Görüş Bildir
Haberler
İzlediğin Filmleri Seç Film IQ'nu Söyleyelim!

İzlediğin Filmleri Seç Film IQ'nu Söyleyelim!

Bu seçtiğin filmler senin film IQ seviyeni ortaya çıkartıyor!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlediğin filmleri seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Ortalama 85-114

İzlediğin filmlere göre senin film IQ'n 85-114 arası. Çok kötü değil ama daha iyi olabilirsin. Filmlerden öğrenecek daha çok şeyimiz var. Kült olmuş, hayatımıza dokunan filmleri izleyerek genel kültürümüzü geliştirebilir ve film IQ'umuzu arttırabiliriz. Seni daha sonra tekrar bu teste bekliyor ve film dahisi çıkmanı umuyoruz!

Ortalama üstü 115-129

İzlediğin filmlere göre senin film IQ'n 115-129. Hiç fena değil hatta bayağı iyi bir film kültürüne sahipsin. Filmden anlıyor ve ne izlemen gerektiğini de iyi biliyorsun. Her şey hakkında bir fikre sahip olmak ve her konuda konuşabilmek senin öz güvenini arttırıyor. Film izlemek, kitap okumak gibi aktiviteleri seviyorsun. Bu yüksek film IQ'su ile bize filmden anladığını kanıtlamış oldun.

Dahi 130-144

İzlediğin filmlere göre senin film IQ'n 130-144 arasında. Film dahisi desek senin için sanırım yanlış olmayacaktır. Her filmi izleyip yorum yapmayı, iyi kötü eleştirilerde bulunmayı seven birisin. Film tartışmayı seviyorsun. Gerçekten kendini film izlerken başka dünyada ve sanki o filmin karakterlerinden biri de senmişsin gibi hissediyorsun. Yüksek film IQ'n ile senden öğrenecek çok şeyimiz var!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
122
51
22
19
11
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın