Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Göre Sen Aslında Nereye Aitsin?

Bilinçaltı Testine Göre Sen Aslında Nereye Aitsin?

Bilinçaltında yer edinen fark etmesen de cümlelerinden, davranışlarından kendini belli eden her şey senin hakkında bize fikir veriyor. Bu bilinçaltı testine göre sen aslında nereye aitsin?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Bir yerde yürüyüş yapıyorsun. Burası senin bildiğin bir yer mi?

4. Peki yürürken karşına biri çıktı ve selam verdi. Bu kişiyi tanıyor musun?

5. Karşına çıkan kişinin en belirgin fiziksel özelliği bunlardan hangisiydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Karşına çıkan kişiyle akşam tekrar görüşmek için sözleştiniz. Nereye gidiyorsunuz?

7. Gittiğiniz yerde bir hayvan gördün. Bu hangi hayvan olabilir?

7. Gittiğiniz yerde bir hayvan gördün. Bu hangi hayvan olabilir?

8. Bu hayvana yediğin şeyden verdin mi?

9. Oturduğunuz yerden kalktınız ve tekrar yürüyüş yapıyorsunuz. Bu yürüdüğün yer ilk sorudaki yürüdüğün yer ile aynı mı?

10. Son olarak karşılaştığın kişiyle ne konuşmuş olabilirsiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kendini huzurlu hissettiğin yere aitsin!

Sen kendini huzurlu hissettiğin yere aitsin. Mutlu olabileceğin ve hiçbir derdinin kalmadığı, problemler olsa da bir şekilde çözebildiğin bir yere aitsin. Hayattaki tek amacın daha mutlu bir yaşam sürmek. Bu nedenle hayatını zorlaştıran herkesi kendinden uzaklaştırıyorsun. Yetinmeyi bilen ve en küçük bir şeyle mutlu olabilen birisin. Birinin seninle problemi olması veya tartışmalar yaşaması pek mümkün değil. Çünkü problem olan yerden uzaklaşıyor ve problem yaratan insanlardan da uzaklaşıyorsun. Hayatının her alanında huzurlu olduğun yeri aramışsın. Bazen kendini dinlediğin bazen birileriyle sohbet ettiğin, evine mutlu döndüğün ortamlara ihtiyacın var. Kafanda kurduğun ve gözlerini kapattığında gördüğün yer aslında senin en mutlu olduğun yer. Ne zaman tam anlamıyla oraya yerleşirsin emin değiliz ama bir gün mutlaka hayatını orada devam ettireceksin. Sayılı dostluklarınla kendini kendin gibi hissettiğin ve yaşadığın her gün için şanslı olduğunu düşündüğün günleri, kendini ait hissettiğin yerde bulacaksın.

Sen dilediğin gibi eğlenebildiğin bir yere aitsin!

Sen dilediğin gibi eğlenebildiğin bir yere aitsin. Hayatının her anında eğlenebildiğin bir yaşam benimsemişsin. Sürekli güldüğün ve güldürdüğün anların var. Böyle anlarda da düşündüğün tek şey ne kadar şanslı olduğun... Bu nedenle senin ait olduğun yer dilediğin gibi eğlenebildiğin bir yer. Asla tahammül edemediğin bir şey varsa o da her zaman mutsuz olan ve karşısındaki insanın da enerjisini çeken kişiler. Hayatta herkesin başına her şey gelebilir. Sen bunun fakrında olan birisin ve bu olan şeyler nedeniyle hayatı kendimize zehir etmek, ilerde sık sık keşke dememize neden olabilir. Sen ilerde keşke dememek için bir şeyler yapıyorsun. Her şeyden önce mutluluğun önemli. Çünkü insan sadece güldüğünde dertlerini unutabiliyor. Sen de yanında seni güldürebilen ve bir an olsun problemlerinden seni kurtarabilen insanlar arıyorsun. Sorunları düşünmek onları azaltmayacağı gibi bir sonuca da yaklaştırmayacak. Bazen görmezden gelip, yok saymak belki de o sorunun tamamen çözümü olabilir. Sen dilediğin gibi gülebildiğin her yere aitsin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
215
68
30
18
15
15
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Sen kendini huzurlu hissettiğin yere aitsin! vay be hiç bilemeyeceğim bir sonuç gerçekten... ben de daha özel bir şey diyecek sandım

Fatih Birol

ruh eşim as

cansu ersan

Sen kendini huzurlu hissettiğin yere aitsin!

Berna

Sen dilediğin gibi eğlenebildiğin bir yere aitsin