Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Yaparım/Yapmam Testine Göre Senin Zayıf Noktan Ne?

Bu 10 Soruluk Yaparım/Yapmam Testine Göre Senin Zayıf Noktan Ne?

Hayatta hepimizin zayıf noktaları var. Zayıf noktalarımızı düşündükçe ilerlemek bazen daha zor bazen ise daha kolay olabiliyor. Peki bu 10 soruluk yaparım/yapmam testine göre senin zayıf noktan ne?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım zorunda olduğun için sana çok güvenen birini yarı yolda bırakır mısın?

2. Ayrılmaktan korktuğun için sevgilinin senden soğumasını sağlayacak şeyler...

3. Özgürlüğün uğruna herkesi karşına alacak şeyler...

4. Bundan sonra hayatın tam da istediğin gibi ilerleyecek ama bütün arkadaşlarınla aranı bozacaksın. Yapar mısın?

5. Pekiii sevgilinin özgürlüğünü kısıtlayacak şeyler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Özlediğin insanları geri döndüreceksin ama şu an hayatında bulunan herkesi bir daha görmemen gerekecek. Yapar mısın?

7. Yıllar önce yaşadığın bir olaydan intikam almak için birilerine zarar verir misin?

8. Mantıksız olduğunu bilsen de sırf canın istedi diye bütün düzenini bozar başka bir yerde hayat kurar mısın?

9. Yaşadığın bütün kötü anıları unutacaksın ama birinin mutluluğunu bozman gerekecek. Yapar mısın?

10. Son olarak sevdiğin insanların hayalleri için kendi hayallerini görmezden gelecek şeyler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin zayıf noktan hayallerin ve geçmişin...

Senin zayıf nokta hayallerin ve geçmişin. Ne hayallerinden vazgeçersin ne de geçmişinden. Yaşadığın her şey senin için çok değerli ve kıymetli. Bu nedenle onları unutmak bir kenara dursun her gün hatırlayarak kendinin ne kadar şanslı olduğunu düşünüyorsun. Savunmasız olduğun anlarında ya aklın geçmişteki bir şeye takılıyor ya da gelecekteki. Fazla hayalperest biri olduğun için gelecekte ne istediğini ve ne yapacağını biliyorsun. Yaşamayı seven birisin. Her anının tadını çıkartabilirsin. Belki moralin çabuk bozuluyor ama toparlanmayı da biliyorsun. Kendin için farklı planların var ve o planla içinde kendini gördükçe heyecanın artıyor. Umudun en küçük bir başarısızlıkta kaybolduğu gibi en küçük bir heyecanda ise tekrar gelebiliyor. Yaşadıkların elinde kalan tek şey. Bu nedenle daha iyi yaşamaya çalışıyorsun. Zayıflıklarını bilen insanlar senin geçmişinde de geleceğinde de seninle olacak insanlar. Eğer biri hayallerinin önünde engel olursa onu ezmekten çekinmezsin. Çünkü senin ilerlemeni sağlayan, bir şeyleri yapma isteğini arttıran tek şey hayallerin. Birileri senin yanında duracaksa o kişiler hayallerinde de olması gereken kişiler. Zayıf noktaların aynı zaman da senin en büyük motivasyonun. Sana zarar vermek için zayıf anlarını bilen insanları kendinden uzak tutuyorsun. Bu nedenle duygularını fazla yansıtmıyorsun. Ne kadar az insan senin neye bağlı olduğunu bilirse başın o kadar az derde girer. Hayallerini gerçekleştirirken gerçekten ihtiyaç duyduğun insanlar yanındaysa başka birine gerek duymazsın.

Zayıf noktan sevdiklerin ve duyguların...

Senin zayıf noktan sevdiklerin ve duyguların. Çok insan kalbini kırmış. Duygularını görmezden gelmiş belki de sen görmezden gelinmesi için çabalamışsın. Yani duygularının karşılığı olmayınca bir yerden sonra sen de duygularını köreltmişsin. Zor olmuş ama vazgeçmesini bilmişsin. Sevdiğin herkes senin için çok değerli. Başka bir yere sahipler senin için. Ne olursa olsun koparamayacağın bağların, aslında duygusal bağların var. Sevdiğin, güvendiğin insanların yanında olması, onlarla paylaştığın en küçük şey bile senin için önemli. İlerde bunu hatırlayınca bile güvendiğin insanların olduğunu bilmek, sırtını yaslayabileceğin kişilerin varlığı sana güç veriyor. İnsana çok değer veriyorsun. Hayatına giren de çıkan da herkes senin için önemli. Çünkü bildiğin şey o insanların hepsinin sana bir şey öğretmek için senin hayatında yer aldığı. İlk aşk acını da ilk sevincini de ilk kırgınlığını da ilk heyecanını da birisi tarafından yaşadın. Bu duygular senin için çok kıymetli. Belki kızgın olduğun insanlar, yüzünü bile görmek istemediğin insanlar var ama yine de senden özür dileseler bir an düşünmez onları affedersin. Çünkü vefa duygun da çok yüksek. Sevdiklerin için her şeyi yapabilecekken onların da senin için her şeyi yapabileceğini biliyorsun. Ne yaşadığın ne de yaşamadığın şeyler için pişmanlık duyuyorsun. Bütün seçimlerinin şimdiki seni var etmek için olduğunu biliyorsun. Sevdiklerinin incinmesi, kırılması seni fazla üzerken, duygularının hiçe sayılması da seni yaralayabilir. Bu nedenle bu konularda ekstra hassassın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
222
57
35
16
14
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hoess

Senin zayıf noktan hayallerin ve geçmişin... Senin zayıf nokta hayallerin ve geçmişin. Ne hayallerinden vazgeçersin ne de geçmişinden. Yaşadığın her şey seni... Devamını Gör

Hoess

Eğer biri hayallerinin önünde engel olursa onu ezmekten çekinmezsin. Çünkü senin ilerlemeni sağlayan, bir şeyleri yapma isteğini arttıran tek şey hayallerin.... Devamını Gör

Berna

Zayıf noktan sevdiklerin ve duyguların...

hobba

Zorunda olduğun için diyip yapar mısın diye sormak zorundaysam yapmama şansım var mı? hmm