Görüş Bildir
Haberler
Bize Burcunu Söyle Ruh Hayvanını Söyleyelim!

Bize Burcunu Söyle Ruh Hayvanını Söyleyelim!

Senin burcuna göre ruh hayvanını söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım burcunu!

Kaplan!

Kaplan!

Koç burçlarının ruh hayvanları kaplandır. Güçlü özelliklerini yansıtmayı severler. Yaşamayı sever ve hayatlarında renk olsun isterler. Onlar için her zaman daha iyi bir seçenek vardır. Hayatlarının tadını çıkartmayı iyi bilirler. Ruh hayvanı kaplan olan insanlar çoğu zaman sert ve duvar gibi gözükürler. İnsanların ondan çekinmeleri hoşlarına gider. Başkalarına sert gözükse de duygusal olarak bağ kurdukları insanlara karşı çok naiftirler. Duygu onlar için önemlidir. Birine karşı hissettiği şeyi de birinin ona karşı hissettiği şeyi de görmek ister. Yani yüzeysel hiçbir ilişkiye tahammül edemezler. Ruh hayvanı kaplan olan kişilerde güvensizlik söz konusudur. Her zaman tetikte olması gerektiğini ve kendisini koruması gerektiğini düşünür.

Kelebek!

Kelebek!

Boğa burçlarının ruh hayvanı kelebektir. Değişime ve dönüşüme fazla açık olan kelebekler için aynı olan şeyler hep daha sıkıcı gelmiştir. Monotonluktan hiç hoşlanmazlar. Yeni yerler görmek gibi bir tutkuları vardır. Yeni şeyler denemek her zaman daha cazip gelmiştir. Bu nedenle uzun süreli ilişki yapmak onlara biraz eziyet gibi gelir. Aşıklarsa sonuna kadar devam edebilecek ilişkileri olabilir. Ama Bir şeyler için hisleri azalmışsa onu burada tutmak da imkansızdır. Hayatta ne ile karşılaşırsa karşılaşsınlar hep pozitif olmaya çalışırlar. Aslında bir şeyin sonunun gelmesi onu memnun bile eder. Çünkü yeni bir bilinmezliğe ve yeni bir hayata başlıyor olmak onu heyecanlandırır. Uyumlu yapıları sayesinde girdikleri her ortamda fazla sevilir ve yerleri asla dolmaz.

Tilki!

Tilki!

İkizler burcunun ruh hayvanı tilkidir. Akıllı taraflarını göstermeyi sevmeseler de her seferinde söyledikleri bir şeyle bunu fark ettirirler. Ruh hayvanı tilki olanlar çok fazla konuşkan aynı zamanda çok fazla da dinleyen bir yapıya sahiptir. İnsanları neşelendirmeyi iyi bilirler. Onları mutsuz görmek veya modlarını düşük görmek pek mümkün değildir. Bir şekilde kendilerine gelir ve hayatın mutsuz olamayacak kadar kısa olduğunu anımsar. Hiçbir zorluk gözlerini korkutmaz çünkü her şeyin üstesinden gelebilecek akılları ve azimleri vardır. Fazla flörtüz yapıları nedeniyle birine bağlı kalmakta güçlük çekerler. Tilki ruh hayvanlı kişilerden çok iyi bir dost ama kötü bir sevgili ortaya çıkar.

Geyik!

Geyik!

Yengeç burcunun ruh hayvanı geyiktir! Sezgileri çok kuvvetlidir. Bu sayede kimden uzak durmaları gerektiğini kime yakın olmaları gerektiğini bilirler. Hassas yapıları nedeniyle ruh hayvanı geyik olan biriyle dikkatli konuşmak gerekebilir. Sizin 'Buna da alınmazsın.' dediğiniz her şeye alınabilir ve kırılabilir. Değer görmek ve bu değeri hissetmek ister. Fazla güven veren yapıları olduğu için insanlara güvenmeyi de isterler. Tanıştıkları insanlara içi ısınırsa hemen yakın davranır ama pek hoşlanmadıysa onunla bir daha araları zor düzelir. Başarı onlar için önemlidir. Gözü çok yükseklerde değildir belki ama saygı duyulmayı isterler. Estetik gözüken her şeyi sahip olmak isterler. Bu nedenle içten çok dış görünüşe önem verirler. Sanatsal yönleri de oldukça gelişmiştir. Ruh hayvanı geyik olan kişilerin mutlaka bir yeteneği vardır.

Kartal!

Kartal!

Aslan burcunun ruh hayvanı kartaldır. Fazla mantıklı ve sevgileri kuvvetlidir. İnsanları gözlemlemeyi sever. Kolay kolay kimseye güvenmez ve kendisine de güvenilsin istemez. Herkesi hayatına dahil etmez. Gerçekten hak eden ve kaliteli insanları yanında tutar. Öz benliği aşırı yüksek olan kartal ruh hayvanına sahip kişilerin, gözleri hiçbir şeyden korkmaz. Her şeyi başarabileceklerini bilirler. Bu nedenle karşılarında kim olursa olsun mücadeleden kaçmazlar. Kimden iyi kimden kötü olduklarını iyi bilirler. Duygularını her zaman ikinci plana atarlar. Çünkü duygular, onlar için mantıklı karar vermeyi zorlaştırır. Kendilerini kontrol edebildikleri gibi etrafındaki insanlar üzerinde de kontrolcü bir etkiye sahiptirler. Onlardan habersiz kuş uçsun istemezler.

Kurt!

Kurt!

Başak burcunun ruh hayvanı kurt. Sakin bir yapıya sahiptirler. Hayatlarında her zaman sakinlik ararlar. Bu nedenle sürekli enerjik bir şekilde, her gün başka bir yerde olan insanlarla pek anlaşamazlar. Enerjileri yüksektir ama bu enerjiyi yararlı işler için kullanmayı tercih ederler. Başarı onlar için önemlidir. Zekalarını göstermekten geri durmaz ve bununla gurur duyarlar. Özgürlüğüne düşkün oldukları için kısıtlayıcı hiçbir yerde bulunamazlar. Bir ilişkiye sıkı sıkı bağlanmak onlar için zordur. Alanlarına girdikleri anda her şeyi bitirebilirler. Kurt ruh hayvanına sahip kişiler, çok soğuk yapıları vardır. İnsanların ondan çekinmelerini bir bakışı ile sağlayabilir. Sakinlikleri bazen sizi korkutabilir.

Panda!

Panda!

Terazi burcunun ruh hayvanı pandadır. Ruh hayvanı panda olanlar için duygular aşırı önemlidir. Her şeye iç güdü ile hareket ederler. Birine bir şey hissetmezlerse asla bir ilişki içinde olmazlar. Onlar kararlı kişilerdir. Ne istediklerini bilir ve onu elde etmeyi de iyi bilirler. Sınırları vardır. Herkesi yanına almaz ve herkesle iletişim kurmazlar. Kendi özel alanına kimseyi sokmaz. Sevgi ve şefkat konularında aşırı hassaslardır. Sevilmek ve sevmek duyguları onlar için önemlidir. Çünkü insanı insan yapan en önemi duygu sevgidir. Mutlu olmaları, enerji dolmaları sadece bir kişiden görecekleri değere bakabilir. İnsanları kırmak istemezler ama dengesiz tutumlara tahammül edemezler.

Jaguar!

Jaguar!

Akrep burcunun ruh hayvanı jaguardır. Enerjileri yüksek ve yerinde duramayan birileri varsa muhtemelen ruh hayvanı jaguar olanlardır. Sadece eğlenceli yönlerini insanlara göstermeyi seven , problemlerini, dertlerini içinde tutan biraz gizemli biridir. Emin olmadan hiçbir adım atmazlar. İkili ilişkilerinde karşısındaki kişilerden görecekleri davranışlar çok önemlidir. Bir ilgi görmeden birine açılmaları veya adım atmaları pek mümkün değildir. Çok yönlü karakterleri nedeniyle herkesle kolay uyum sağlayabilir ve tanıştıkları insanlarla kırk yıldır beraberlermiş izlenimi verebilirler. Yüzeysel ilişkiler kurabilir, derin ilişkileri ise sadece gerçekten güvendikleri kişilerle kurabilirler. Herkesi güldürmeyi tercih ederken, bir sorunla karşı karşıya kaldıklarında sadece düşünmeyi ve yalnız kalmayı tercih ederler.

Baykuş!

Baykuş!

Yay burcunun ruh hayvanı baykuştur. Her şeyin ve herkesin farkındadırlar ama susmayı tercih ederler. Sizin göremediklerinizi onlar görür ve fark edemediklerini onlar fark eder. Hayatında her ilişkiye çok önem verir. Biriyle tanışmış veya bir yerde karşılaşmışsa bunun mutlaka bir sebebi vardır. Çünkü onlar için hayat tesadüfler üzerine kurulurdur. Liderlik vasfını fazlaca taşıyan ve yönlendirilen değil de yönlendiren olmayı tercih eden bir karaktere sahiptir. Duygusal olduğu kadar mantıkçı biridir. Yani yanlış olduğunu bile bile bir şeyin peşinden gitmez. Uzun uzun düşünür ve kendi için en iyi olanı seçer. Enerjileri her zaman çok yüksektir. Eğlenmek, gülmek, zamanı unutarak vakit geçirmek onları hayata bağlar. Ruh hayvanı baykuş olanlar her zaman sağlam zemine basarlar.

Kuzgun!

Kuzgun!

Oğlak burcunun ruh hayvanı kuzgundur. Zeka ve sadakat konusunda üstüne tanınmaz. Her zaman sağlam adımlar atar. Mantıkçı düşünmeyi iyi bilir. Bu nedenle duygularını her zaman ikinci plana atar. Hafızaları çok güçlüdür. Özellikle değer verdiği ve önemsediği kişilerin söyledikleri tek bir cümleyi bile unutmazlar. Sevdiklerine aşırı bağlıdırlar. Güvenilir yapıları nedeniyle birilerine de güvenmek isterler. Etraflarında uzun yıllar arkadaşlık yapmış kişiler vardır. Herkes bir uyum yakalar fakat kendi gibi olabilmesi için biraz zamana ihtiyacı vardır. Ruh hayvanı kuzgun olanların her zaman başarı kapılarını çalar, hayatları boyunca maddi konudan sıkıntı çekmezler ve şans da hep yanlarındadır.

Yunus!

Yunus!

Kova burcunun ruh hayvanı yunustur. İletişimi çok yüksektir. Herkese kendini sevdirir ve insanların hayatlarında kendine bir yer bulabilir. Her zaman aranan ve özlenen bir kişiliğe sahiptir. Eğlenmeyi çok iyi bildiği gibi dostluğu da çok iyi bilir. Gezmek onun için bir tutkudur. Güzel yerler görmeyi ve tatilleri çok severler. Aslında bu hayata çalışmak için değil de gezmek için geldiklerini düşünürler. Çünkü onların gençlik ilacı budur. Herkesle bir bağ kurmayı bilir ve herkese destek olmayı tercih ederler. Sizin derdinizi kendi derdi gibi benimseyen biri varsa o da ruh hayvanı yunus olanlardır. Kimseyle uzun süre küs kalamaz çünkü alıştığı insanların yokluğuna dayanamaz. Ruh hayvanı yunus olan biri sizin ömürlük arkadaşınız olur.

Fil!

Fil!

Balık burcunun ruh hayvanı fildir. Gururlu gibi gözükür ama aslında o an ne hissettiyse onu yaşamayı tercih eder. Gösterişli bir karaktere ve dış görünüşe sahiptir. Herkesle kolay iletişim kuramaz ama çok flörtüz bir kişiliğe sahiptir. Gözleri ve bakışları sayesinde hemen bir anlam verebilir. Sadakat duygusu yüksek olsa da gerçek bir ilişkiye hazır olması için gerçek bir aşka ihtiyacı vardır. Özgürlüğünden ödün verebilen veya kısıtlanmaktan hoşlanan biri değildir. Böyle konularda o kişiden uzaklaşmak sadece saniyelerini alabilir. Onun için duygular çok önemlidir. Ne hissederse ve içinden ne geliyorsa gerçekleştirmekten çekinmezler. Ruh hayvanı fil olanlar kararsız kişilikleri nedeniyle hayatları hep sürüncemede kalır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
149
50
31
19
15
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın