Görüş Bildir
Haberler
Bu Psikolojik Testte Gördüğün Figürlere Göre Ne Kadar Tehlikelisin?

Bu Psikolojik Testte Gördüğün Figürlere Göre Ne Kadar Tehlikelisin?

Sana verdiğimiz görsellerde ilk dikkatini çeken şeyleri seç. Bu seçtiğin figürler sonucunda ne kadar tehlikeli düşüncelere sahip olduğunu öğreneceksin.

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Bu görsel de ilk dikkatini çeken şey ne?

3. Bu görsel de ilk dikkatini çeken şey ne?

4. Peki burada?

4. Peki burada?

5. Bu görselde ilk gördüğün şey ne?

5. Bu görselde ilk gördüğün şey ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu görsel için de cevap verir misin?

6. Bu görsel için de cevap verir misin?

7. Peki bu görselde gördüğün ilk şeyi seç.

7. Peki bu görselde gördüğün ilk şeyi seç.

8. Son olarak bu görselde ne görüyorsun?

8. Son olarak bu görselde ne görüyorsun?

Sen istesen de tehlikeli biri olamıyorsun.

Sen istesen de tehlikeli olan biri değilsin. İçindeki duyguların yoğunluğu buna izin vermiyor. Canın belki çok yanabilir, hak etmediğin şeyler yaşayabilirsin ama yine de o kişiyi karşı hissettiğin duyguların yerine tehlikeli bir duygu alamaz. Kolay kolay insanlardan vazgeçemiyor ve kolay kolay hayatından onları çıkartamıyorsun. Bir sinirle, belki ağzından çıkana dikkat edemeyebiliyorsun ama pişman olman da dakikalarını alıyor. Sen her koşulda insanları affedebilen ve yaptıkları şeyleri görmezden gelebilen birisin. Bu özelliğin de aslında seni hak etmeyen ve değer vermeyen insanlarla bir arada olmana neden oluyor. Yani etrafında kalitesiz kişileri biriktiriyorsun. Her şeyi affederek, sana yapılana susarak kendine haksızlık etmiş oluyorsun. Tehlikeli biri olmadan da kendini koruyabilirsin. Bunu öncelikle insanlara sana nasıl davranmaları gerektiğini öğreterek yapabilirsin. İnsanların davranışlarını çok kafana takmasan da yine de nerede durmaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor. Çünkü sen herkese saygı duyarken, onların da sana saygı duyması gerekli.

Canın yandığında tehlikeli olabiliyorsun.

Sen canın yandığında tehlikeli olabiliyorsun. Hayatındaki kişilere çok fazla değer verirken onların sana değer göstermediğini fark etmen seni hırçın biri yapabilir. Herkesle aranda bir mesafe olması gerektiğine inanıyorsun çünkü bu şekilde kendini koruyabiliyorsun. Yani herkesle bir mesafe koymak seni güvende hissettiriyor. Bunca mesafeye rağmen sana istediğin gibi davranmayan veya canını yakan kişilere karşı tehlikeli biri oluyorsun. Bu tehlikeli halini ise insanları zayıf noktalarından vurarak yapıyorsun. Hoşlanmadıkları şeyleri yaparak onlardan intikam alıyorsun. Bu özelliğin hiçbir şekilde seni bırakmıyor. Çünkü sen bazı duyguları içinde sindiremiyorsun. Yani bazı davranışlar karşısında susamıyor ve tepkini göstermek zorunda hissediyorsun. Sadece kendi hakkını değil başkalarının hakkını da düşünmek istiyorsun. İnsanların senden çekinmelerinin nedeni de tam olarak bu. Her şeye bir cevap verebiliyor ve karşındaki kişilerin damarına basabiliyorsun. Tehlikeli olmayı seçmiyorsun belki ama seni buna itiyorlar.

Hak eden kişiye tehlikeli olabiliyorsun.

Sen hak eden kişiye tehlikeli olabiliyorsun. Yapın gereği aslında insanlara sert davranmak, bağırmak belki de tartışmak sana göre bir şey değil. Her zaman ılımlı yaklaşarak bir orta yol bulmaya çalışıyorsun. Kendi hayatında da daha sakin ve sessiz bir karaktersin. Bazı insanların ise davranışına anlam veremiyorsun. Sen, tutarsız davranan, net olmayan insanlara karşı tehlikelisin. Seni çıldırtabilecek tek şey, davranışları ile sözleri tutarlılık göstermeyen insanlar. Senin tehlikeliliğin ise diğer insanlara göre daha naif boyutta. Hak eden kişiye hak ettiği cevabı verirsin belki ama onu yine de kırmak istemezsin. Karşındaki kişi ne yaparsa yapsın duygularını incitmek istemezsin. En fazla o kişiyi hayatından hemen çıkartabilirsin. Ne kadar özür dilese de tekrar bir şans daha vermezsin. Bu konuda oldukça sert birisin. Tehlikeliliğini insanları hayatından çıkartarak gösteriyor olabilirsin. Doğrularını kendin buluyor ve buna göre hareket ediyorsun. Bu nedenle de insanlara zarar vermeden hayatından çıkartıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
224
44
26
15
13
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Canın yandığında tehlikeli olabiliyorsun.

Hemdem

'' Sen istesen de tehlikeli biri olamıyorsun''. Nokta atışı,normal de eğlencesine yapıyorum ama ilk defa bu kadar doğru bir analiz sonucu çıktı 👍

Gizem Yenikler

Sen istesen de tehlikeli biri olamıyorsun.