Görüş Bildir
Haberler
Fotoğraf Algı Testine Göre Gördüğün İlk Figür Senin Sorununu Ortaya Çıkartıyor!

Fotoğraf Algı Testine Göre Gördüğün İlk Figür Senin Sorununu Ortaya Çıkartıyor!

Bu görselde gördüğün ilk şey seni bir sorununu ortaya çıkaracak. 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu görselde ilk ne gördün?

Sen bu görselde ilk ne gördün?

Senin sorunun güvensizliğin...

Görsel de gördüğün ilk şeye göre senin sorunun güvensizliğin. Sen aslında fazla güven sağlayan ama bir o kadar da insanlara güvenmeyen birisin. Atacağın adımları sık sık düşünür ve bütün planlarını yaparsın. Birinin peşinden gitmek istemez, insanlar senin peşinden gelsin istersin. Yani daha çok yönlendirmek isteyen tarafsın. Sana gelen herkese iyimserlikle yaklaşırsın ama içten içe de kendini savunmaya alırsın. Yani her zaman bir sonraki adımını düşünürsün. Çünkü kendini güvende hissetmediğin yerlerde ve durumlarda bulunmak seni rahatsız eder. Zor güvenen biri olarak, güvenmediğin kişilerin yanında olmak da istemezsin. Kendi hayatından memnun birisin. Bu nedenle de çok zor yeni şeylere adapte olabilirsin. Farklılıklar çoğu zaman senin gözünü korkutuyor. Bu farklılıklar hayatının her alanında olabilir. Yeni bir iş, yeni bir arkadaş, yeni bir ilişki... Sık sık eskiyi anmanın nedeni de bu. Hayatında sayılı kişinin yanında kendin gibi olabiliyor ve geri de kalan herkesin yanında kendini korumak amacıyla farklı biri oluyorsun. Yani gerçek seni tanımak için birkaç gün vakit geçirmek gerekiyor.

Senin sorunun tahammülsüzlüğün...

Senin sorunun tahammülsüzlüğün... Şu aralar hayatında olan her şeyden çok çabuk sıkılıyor ve bunalıyorsun. Belki dönemsel olarak böyle hissetsen de ne insanlara ne de yaşadığın şeylere tahammüllün kalmış durumda. Yeni şeylere adapte olamıyor ama yine de yenilik arıyorsun. Sık sık yeni kişiler tanımak istiyor ve şu an hayatında olan kişilerin sana bir katkısı olmadığını düşünüyorsun. Tahammülsüz biri olarak belirsizliğe de tahammül edemezsin. Bu nedenle her şeyin net olmasını istiyorsun. Sana her gün farklı davranan, söylediği sözlerin arkasında durmayan kişilere dayanamıyorsun. Böyle durum ve olaylarda sinirlenebiliyorsun. Açık açık bir şeyi söylemek varken, anlamsız ve çocukça çaba içine giren insanları anlayamıyorsun. Sen şu an hayatının tam da dobra dobra her şeyi söylediğin evresindesin. Kim üzülür kim kırılır diye düşünmeden kendi keyfine ve zevkine düşkünlüğünü yaşıyorsun. Yani canın nasıl isterse öyle hareket ettiğin günlerde tahammülsüzlüğün sadece hayatını zorlaştıran insanlara karşı.

Senin sorunun her şeye susmak!

Senin sorunun her şeye susmak. Sen hayatında çok fazla kırılmış birisin. Her şeyi alttan almaya çalışırken, kendini hiçe saymışsın. Her duygunu fazla derin yaşıyorsun. Karakterin gereği böyleyken belki de hatayı tam da burada yapıyorsun. Kırmamak, üzmemek adına kendini kırıyor ve üzüyorsun. İnsanların senin pencerenden hayata bakamaması çoğu zaman seni şaşırtıyor. Karşısındaki kişilerin duygularını, düşüncelerini önemsemeden hareket etmeleri ve hayatlarında sadece kendileri varmış gibi yaşamalarını anlayamıyorsun. Sen ki hayatında herkese kendin kadar yer vermiş ve önceliğin onları yapmışsın. Senin anlamlandırmadığın ve her geçen gün biraz daha şaşırdığın her şey senin sorunun. Çünkü bazı insanları olduğu gibi kabul etmeli ve onlar için çabalamayı ve kendinden fedakarlık etmeyi bırakmalısın. Onlar yaptıkça sen ezilmemeli ve yaptıkları şeylere de susmamalısın. Ne yaşarsan yaşa iyi tarafı görmeye çalıştığın hayatında çok şey yaşamış ve sonunda da üzülen taraf olmuşsun. Senin sorunun olan susmak ve bazı şeyleri de görmezden gelmek, diğer insanlara ve hayata karşı bakışını değiştiriyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
23
22
13
12
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın