Görüş Bildir
Haberler
Kimin Seni Sevmesine İhtiyacın Var?

Kimin Seni Sevmesine İhtiyacın Var?

Sen kim tarafından sevilmelisin? Bu sorunun cevabı testimizde:👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şu aralar bir eksiklik hissediyor musun?

4. Bu eksikliğini gidermek için ne yapıyorsun?

5. Diyelim ki hayatında her şey istediğin gibi gidiyor, hangi duyguyu hissedersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen sevdiğini nasıl belli ediyorsun?

7. Peki karşındaki kişinin duygularının gerçek olup olmadığını nasıl anlarsın?

8. Söyle bakalım bir sorununu paylaşman için karşındaki kişiye ne kadar güvenmen gerekiyor?

8. Söyle bakalım bir sorununu paylaşman için karşındaki kişiye ne kadar güvenmen gerekiyor?

9. Şimdiye kadar tartıştığın insanlarla genellikle problem kimdeydi?

10. Son olarak neden sevilmek senin için önemli?

10. Son olarak neden sevilmek senin için önemli?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen annenin sevgisine ihtiyaç duyuyorsun...

Sen annenin sevgisine ihtiyaç duyuyorsun...

Eski sevgilinin sevgisine ihtiyaç duyuyorsun...

Senin eski sevgilin tarafından sevilmeye ihtiyacın var. Bazı unutamadığın şeyler veya yerine koyamadığın kişiler nedeniyle eskiye dair hiçbir şeyi unutamamışsın. Denemişsin ama karşına her kim çıktıysa eskiyi daha da çok aratmış. O zamanlar mükemmel gelmeyen her şey sana şimdi mükemmel gelmeye başlamış. İçinde bir eksiklik hissediyorsun ve bu eksiklik de sevilmemenden kaynaklanıyor. Bunu dindirmek için ise biraz olsun sevilmeye ihtiyaç duyuyorsun. Öylesine biri tarafından değil, gerçekten sana değer veren biri tarafından sevilmeye ihtiyacın var. Seni sen gibi yapan ve kötü hissettiğin her anda seni iyi hissettirmek için çabalayan eski sevgilini özlüyorsun bu aralar. Sana hissettirdiği her şeyi ve eskide kalan her şeyi özlüyorsun. Kendi kendine yetebilen biri olsan da biri tarafından önemli hissettirilmek ve sevilmek senin için çok başka duygular. Bu nedenle senin şu an ihtiyaç duyduğun şey eski sevgilin tarafından tekrar sevilmek.

Özlediğin birinin seni sevmesine ihtiyaç duyuyorsun...

Sen özlediğin birinin sevgisine ihtiyaç duyuyorsun. Uzun süredir görmediğin ve belki de eksikliğini çok fazla hissettiğin birine ihtiyacın var. Onunla geçirdiğin her saniye de yaşadığın her şey de senin için fazla anlamlı. Ne aklından çıkmasını kabul edebiliyor ne de unutmak istiyorsun. Belki görmenin imkansız olduğu belki de bir daha hiç göremeyeceğin birini özlüyorsun. Sana hissettirdiklerini ve onunlayken yaptığın her şeyi özlüyorsun. Senin ihtiyaç duyduğun sevginin karşılanması zorken bunu nasıl tamamlayacağını da pek bilmiyorsun. Kendi içinde duygulara fazla önem ve değer veren birisin. Durum böyleyken de hayatına gelip geçici ve öylesine kişileri almazsın. Senin için önemli yere sahip herkesten çok zor koparsın. Bu bağ kurma özelliğinin güçlü olması senin çok çabuk kırılmana neden olsa da aslında sağlam ve güvenilir ilişkiler kurmanı da sağlıyor. Senin ihtiyacın olan şey özlediğin biri tarafından sevilmek...

Uzun süredir görmediğin birinin seni sevmesine ihtiyaç duyuyorsun...

Sen uzun süredir görmediğin biri tarafından sevilmeye ihtiyaç duyuyorsun. Bazı sebeplerden dolayı aranıza bazı mesafeler girmiş ve bu mesafeler de giderek büyümüş. Sen ne kadar bir şeyler için çabalamış olsan ve ne kadar aranızdaki bazı şeyleri düzletmeye çalışsan da koşullar el vermemiş ve giderek sorunlarınız çoğalmış. İhtiyacın olan şey tekrar eski günlere dönmek ve belki de eskiden sahip olduğun her şeye tekrar sahip olmak. Sen bunları yaşayamacağını düşündükçe daha kötü hissediyor ve kendini tamamlanmış hissetmiyorsun. Uzun süredir görmediğin kişileri düşündüğünde aklına kim geliyorsa o kişiyi gerçekten özlemiş ve o kişinin saha hissettirdiklerini özlemişsin. Çok fazla geçmişe takılı kalan biri değilsin ama özlediğin duyguları tekrar yaşamayı istemek senin en büyük hakkın. Sevildiğini tekrar tekrar hissetmek istiyorsun ve bunu da uzun süredir görmediğin birinden bekliyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
88
40
30
22
12
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın