Görüş Bildir
Haberler
Burcunu ve Sevgilinin Burcunu Seç Ne Zaman Evleneceğinizi Söyleyelim!

Burcunu ve Sevgilinin Burcunu Seç Ne Zaman Evleneceğinizi Söyleyelim!

Merakla beklediğiniz o sorunun cevabını almaya hazır mısınız? Burcunu ve sevgilinin burcunu seç ne zaman evleneceğini söyleyelim!

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce senin burcunu öğrenelim!

2. Şimdi de sevgilinin burcunu seç.

Gelin olmuş gidiyorsun, 2 yıla evleniyorsun...

2 yıla kadar evleneceksin. Senin evlenmek için bir acelen yok ama yolun sonu evlilik. Her şeyi ağırdan alarak, yavaş yavaş tadını çıkartarak bu süreçlerden geçmek istiyorsun. 2 yıla anca hazırlanacağını var sayarsak 2024 yazında düğünün var!🥳

Sen bi' karar versen aslında hemen evleneceksin ama karar veremiyorsun.

Sen bi' her şeyden emin olsan aslında evliliğe yakınsın da işte sen karar veremiyorsun. Bir türlü kimi seçeceğine karar veremiyorsun. Birinin başka özelliğini bir diğerinin bambaşka özelliğini seviyorsun. Hayatının her alanında karar vermek çok zorken, evlilik konusunda bir adım atmak senin için daha da zor. Yani önce ne istediğinden emin olursan sana evlilik kapıları açılıyor.

2 bilemedin 3 yıla evleneceksin!

2 en geç 3 yıla evleneceksin. Sadık tutumunuz ve aslında aile bağlarınızın güçlü olması evliliğe olan yakınlığınızı da gösteriyor. Şimdi hayatınızı istediğiniz gibi yaşarken, 3 yıla kadar 'artık tamam' diyeceksiniz. Bir şeylerin değişmesini isteyecek ve bu değişikliği de medeni durumunuzdan yapacaksınız. 2025 yazına doğru evliliğe hazır olursun artık.

Hazırlan önümüzdeki yıl evleniyorsun!

Evliliğe bu kadar yakın olmak seni heyecanlandırmıyor mu? Önümüzdeki yaz düğünün var. Sen ve sevgilin bu düğüne çoktan hazırsınız. Bir anda bir şeyler değişecek ve 'neden evlenmiyoruz ki?' diye kendinize soruyor olacaksınız. Önümüzdeki yıl ki düğününün hazırlıklarına şimdiden başla istersen, anca yetişir.

Senin önünde henüz evlilik yok!

Ne sen ne de sevgilin evlilik düşünüyor. Evliliğe bu kadar uzak bir çift olamaz diyorduk sizi tanıyana kadar. Henüz hayallerini gerçekleştirmemiş veya daha yapacak bir sürü şeyi olan sen için evlilik son sıralarda yer alıyor. Hiçbir zaman evlilik hayali olan biri olmamışsın. Fikirlerini değiştirmenin zor olduğunu bildiğimizden şu an da bu düşüncelerine devam ediyorsun. Ne diyelim bir gün evlenmek istersen bizim de haberimiz olsun.

Bi' 6 yıla neden olmasın!

Uzak ama sonunda bir evlilik görüyoruz. Sizin ilişkiniz bu şekilde zaten mükemmel giderken bir de evlenerek işleri karıştırmaya gerek yok diye düşünüyorsunuz. Tamam evlilik güzel şey ama en azından şu an değil. Belki 6 yıl sonra evleneceksin. Tabii o zamana kadar sevgilinden sıkılıp da ayrılmazsan...

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
25
24
13
8
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin önünde henüz evlilik yok! Ne sen ne de sevgilin evlilik düşünüyor. Evliliğe bu kadar uzak bir çift olamaz diyorduk sizi tanıyana kadar. Henüz hayalle... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Hazırlan önümüzdeki yıl evleniyorsun!

Hakan ULUSOY

Hayırlısı 😊

Necla Kaplan

Sen bi' karar versen aslında hemen evleneceksin ama karar veremiyorsun.