Görüş Bildir
Haberler
Yalan Söylerim/Söylemem Testine Göre Karakterini Ortaya Çıkartıyoruz!

Yalan Söylerim/Söylemem Testine Göre Karakterini Ortaya Çıkartıyoruz!

Mecbur kaldığımız durumlarda pembe, küçük yalanlar söylemek yalan sayılmamalı! 😂 Bu yalan söylerim/söylemem testine göre karakterini ortaya çıkartıyoruz.

Eğer hazırsan;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eski sevgilinle arkadaş kalmaya karar verdiniz. Yeni sevgiline, arkadaşın olan eski sevgilin hakkında yalan söyler misin?

2. Yakın arkadaşının sevgilisinin hiç de masum olmayan mesajlarını gördün. Aşktan gözü kör olmuş olan arkadaşına bu durum hakkında...?

3. Senden kaynaklanan bir hata da bir başkası sorumlu tutuldu. Bu durumda yalan söyler misin?

4. Sevgiline geçmişin hakkında yalan söyler misin?

5. Kendini zor bir durumdan kurtarmak için bir başkasını zor duruma sokacak bir yalan söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii eski sevgilini yeni sevgilisinden ayırmak için...?

7. Diyelim ki yapmadığın bir şeyle suçlanıyorsun ama bütün oklarda seni gösteriyor. Bu durumdan kurtulman da bir yalanına bakıyor. Yalan söyler misin?

8. Duygusal boşlukta veya sarhoşlukta, aşık olduğun kişiyi aldattın. Bu konu hakkında...?

9. Peki iki en yakın arkadaşın birbirinden hoşlandı. Senden de aralarını yapmalarını istiyorlar ama sen de bu konuya pek sıcak bakmıyorsun. İkisine de hoşlanmadıkları konusunda yalan söyler misin?

10. Son olarak iş yerinde bir başarından dolayı terfi alacaksın ama bu başarı pek de senin sayende olmamış. Bir başkasının hakkı olan terfi için yalan söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen dışarıya karşı sert görünen ve isteklerini gerçekleştirmek için her şeyi yapabilecek bir karaktere sahipsin.

Sen kendini korumak için ekstra bir çabaya giren birisin. Bu da senin dışarıya karşı sert görünmene ve insanların biraz senden çekinmesine neden oluyor. Herkesin dilediği gibi seninle konuşmasından, patavatsızlıktan ve insanları küçük düşürmeye çalışan insanlardan hiç hoşlanmıyorsun. Bu sert izleniminin sebebi de tamamen bu. Seninle konuşurken iki kere düşünmesi gereken insanların karşına geçip de sana akıl vermesi seni çileden çıkartabiliyor. Kime nasıl davranılması gerektiğini bildiğin gibi, kimin yanında durman gerektiğini de biliyorsun. Sana yapılan şeyleri affetmez ve görmezden gelemezsin. Çünkü senin için bir kere hata yapan hep yapar... Bu konuda fazla hassas biri olduğun için hata yapmaktan korkuyor ve aynı zamanda birini kırmaktan da korkuyorsun. Birinin hayatında büyük yaralar açmak veya kötü anılar bırakmak senin en dikkat ettiğin konulardan biri. Hayatında gerçekten değer verdiğin ve seni yükseltecek insanlara ihtiyaç duyuyorsun. Yıllar sonra, geriye dönüp baktığın 'Ben neler yapmışım?, Neler yaşamışım?' demek için şu an fazla çabalıyorsun. Bazen hırstan ve isteklerini gerçekleştirme arzusundan gözün kör olabiliyor. Böyle anlarda senin yanında olmayı pek kimse istemiyor. Sen kendin için, en iyisini bulmak ve yapmak için hayatını yaşıyorsun. Bu yolda da vereceğin kayıplar gözünü pek korkutmuyor.

Sen çok fazla insandan yara aldığı için güveni kırılmış ve hayatını doğru olan şeylerle yaşama çalışan birisin.

Senin hassas ve kırılgan bir karaktere sahip olduğunu söylemeye gerek var mı pek emin değiliz. Herkesi kendinden fazla düşünen ve vicdan kavramına çok fazla değer veren bir karaktere sahipsin. Sen hayatında bazı kararlar alacaksan bu kararlar senin önce içine sinmeli. Seni rahatsız eden ve çok istesen de yanlış olduğun bir şeyi gerçekleştirmen pek mümkün değil. Sana bir adım gelene sen on adım gitmiş, ne yaparsa yapsın seni kıranı bir özür ile affetmiş birisin. Çünkü kiminle ne yaşarsan yaşa sonunda aklın, hep o kişiyle yaşadığın güzel anılarda kalmış. Kısacık hayatında birine küsmek, onunla yaşanacak daha da güzel şeyleri mahvetmek istemiyorsun. Bu nedenle biri senden af dilediğinde aklına hemen bu düşünceler geliyor. Sonunda ise yine kırılan sen oluyorsun. Çünkü insanlara kaçıncı şansı verirsen ver, yine sana aynı kötülüğü yapacaklardır. Güvenin bu konuda fazla sarsılmış, bu nedenle de insanlara güvenmekte zorluk çeken birisin. Artık sana iyilikle yaklaşanlardan bile pek emin olamıyorsun. Adımlarını her zaman mantığınla atmaya çalışan, her ne kadar duygularını önemsesen de emin adımlarla ilerlemeye çalışan birisin. Biraz güvensiz, biraz ürkek ama çokça iyi düşüncelere sahipsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
182
52
24
16
13
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen çok fazla insandan yara aldığı için güveni kırılmış ve hayatını doğru olan şeylerle yaşama çalışan birisin.

Gizem

Sen dışarıya karşı sert görünen ve isteklerini gerçekleştirmek için her şeyi yapabilecek bir karaktere sahipsin. NOKTA ATIŞI

karaca.exe

senin gibilerden uzak durmak lazım

Abrek Kafkas

Sen çok fazla insandan yara aldığı için güveni kırılmış ve hayatını doğru olan şeylerle yaşama çalışan birisin. kesinlikle :) cümle düşüklüğü olsada beni if... Devamını Gör