle ne demen gerektiğini ve insanların davranışlarını kontrol edebilmeyi çok iyi biliyorsun. Tatlı dilin ve düşünceli karakterin de işin içine girdiğinde insanların sana hayır demesi, olumsuz cevaplar vermesi pek mümkün olmuyor. Sen bu hayattan her istediğini alabilecek bir güce sahipsin!

Klaus Hargreeves!

Klaus Hargreeves!

Senin süper gücün ölülerle temasta kalmak olurdu. Geçmişe olan saplantın ve yaşama karşı duyarsızlığın, seni bir nevi ölüme yakınlaştırıyor. Vurdumduymaz karakterin ve su akar yolunu bulur motton ile sen gerçekten yürüyen bir ölü gibisin. Bu duruşunun getirisi ise canını kolay kolay bir şeyin sıkamaması oluyor. Sıkıldığında ise gerçekten unutamıyorsun, travmatik bir etki bırakıyor. Bu nedenle de geçmişte yaşanan, seni derinden üzen olayları kolay kolay unutamıyorsun. Bugüne kadar epey bir yıpranmış da olsan eğlenmeyi en iyi sen biliyorsun.

Number Five!

Number Five!

Senin süper gücün zamanı ve mekanı bükebilmek diyebilirim. Amaçların ve hedeflerin uğruna aşamayacağın engel yok. Kafana koyduğun plan için elinden geleni ardına koymazsın. Bu nedenle karşılaştığın her pürüzün üstesinden ustalıkla geliyorsun. Gelemediğin zamanlar olduğunda ise her türlü seçeceği tarıyorsun ve yeni seçenekler oluşturabiliyorsun. Seni sen yapan asıl şey sınır tanımayan biri olman. Tam bir iş bitiricisin ve insanların sana ihtiyacı olduğunu biliyorsun. Ancak tek başına hareket etmeyi tercih eden biri olduğun için uzatılan yardım ellerini görmezden geliyorsun. Bu davranışın ise çoğu zaman seni çıkmaza sokan yegane duruşun.

Ben Hargreeves!

Ben Hargreeves!

Senin süper gücün farklı boyutlardaki eşsiz yaratıkları, vücudundaki bir portal aracılığı ile uzvun olarak kullanabilmek olurdu. Eşsiz empati yeteceğinin sağladığı bu süper gücün, ahtapot kollarına erişimini sağlayabilirdi. Karşındaki insanın hislerini, düşüncelerini algılamak senin için çok kolay. Adeta hisleriniz bir oluyor, acısını ve mutluluğunu paylaşabiliyorsun. Sen bu şekilde doğmuşsun, böyle birisin. Fazladan hiçbir çaba sarf etmene gerek kalmıyor. Bu nedenle vücudunu, başka canlıların erişimine açman çok normal olurdu.

Viktor Hargreeves!

Viktor Hargreeves!

Sen duygularınla beraber ses dalgalarının titreşimlerini kullanabiliyorsun. Titreşimlerin kontrolünü duygularına bırakman demek tamamen içedönük ve sezgisel biri olman anlamına geliyor. Sen düşüncelerinle baş başa kalmayı seven ve insanların arasında kendini rahat hissedemeyen bir insansın. Bu nedenle gerildiğin zamanlarda sert çıkışların ve kontrolsüz davranışların olabiliyor. Bu çıkışların ve tepkiler o kadar sert ki dünyanın sonunu bile getirebilirsin. Sen sadece seni tanıyan ve seven insanların yanında kendin olabiliyorsun ve rahat davranabiliyorsun. Çünkü onlar senin asıl hissettiğin duyguları anlayabiliyor. Kendini anlatmak ve ifade edebilmek, genelde zorlandığın bir durum diyebilirim.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
31
10
8
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın