Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Ne Kadar Samimisin?

Kişilik Testi: Ne Kadar Samimisin?

Karşındaki insanlara verdiğin izlenim senin o kişiyle kuracağın iletişimi büyük oranda etkiler. Senin iletişimin samimi mi yoksa samimiyetsiz mi?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. İstemediğin bir ortamda bulunursan ne yaparsın?

4. Peki diyelim ki çok önceden seni aldatan eski sevgilinle karşılaştın ne yaparsın?

4. Peki diyelim ki çok önceden seni aldatan eski sevgilinle karşılaştın ne yaparsın?

5. Yeni tanıştığın insanlarda ilk neyi merak ediyorsun?

5. Yeni tanıştığın insanlarda ilk neyi merak ediyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğrusunu bildiğin bir şey için insanlarla tartışır mısın?

7. Senin korktuğun şey ne?

8. Söyle bakalım sen istediğin şeylere kavuşmak için neler yapabilirsin?

9. Tanıştığı insanlara her şeyini anlatmak kaç dakikanı alır?

9. Tanıştığı insanlara her şeyini anlatmak kaç dakikanı alır?

10. Son olarak sana neden güvenelim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen samimiyetinle dikkat çekiyorsun!

Sen herkesten çok daha fazla samimisin. Hareketlerin, tavırların herkeste bir sıcaklık oluşturuyor. Sanki seni yıllardır tanıyorlarmış gibi seni kendilerine yakın görüyorlar. Senin samimiyetin belki ses tonundan belki davranışlarında belki de düşünceli yapından kaynaklanıyor. Yani insanlarla nasıl iletişim kurması gerektiğini bilen birisin. Bu da senin aslında güvenilirliğini arttırıyor. Derdi olan da bir mutluluğu olan da ilk sana geliyor. Senin gözlerinde gördükleri o şefkat duygusuna ihtiyaç duyuyorlar. Sen insanları yargılayan veya yaptıkları hataları yüzüne vuran biri değilsin. Onları anlamaya çalışır ve belki de doğru olanı göstermeye çalışırsın. İnsanların hayatına çok müdahale etmez, onların anlattığı kadar bilgi sahibi olursun. Sana bu kadar güvenirlerken sen de insanlara çok fazla güveniyorsun. Karşındaki kişiden aldığın enerjiye göre onunla bir bağ kurabiliyor ve ona göre adım atıyorsun. Sen bir gülüşünle bile insanları mutlu hissettiren ve tanıştıkları ilk dakikan itibaren akıllarında kalan bir karaktere sahipsin. Bu samimi tavırların sayesinde de hayatında birçok şeyde kazanmış oluyorsun!

Sen samimi olmaktan çok soğuk birisin!

Sen samimiyetten çok soğuk bir karaktere sahipsin. Bu kendini koruma amaçlı takındığın tavrın birçok kişinin seninle zor iletişim kurmasına neden oluyor. Gereksiz sohbetlerden, gereksiz insanlardan ve hatta dedikodudan pek hoşlanmıyorsun. İnsanların hayatına çok fazla karışmadığın gibi kimse de senin hayatına karışmasın istiyorsun. İnsanlarla tanışmayı sevsen de diyalogu çok fazla ilerletemiyorsun. Ne sorman gerektiği ile ne anlatman gerektiği arasında kalıyorsun. Çünkü ilk bakışta insanlara güvenemeyeceğin gibi onların da sana güvenmesini istemiyorsun. Anlattıkları her şey sana yük gibi gelirken bazen de yaşadıkları şeylere şaşırıyorsun. İnsanların canını yakmak istemeyen bu nedenle her zaman bir adım geri de duran birisin. Bu temkinli hareket etmen de insanların senden uzaklaşmasına neden oluyor. Samimiyet gösteremediğin anlarda aslında insanları çözmek için uğraşıyorsun. Yani tanıştığın kişileri uzun uzun gözlemliyorsun. Soğuk karakterin aslında etrafında kaliteli insan biriktirmeni sağlıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
47
19
9
6
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Özlem53

Sen samimiyetinle dikkat çekiyorsun!

Gizem Yenikler

Sen samimi olmaktan çok soğuk birisin! Sen samimiyetten çok soğuk bir karaktere sahipsin. Bu kendini koruma amaçlı takındığın tavrın birçok kişinin seninle z... Devamını Gör

Ruhi Can

Sen herkesten çok daha fazla samimisin. Hareketlerin, tavırların herkeste bir sıcaklık oluşturuyor. Sanki seni yıllardır tanıyorlarmış gibi seni kendilerine ... Devamını Gör