Görüş Bildir
Haberler
Bu Gerçekçi Karakter Testi Aslında Kim Olmak İstediğini Ortaya Çıkartıyor!

Bu Gerçekçi Karakter Testi Aslında Kim Olmak İstediğini Ortaya Çıkartıyor!

Hepimiz olmak istediğimiz yerde miyiz veya karakterimiz gerçekten istediğimiz gibi mi şekillendi? Bu soruların cevabını çoğu zaman kendimize soruyor ve cevabını bulamıyoruz. Peki sen aslında kim olmak istiyorsun?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Senin önceliği bunlardan hangisi?

4. 5 yıl sonra bu yerlerden hangisinde olmak istersin?

5. Bir problemi kafana takıp uyuyamadığın bir gün oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin birine güveniyor olman için neye ihtiyacın var?

7. Bize bir terapi yöntemi seç.

8. Peki gerçek dost nasıl anlaşılır?

9. Söyle bakalım şu an sahip olduğun her şeyden memnun musun?

10. Seç birini.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başkalarını düşünerek önüne engel koymayan biri olmak istiyorsun...

Artık hayatında bir şeylerin değiştirme vaktinin geldiğini düşünüyorsun. Bunların en başında da hak etmediği değeri gören insanlar geliyor. Başkalarını çok fazla düşünüyorsun ve bu durumda senin hayatını doya doya yaşamana engel oluyor. Sevdiğin insanlar sana fikir verebilir veya destek olabilir ama hayallerini gerçekleştirmen de bir şeyleri oldurman da engel olamazlar. En yakınımızda tuttuğumuz insanlar bize köstek olacaksa bu hayatta biz ne yapacağız? Başkalarının başarılını mı izleyeceğiz? Sen her şekilde insanlara destek olup, enerji verirken onların karşına olumsuz konuşarak çıkmaları seni sadece üzüyor. Yalnız bırakmak istemediğin, hayatının sonuna kadar beraber olacağını sandığın kişiler gerçekten hayatında kalacak mı? Onlar için yaptığın fedakarlıklar yıllar sonra pişman olmana neden olabilir. Kendi hayatını kendin için yaşarken başkalarının mutluluğu için kendinden vazgeçmemelisin. Sen mutlu olduğunu, içinin hangi koşullarda rahat olduğunu bilirsin. Bu nedenle insanların fikirlerine saygı duymalı ama dediklerini pek fazla yapmamalısın. Düşünceli biri olarak kendinden çok sevdiklerini düşünüyor ve en zor anlarında yanında olman gerektiğini biliyorsun. Her şey planladığın gibi gitmeyebilir. Bir gün yalnız kalman gerektiğini ve her şeyden vazgeçtiğin sevdiklerinin yanında olmadığını görebilirsin. Düşünmen gereken şey yalnız kaldığında ne yapacağın.

Daha içten ve duygularını hissettirebilen biri olmak istiyorsun...

Sen daha içten ve duygularını hissettirebilen biri olmak istiyorsun. Tanıştığın insanlarla arana hep bir mesafe koyuyorsun. bu mesafe seni başkalarından korumak için olsa da zamanla arana daha büyük soğukluklar giriyor. Yani sadece birkaç ay göreceğin birine vakit ayırmak istemiyorsun. Bu mesafenin sebebi herkesin seninle istediği gibi konuşmasını engellemek. Bunu yaparken aslında içten içe daha samimi olmayı istiyorsun. Çünkü bu mesafeyi korurken kendin gibi olmadığını fark ediyorsun. Duygularını kendi içinde saklıyor ve birileri üzülmesin, kırılmasın diye belli edemiyorsun. Senin ne hissettiğini anlamak biraz zor. Bu da insan ilişkilerinin daha yüzeysel olmasına neden oluyor. Bu nedenle daha duygularını hissettirebilen biri olmak istiyorsun. Bir surat ifadenden ne istediğini anlayabilmeliler senin... Kendini saklarken aslında ne kadar da dışa dönük olmak istediğini biliyorsun. Karakterin gereği fazla samimiyetsiz ve fazla laçka ilişkileri olan insanlardan uzak duruyorsun. Senin istediğin biraz daha gerçek duygular. İçtenliğin ile sağlam ilişkiler kurmak ve hissettirdiklerinle seni anlayan insanlar biriktirmek istiyorsun.

Biraz daha umursamaz olup, duygularını kontrol edebilen biri olmak istiyorsun...

Sen biraz daha umursamaz olup, duygularını kontrol edebilen biri olmak istiyorsun. Kafana her şeyi fazla takıyorsun. Etrafındaki herkesin derdini kendi derdin gibi benimsiyorsun. Bu durum da seni günlük yaşantında fazla yoruyor. Yaşadığın en küçük bir şey senin gece uyutmamaya yetiyor. En başından en sonuna düşünmeye başlıyorsun. Nedenleri araştırıyor ve sorguluyorsun. Bir kere de 'öyle olması gerektiği için öyle olmuştur' diyemiyorsun. Duygularını çok yükseklerde yaşadığın için ne hissettiysen hemen fark ettirebiliyorsun. Acı çektiğini, üzüldüğünü, sevindiği her halin suratındaki bir ifadeden anlaşılabiliyor. Hissettiğin şeyleri fazla önemsediğin için hemen adım atmaya başlıyorsun. Ama iki gün sonra başka bir şeye aynı duyguları hissedebiliyorsun. Bu neden duygularını kontrol edemediğin için yanlış adımlar atabiliyorsun. Bir şeyleri gizleyebilmeyi veya gerçekten emin olduktan sonra başkalarını hissettirebilmeyi isterdin. Duygularını bu kadar enlerde yaşamak çoğu zaman senin yanlış kararlar almana neden oluyor. Biraz umursamaz olup kendi hayatını yaşamayı ister, duygularını kontrol ederek de hayatına yanlış insanları almamayı tercih ederdin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
29
21
14
12
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın