Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltı Testine Göre Sen Kimsin?

Bilinçaltı Testine Göre Sen Kimsin?

Bilinçaltımızda yatan ve bir türlü dışarı çıkaramadığımız sorunlar ilerde daha büyük problemlerle karşılaşmamıza neden olabilir. Seçtiğin cevaplarla senin bilinçaltına iniyor ve senin aslında kim olduğunu ortaya çıkartıyoruz.

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Başlayalım. Bir sahil kenarında yürüyorsun yanında kim var?

4. Sahilde bir hayvan yanına geldi bu nasıl bir hayvan?

5. Peki gördüğün hayvanı sevdin mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sahilde yürümeye devam ederken hayalindeki evi gördün. Bu hangisi olabilir?

7. Peki evin içinde bir yemek masası var. Bu hangisi?

8. Evinin bahçesinde küçük kap buldun. Bu kap ile ne yapıyorsun?

9. Önünde böyle bir nehir var, buradan nasıl geçersin?

9. Önünde böyle bir nehir var, buradan nasıl geçersin?

10. Son olarak ilk soruda düşündüğün sahil kenarı daha önce gittiğin bir yer miydi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçinde birçok kez kırılmış ve bu kırgınlıkla uzun yıllar yaşamış birisin.

Sen içinde birçok kez kırılmış ve bu kırgınlıkları sessiz bir şekilde halletmeye çalışmışsın. Hayatındaki en önemli kişiyi biliyorsun ve onunla bir gelecekte hayal ediyorsun. Endişelerin korkuların bazen 'olmayacak mı acaba?' diye düşündüğün birçok durumun içine düşüyorsun. Kendiyle büyük dertleri olmayan, aslında etrafındaki kimseyle büyük dertleri olmayan birisin. İsteklerin küçük ve gerçekleşebilir şeyler. Hayatında olan problemleri öylece kendi haline bırakmış, birinin gelip çözmesini bekliyorsun. Yani problemlerini çözmek için fazla bir çaba harcamıyorsun. Çünkü yorgun olduğunu hissediyorsun. Bazen bir şeyler için çok istekli olurken diğer gün dünya başına yıkılmış gibi bir ruh haline bürünüyorsun. Etrafında hep kalabalıklar olmasını isteyen birisin. Yalnızlıktan hiç hoşlanmıyorsun. Bazen sessiz sakin kafa dinlemek iyi gelebiliyor ama en fazla birkaç saat bu sessizliğe dayanabilirsin. Geçmişte kaldığını düşünerek birçok şeyi unutmuşsun ama tam anlamıyla çözmediğin şeyler bir gün tekrar karşına çıkacak. Ya şimdi bütün olanları sil at ya da bir sonuca bağla. İçinde biriktirdiğin kırgınlıklar seni mutsuzlaştırırken aynı zamanda hayatını düzene sokmanı da engelliyor. Daha fazla içinde bir şeyleri tutacağını seni kıran insanlarla yüzleş.

Korkularıyla yüzleşemeyen ve kendini bir yere ait hissedemeyen birisin.

Sen korkularıyla yüzleşemeyen ve kendini bir türlü bir yere ait hissedemeyen birsin. Hayatına, yoluna kiminle devam edebileceğini biliyor ve kimler için fedakarlıklar yapabileceğini de biliyorsun. Nereye gitsen ne yapsan kendini hep bir yabancı hissediyorsun. Onlar gibi olamadığın her yerde kendine de yabancılaşıyorsun. Hayatında hep mantık devre de. Birine güvenip bir yola gitmeyeceğin gibi gerçekten inanmadığın şeylerin peşinden de gitmezsin. Denemek ve yanılmak sana göre değil. Sen bir kere deneyip kazanmalısın. Korkuların belki sevdiklerinden belki unutmaya çalıştıklarından belki geçmişinden belki de şimdinden kaynaklanıyor. Tekrar yaşadıklarını yaşamamak için büyük bir çaba içindesin. Bundan korkmanın sebebi tekrar ayağa kalkabileceğine inanmıyorsun. Sahipsiz hissettiğin için belki de hata yapmaktan korkuyorsun. Elinden tutacak birinin olması seni güvende hissettirirdi ama bu kişi gerçekten var mı? Çok değer verdiğin, onlarsız asla yapamam dediğin insanlar bir yana seni gerçekten her yanlışında kabul edecek kişi bir yana. İşte bu kişiyi bulamamak seni korkutuyor ve ait hissettirmiyor. Neye ihtiyacın olduğunu biliyorsun ama o şeye nasıl sahip olacağını bilmiyorsun.

Pişmanlıklar duysan da değer gördükçe kendini güçlü hissediyorsun.

Hayatında birçok şey yaşamışsın. Şimdi geriye baksan 'keşke' diyebilirsin. Bu keşkeler senin hayatında hep varlar. Çünkü unutamadığın, silemediğin şeyler var aklında. Birine sarılmak, birine istediğini söylemek belki biriyle kavga etmek bunlar hep içinde kalan ve gerçekleşmeyen şeyler. Sen susmayı tercih ettiğin de mantıklı olanı yaptın belki ama yıllar boyunca yanında pişmanlığını taşıdın. Şimdi yanında olan insanlarla çok mutlusun. Problemlerini fazla gözünde büyütüyor ve çözülmeyeceğini düşünüyorsun. Problemlerin hem kendinle hem de insanlarla. Kendine bir türlü rahat veremeyen bir özelliğe sahipsin. Yani sürekli bir şeyler için iyi olmaya çalışıyorsun. Kendini, yaptıklarını, yapabilecekleri beğenmiyor ve eksik olduğunu düşünüyorsun. Kendini sürekli bir şeyler için zorlarken psikolojik olarak da yıpranıyorsun. Ne yapıyorsan kendine yapıyor ve bir türlü kendinle savaşın bitmiyor. Geçmişine baktığında keşke desen de şimdi etrafındaki insanlara baktığında ise iyi ki diyorsun. Yanlış şeyler yapmış olabilirsin ama önemli olan bu yanlışları geçmişte bırakabilmek. Sen geçmişinde bırakabildin mi bazı şeyleri?

Birçok kez yolunu kaybetmiş ve ne yapacağını bilemez hale gelmişsin.

Sen birçok kez yolunu kaybetmiş ve ne yapacağını bilemez birisin. Aklın, kalbin hep karışık bir halde. Hangi yöne doğru ilerleyeceğini bir türlü bilemiyorsun. Çünkü hangi yolun senin için en iyisi olduğuna karar veremiyorsun. Bu kararsızlıkla hayatına devam etmen çok zorken aynı zaman da bir şeyleri kaçırmana da neden olabilir. Sürekli bir şeyler için arayış halindesin. En yakınlarını, ne istediğini, kiminle hayatının sonuna kadar devam edebileceğini bile arıyorsun. Bu kadar düşünmek bir şeyleri akışına bırakmamak senin sürüncemede kalmana neden oluyor. Hayatında bir şeyler sonuca ulaşmıyorsa sebebi sensin. Problemlerini gözünde çok büyüttüğün için çözülmez bir hale geliyorlar. Zaten kendine zorlaştırdığın hayatın bir de problemlerini çözememekle zorlaşıyor. Bir şeyleri iyileştirmek, yoluna koymak hoşuna gitse de kendine değil de hep başkalarına yardım etmeyi tercih ediyorsun. Sen başkalarının yaralarını sararken senin yaralarını kim saracak bir fikrin yok. Artık emin adımlarla yürüme vaktinin geldiğinin farkına varmalısın. Eğer yıllar sonra pişmanlık duymak istemiyorsan yanlış da olsa bir yola gir. Sonunda neyin doğru olduğunu bulacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
51
32
25
18
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın