Görüş Bildir
Haberler
Hangi Grey's Anatomy Karakterisin?

Hangi Grey's Anatomy Karakterisin?

2005 yılından itibaren günümüze kadar gelen Grey's Anatomy, adeta Arka Sokaklar dizisine meydan okuyor. Yıllar içerisinde çoğu karaktere veda etsek de yerine yeni karakterlerin gelmesi uzun sürmüyor.

 Ancak bazı Grey's Anatomy karakterleri var ki diziden ayrılsa dahi unutulmayan... 

 Eğer hazırsanız hangi unutulmaz Grey's Anatomy karakterisiniz öğrenelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da belirtirsen...

3. Sıra uzmanlık alanına geldi. Seç bakalım!

4. Peki çocuklar hakkında düşüncelerin neler?

4. Peki çocuklar hakkında düşüncelerin neler?

5. Seni özetleyen kelimeyi seçebilir misin?

5. Seni özetleyen kelimeyi seçebilir misin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk hayatından bahsetmeni istesek?

6. Aşk hayatından bahsetmeni istesek?

7. Bu hayvanlardan birini seçer misin?

8. Seni sinirlendirecek bir şey?

8. Seni sinirlendirecek bir şey?

9. En yakın arkadaşında arayacağın en önemli unsur nedir?

9. En yakın arkadaşında arayacağın en önemli unsur nedir?

10. Son olarak Seattle'daki evini seç bakalım şimdi de!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Derek Shepherd!

Etrafındaki herkesi büyülemekte üstüne yok! İstediğini elde etme konusunda da oldukça başarılısın. E tabi Seatte Grace Hastanesi'nin gözbebeğisin sonuçta. Kıvrak zekan ve özgüvenin düşünülünce normal tabii. Desteğin ve azminle çevrendeki herkesin de istediklerine kavuşmasında önemli rol oynuyorsun. İnsanların hayatına gerekli bir parçasın sen ve bu durumun da farkındasın. Bu farkındalık ise narsist tarafının beslendiği nokta.

Alex Karev!

Savunma mekanizması olarak kendini dış dünyaya kapatman çok tanıdık. Nadiren etrafındaki insanlara içini açıyorsun ve gerçek seni görebiliyorlar. Görenlerse bir daha seni bırakamıyor! İçindeki küçük çocuk yıllardır sorumlulukların altında ezilmiş ve kendi kendini büyütmek zorunda kalmış. Umursamaz ve flörtöz yapın ise tamamen bir paravan. Sen tam bir gerçek aşk insanısın! Sevdiğin kişi için ayılarla bile güreşecek potansiyele sahipsin.

Meredith Grey!

Fedakarlık söz konusu olduğunda vakit kaybetmeden harekete geçiyorsun. Sevdiklerini ne pahasına olursa olsun korumak ve kollamak istemen ise onları derinden önemsemenin bir sonucu. Hayatta en zorlandığın anlarında bile yardım almayı reddediyorsun, böyle anlarda köşene çekilip kafanı toparlamak sana daha iyi geliyor. Yalnızlığı ve depresifliği sevmenin yanı sıra tam bir neşe kaynağı sayılırsın. Kimse sen olmadan bir işe kalkışmak istemiyor. Sen gerçekten de bir başrolsün!

Cristina Yang!

İnsanlarla içli dışlı olmayı sevmiyorsun, yapında yok. Her ne kadar mesafeli davranmaya çalışsan da duvarını delip geçen bazı insanlar oluyor ve onlar için her şeyi göze alabilecek kapasiteye sahipsin. Aynı şekilde başarı için de böyle düşünüyorsun. Bu nedenle çoğu zaman arkadaşlarından ve ailenden önce işin geliyor. Taş gibi sağlamsın ve her ortamda en havalı kişi sen olmak zorundasın.

Miranda Bailey!

Her zaman sınıfının birincisi sensin ve her konuyu kısa bir sürede kavrayabiliyorsun. İşinin ehlisin ve yetkin birisin. Her zaman ve her yerde zayıflık belirtisi göstermeyi reddediyorsun, otoriter ve disiplinli yaklaşmak seni sen yapan özelliklerinden. Haksızlığa gelemiyorsun, prensiplerin ve ideallerin var. Bu nedenle her fırsatta doğrunun peşinden gitmeyi seçiyorsun. Fakat bu sertliğin ve katı duruşunun arkasında da pamuk gibi bir kalbe sahipsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mona mona

Seatle'da ev seçiminde karavan da olmalıydı kesinlikle

Necla Kaplan

Miranda Bailey!

cansu ersan

Derek Shepherd!