Görüş Bildir
Haberler
Kalem Tutma Şekline Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

Kalem Tutma Şekline Göre Karakter Analizini Yapıyoruz!

Kalem tutma şekline göre karakterini tam anlamıyla ortaya çıkartıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin kalem tutma şeklin hangisi?

Sabırsız ve düşünerek vakit kaybetmeyen bir karaktere sahipsin!

Sen sabırsız ve düşünerek vakit kaybetmeyen bir karaktere sahipsin. Bir şeye başlayacaksan sen o an da başlamak istersin veya bir plan yapıldıysa o an da gerçekleşmesi gerekir. Araya zaman girdiğinde hevesin kaçabilir. Bu nedenle ortada bir plan varsa o plan hemen gerçekleşmeli. Düşünerek vakit kaybetmek veya hayatının bir süresini de olsa düşünerek kaçırmak sana mantıksız geliyor. Bir karar alınması gerekiyorsa sen alırsın. Bunu bir süre düşünürsün belki ama uzun süre seni bir şey için karar vermeni görmek imkansızdır. İyi veya kötü kararlarının sonuçlarına en katlanacaksın. Bu nedenle ne verdiğin kararlardan ne de attığın adımlardan pişmanlık duyuyorsun. Bir şeyleri başarabileceğini biliyorsun ama bazı zamanlarda içinden hiçbir şey yapmak gelmiyor. Hayatı sorguladığın 'acaba?' dediğin her anda aklına bunları düşünmenin mantıksızlığı geliyor. Çünkü bir şeyler yaşandı ve bitti. Bunları ne geri alabilir ne de bir şeylerin akışını değiştirebilirsin. Sen karakterin gereği insana çok değer veriyorsun. Yanında her zaman olması gereken kişileri biliyorsun. O insanların yokluğu veya en kötü anında, en mutlu anında yanın olmadığı zaman bir şeylerin eksikliğini hissedebilirsin. İnsani duyguların yüksekken anı yaşamayı seven ve ömürlük dostluk kurabilen bir yapıya sahipsin.

Şu anı yaşamayı tercih eden ve düşüncelerin ile herkesten farklı bir karaktere sahipsin!

Sen şu anı yaşamayı tercih eden ve düşünlerin ile herkesten farklı bir karaktere sahip olan birisin. Öncelikle ne geçmiş ne de gelecek seni ilgilendirmiyor. Uzun süre sonrayı kapsayan planlar yapmak sana komik geliyor. Yarının belli değilken bir şeylerin inşasını şimdiden yapmak sana göre bir şey değil. Eğer olmasını istediğin veya hayalini kurduğun bir şeyler varsa onlar zamanla olur ve bir şekilde sana ulaşır. O yüzden her şeyi şimdi için yaşıyorsun. İlerde pişmanlık duymamak için içinden ne geliyorsa öyle davranıyorsun. Düşüncelerin ile daha farklı bir karaktere sahipsin. Pratik bir zekan söz konusu. Bu nedenle de bazı problemlerin çözümlerinde sen devreye giriyorsun. Bir sanata yatkınlığın olabilir. Çünkü kendinle kaldığında daha başka özelliklerin ortaya çıkabiliyor. Kendini mutlu etmeyi bilen ve aslında etrafındaki herkesi mutlu edebilen bir karaktersin. Sen maddi şeyler için değil de manevi şeyler için çalışmayı tercih ediyorsun. Bir insanın gözündeki mutluluğu görmek, küçük bir çocuğu sevindirmek senin için belki de çok daha önemli. Günlük hayatındaki rutin şeyler bile seni mutlu edebiliyor. Farklı düşünmeyi sevsen ve bunu göstersen de hayatında çok fazla farklılıktan hoşlanmıyorsun. Yola kimle çıktıysan o kişilerle devam etmen gerekiyor. Alışkanlıklarından zor vazgeçen ve gidenlerin yerini zor dolduran bir karaktere sahipsin.

Kırılgan ve fazla düşünceli bir karaktere sahipsin!

Sen kırılgan ve fazla düşünceli bir karaktere sahipsin. Yaşanan en küçük bir olay, seni ilgilendirmese de incitmeye veya uzun uzun düşünmene neden olabiliyor. Etrafındaki kişileri düşündüğün kadar yaşadığın olayları da düşünüyor ve her ayrıntısını tekrar tekrar aklından geçiriyorsun. Hatalarını, pişmanlıklarını, yapmadıklarını veya yapamadıklarını düşünmek sana bir şey katmıyor ama seni bir şeylere alıştırıyor. Yani çok üzüldüğün bir olayı tekrar tekrar düşünmek seni daha fazla üzmüyor, seni o olaya alıştırıyor. Bencil insanların veya gördüğü değeri karşısındaki insana göstermekten aciz insanların senin hayatında yeri yok. Hayatında en küçük bir şeyden mutlu olurken bunu gösterecek kadar bile seni önemsemeyen insanlarla konuşacak bir şeyin yok. Seni anlayan, dinleyen ve gerçekten bir şey hissettiren kişilere ihtiyaç duyuyorsun. Fazla düşünceli yapın aslında kafana takmaman gereken şeyleri bile düşünmene neden oluyor. Bu senin takıntılı biri olduğunu ortaya çıkartıyor. Bu hayatta sadece sevdiklerin için endişeleniyorsun. Üzülünce, kırılınca veya sinirlenince bambaşka birine dönüşebilirsin. Bu nedenle öyle zamanlarda yalnız kalmak sana iyi gelebilir.

Daha gerçekçi ve duygularını saklayan bir karaktere sahipsin!

Sen daha gerçekçi ve duygularını saklayan bir karaktere sahipsin! Senin için hayatında gerçek şeyler önemli. Hislerine çok güvenirken karşındaki insanların da hislerini görmek istersin. Bazı amaçların, isteklerin ve en önemlisi hayallerin var. Bu hayallerini gerçekleştirmek uğruna da uzun süre çalışabilir ve istediğin şeylere ulaşabilirsin. İdealist bir yapıya sahipsin ve bu yolda duygularını da hiçe sayabilirsin. İnsanların senin duygularını görmesini veya ağladığını görmesi hoşuna gitmez. Seni, senin anlattığın kadar bilmeleri seni güvende hissettirir. Sayılı dostlukların hariç herkesle derin bir iletişim kuramazsın. Kendi içinde halledemediğin şeyleri bir başkasına anlatmak gibi hatalar yapmazsın. Her adımı uzun uzun düşündüğün hayatında, hata payın sıfır. Ne istediğini bilen biri olarak isteklerine de kolay ulaşıyorsun. Bazı zamanlarda derdini paylaşacak bile birini bulamamak tamamen seninle alakalı bir durum. Öyle zamanlarda aslında sen duygularını paylaşmak istemiyorsun. Buna ihtiyaç duyuyorsun ama sonrasında sana gelecek sorulardan veya yargılardan korkuyorsun. Ne kadar az insan o kadar iyi düşüncesi ile ilerliyorsun hayatında. Karakterin gereği önceliğin başarı... Senin mutlu olman başarılı olmaktan ve etrafında da başarılı insanları görmekten geçiyor.

Mükemmeliyetçi aynı zamanda sadakat duygusu yüksek bir karaktere sahipsin!

Sen mükemmeliyetçi ve aynı zamanda sadakat duygusu yüksek bir karaktere sahipsin. Başladığın işi yarım bırakmak, ertelemek veya 'aman o da öyle olsun' gibi cümleleri senden duyamayız. Senin kafanı karıştıran veya rahatsız eden bir şey varsa o da yarım kalan şeylerdir. Hayatındaki duygularını da işlerini de yarım kalmasında hoşlanmazsın. Çünkü bir şeyin yarım kalması senin bir diğer şeye başlamanı engeller. Bu nedenle bir ilişkin biterse sen onu tamamen bitirirsin. Bunun bir daha geri dönüşü olmaz. Ne kendine ne de bir başkasına açık kapı bırakırsın. Seni gerçekten iyi tanıyan insanlar seninleyken hata yapmaktan korkarlar. Senin için biri varsa vardır yoksa yoktur. Var oldukları zamanlarda da senin için de bir başkası yoktur. Sadakat duygunun yüksekliği aslında kalıcı ve uzun ilişkilerin varlığını demektir. Karakterin gereği, geleceğini planlayan, aslında eğlence odaklı ama hayatın gerçeklerinin de farklında olan birisin. Her şeyi dozunda seviyor ve her şeye yetebilecek kadar zamanın olduğunu düşünüyorsun. Bu nedenle bir şeylere acele etmeyi değil yavaş yavaş, tadını çıkartarak yapmayı tercih edersin. Olmayan şeyler için üzülen biri değilsin, elindekilerle yetinmeyi biliyorsun ama en iyisine sahip olmak için de fazla çabalıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
142
38
26
14
9
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Sabırsız ve düşünerek vakit kaybetmeyen bir karaktere sahipsin!

Kerim Arslan

Hiçbiri. Kendime has kalem tutuşum var.

Gizem Yenikler

Sabırsız ve düşünerek vakit kaybetmeyen bir karaktere sahipsin!