Görüş Bildir
Haberler
Yaparım/Yapmam Kişilik Testine Göre Ne Kadar Cesaretlisin?

Yaparım/Yapmam Kişilik Testine Göre Ne Kadar Cesaretlisin?

Bu yaparım/yapmam testine göre ne kadar cesaretlisin?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sırf hak ettiği için sevdiğin birine haksızlık yapar mısın?

2. Peki eski sevgilini yeni sevgisiyle ayırmak için bir şeyler yapar mısın?

3. Ani bir kararla yaşadığın yeri değiştirir misin?

4. Peki etrafındaki kişileri yönlendirir misin?

5. Sırf mutsuz olduğun için hayatından bazı kişileri çıkartır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seni değersiz hissettirdiği için 5 yıllık sevgilinden ayrılır mısın?

7. En yakın arkadaşının bilerek bir hata yapmasına müsaade eder misin?

8. Söyle bakalım borçların var ama işini de hiç sevmiyorsun. İstifa eder misin?

9. Peki kendi mutluluğun için bir başkasının mutsuz olacağı bir şey yapar mısın?

10. Son olarak bir karar alırsan hayatından çok kişi gidecek yine de o kararı alır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen daha temkinli adım atmayı tercih eden birisin...

Sen daha çok adımlarını düşünen ve risk almaktan hoşlanmayan birisin. Kararlarının arkasında durman için o kararlar üzerinden uzun süre düşünmüş olman gerekiyor. Hata yapmaktan hoşlanmadığın gibi yanlış bir şeyi de savunmaktan hoşlanmazsın. Karakterin gereği içini huzursuz eden veya doğru olmadığını bildiğin bir şeyin arkasında duramazsın. Bu kim olursa olsun sana yanlış geliyorsa o kişiyi de savunmayacağın anlamına gelir. Etrafında kaliteli insan biriktirmeye özen gösteren birisin. Öylesine veya sorumluluk almaktan kaçan kişileri yakınında tutmanın sana bir faydası olmayacağı gibi aynı zamanda zararı da olabileceğini düşünüyorsun. Cesaret senin için zor bir karar. Özellikle senin veya bir başkasının canı yakacak o şeyden kesinlikle uzak durursun. Uzun süre düşünür ve bir karardan emin olduktan sonra adım atarsın. Sadece sen istiyorsun diye bir şeye başlamazsın. Kendini fazla ön plana atmayı sevmeyen ve öncelikleri başkalarının iyiliği olan birisin. Sadece kendini riske atacak kadar cesursun ama başkaları da olaya dahil olursa cesaretinden pek eser kalmıyor. Kendini ve etrafını düşündüğün sürece cesaret etmekten kaçan birisin. Bir saat sonran da bir hafta sonran da belki de yıllar sonranda ne olacağını bilmek seni daha huzurlu hissettiriyor. Belirsizliklerden hoşlanmadığın gibi bencilce davranıp kendini ve etrafındaki kişileri tehlikeye sürükleyecek şeylerden de hoşlanmazsın.

Sen gözü kara ve cesaret denilince adı geçen kişilerdensin...

Sen görüp görebileceğimiz en cesaretli kişisin. Risk almaktan da bir adım atmaktan da geri durmazsın. Herkes bu cesaretini bildiği için seni ön plana çıkartmaya çalışır. Kararlı ve ne istediğini bilen biri olmak cesaretini daha da büyütüyor. Yanlış adım atmaktan korkmuyorsun çünkü sorumluluğunu alıyorsun. Hata yapsan da bunun sonucunda karşılaşacağın problemlerle baş edebilirsin. Seni korkutan şey o an istediğin şeylere engel olacak kişiler ve duygular. Sen hayatını dilediğin gibi yaşamaya çalışırken bir başkasının gelip buna engel olmaya çalışması veya bir başkasını düşünerek kendi isteklerinden vazgeçmiyor olmak seni korkutuyor. Cesaret edebileceğin her şeyde bazı kuralların var. Bunların başında da sen geliyorsun. Eğer canın yandıysa veya sevdiğin biri zarar gördüyse gözün o zamanlarda hiçbir şeyi görmüyor. Sinir harbinde kendini kaybedebiliyor ve sakinleşmek için de uzun süreni harcıyorsun. Sen cesaretli olduğun kadar eğlenmeyi de bilen birisin. Hayatının tadını çıkarttığın ve o an mutlu hissettiğin hiçbir şeyden daha sonra pişmanlık duymazsın. Çevrendeki kişiler bu özelliğini bildiği için seninle sonuna kadar her şeye varlar ama onlara biraz cesareti sağlayacak kişi de sen oluyorsun. Yani etrafına da bu cesaretini geçirdiğin sürece yalnız kalmıyor ve kendine her zaman bir ortak buluyorsun. Sürekli sonunu düşünerek yaşamak veya ihtimaller üzerine plan yapmak sana göre bir şey değil. Bunu bildiğin sürece de senin cesur tavrın her zaman yanında olacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
56
48
23
17
16
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

ilk sorudaki mantık hatası nedir yaa. hak ettiği için bişey yapılacaksa bu haksızlık olmaz ki, haketmiş olur. haketmeyen kişiye yapılan şey haksızlık olur.

Ördekkaç

kötü müsün iyi misin testi olmuş bu

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Sen gözü kara ve cesaret denilince adı geçen kişilerdensin...