Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Hangi Güçlü Kadın Dizi Karakteri Olduğunu Söyleyelim!

Burcunu Seç, Hangi Güçlü Kadın Dizi Karakteri Olduğunu Söyleyelim!

8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun! Bu anlamlı güne özel size bir test hazırladık. Burcuna göre hangi güçlü kadın dizi karakterisin? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım!

Eyşan (Ezel)

Evett Koç burcu, bir kadın dizi karakteri olsaydı kesinlikle Eyşan olurdu. Eyşan'ın vicdanı, sevdiklerini düşünme biçimleri... Tam anlamıyla seni bize anlatıyor. Yerinde duramayan, enerjin ile herkesi iyileştirebilen sen aynı zamanda Eyşan gibi durdurulamaz birisin. Sevdiklerin söz konusuysa gözün hiçbir şeyi görmüyor ve işte orada senin cesur tavrına da şahit olmuş oluyoruz. Sen Türk televizyon tarihindeki en güçlü kadınlardan biri olan Eyşan'sın

Ender Çelebi (Yasak Elma)

Boğa burcu olarak Yasak Elma dizisinde Ender karakterisin. Kendini her zaman ön planda tutarken aynı zamanda vicdanının sesini de dinlemeyi ihmal etmiyorsun. Aceleci tavırlar sergilemiyor sakin sakin planlarını devreye sokuyorsun. Bu nedenle hata yapma ihtimalin en aza inmiş oluyor. Güvendiğin ve yanında olmalarını istediğin insanlara kendini adıyorsun ama sana bir yanlış yaptıklarında da gözlerinin yaşına bakmıyorsun. Kaç kere düşse ayağa kalkabilecek güçte olan Ender sensin!

Merve Aksak (Ufak Tefek Cinayetler)

Evett İkizler burcu, sen televizyon tarihinin güçlü kadın karakterlerinden Merve Aksak'sın. Gözün o kadar kara ki istediğini almada senin üstüne tanımıyoruz. Bir bakışın, bir yürüyüşün ile insanları etkileyebiliyor ve söylediğin sözlerle çoğu zaman canlarını yakıyorsun. Sana yapılanı unutmadığın gibi karşındaki insanlara da unutturmuyorsun. Senin gücünden, planlarından korkmak gerek... Dışarıya karşı bir duvar gibiyken sevdiğin insanların karşısında sıcacık oluyorsun. Sen öfkeni, başkalarının sana zarar vermeye cesaret bile edememesi için gösteriyorsun.

Ceylin (Yargı)

Evett Yengeçler siz televizyon tarihinin güçlü kadın karakterleri arasında Yargı dizisindeki Ceylin'siniz. Başkalarının yanında asla yumuşak yüzünü göstermediğin gibi birine güvenmek inanmak da senin için çok zor. Anaç tavırların nedeniyle kimseye dayanamıyor ve yine affedici oluyorsun. Merhametli tavırların ve sabrın ile hayatında sakin sakin ilerliyorsun. Bir şeyleri belki hemen çözmek istiyorsun ama bu şekilde ilerlemek de gözünü korkutuyor. Dışardan bakılınca kaya gibi gözüksen de insanlardan ve kötülüklerinden korkuyorsun. Senin birine güvenmemenin ve herkese karşı mesafeni korumanın nedeni bu. Ceylin de tıpkı senin gibi zor bir karakter ama sevdiklerine karşı savunmasız.

Firdevs Yöreoğlu (Aşk-ı Memnu)

Aslan burcu olarak televizyon tarihindeki güçlü kadın karakterlerden Firdevs Yöreoğlu olabilirsin. Senin bütün öfken bütün hırçınlığın canını acıtan insanlardan intikam alma isteğinden doğuyor. İtiraf etmelisin ki biraz kendini üstte görüyor ve insanları küçümseyen bir tarafın ortaya çıkıyor. Ne olursa olsun yıkılmayan ve tekrar ayağa kalkabilen bir özelliğe sahipsin. Bu hayatta affedemeyeceğin bir şey varsa senin ve sevdiklerinin canını yakan kişiler. Senin için bir şey bittiyse tam anlamıyla biter. Tereddüte düşmez ve pişman olmazsın. Firdevs Yöreoğlu gibi gücünle herkesi korkutuyorsun.

Asya (Sadakatsiz)

Asya (Sadakatsiz)

Evett Başak burcu, sen televizyon tarihinin en güçlü kadın karakterlerinden Asya'sın. Bazı şeyleri ilk duyduğun belki yıkılmış uzun süre kendine gelememiş ama kendini ve sevdiklerini düşünmek zorunda olduğunu da bilmişsin. Bu nedenle fevri hareket etmek yerine güzel bir plan hazırlar ve intikam alınması gerekiyorsa en iyi intikamı da sen alırsın. Aşk duygusuna bu kadar bağlıyken oradan canının yanması belki seni en dibe itebilir ama ayağa kalkmasını da bilirsin. Önce kendini düşünürsün, aslında intikam yerine sana zarar verenleri kendi haline bırakıp, kendine yeni bir düzen de kurabilirsin. Hayatından boşa çaba harcadığın herkesi çıkartırsan daha mutlu olacağını düşünüyorsun.

Feriha (Adını Feriha Koydum)

Sen televizyon tarihindeki güçlü kadın karakterinden Feriha'sın. İtiraf et Terazi bazen sen de başın sıkışınca bayılmak istiyorsun. Çok problemle karşılaşmış ve bir türlü de işleri yoluna koyamamışsın ama her şeyi bir kenara bırakınca sevdiğin insanları yanına alınca başaramayacağın şey yokmuş gibi de gelmiş. Yani sen aslında sevdiklerinden güç alan birisin. Birileriyle uğraşmak istemiyor ve seninle uğraşanları da dikkate almıyorsun. Feriha gibi istediğini alabilen birisin.

Hilal (Vatanım Sensin)

Evett Akrep burcu, sen televizyonun güçlü karakterlerinden Hilal'sin. İnandıklarının peşinden gitmene kim engel olabilir? Hiç kimse... Korkusuz biri olarak herkesin karşısında durabilen birisin. Her şeyin bir zamanı var inanışınla hareket ediyor ve ona göre adımlarını atıyorsun. Sabırlı biri olarak hayatını da kararlarını da acele vermiyorsun. Etrafındaki herkese kolay kolay güvenmez ve sırrını paylaşmazsın. Çünkü kendini başkalarından koruman gerektiğini düşünüyorsun. Hilal kadar cesur ve gözü kara biri olarak herkesi karşına alabilirsin.

Bihter Ziyagil (Aşk-ı Memnu)

Yay burcu olarak televizyon tarihinin en güçlü kadın karakterlerinden biri olan Bihter Ziyagil'sin. Her şeyi içinde yaşayabilir ve kimseye belli etmeden acı çekersin. Sapa sağlam ayakta dursan da asla dur diyemediğin şey kalbin. Güvenmekten çok korkarken, sana sahip çıkamayacak birine aşık olmaktan daha çok korkabilirsin. Herkesle savaşabilecek gücün var ama aşık olduğun kişiyle yok. Mutlu olduğun bir şeyler ararken hep yanlış şeylerin karşına çıkması seni umutsuzlaştırsa da aşkın için her şeyi yapabilecek güçtesin! Çünkü sen Bihter Ziyagil'sin aptallık etme!

Bahar (Kadın)

Bahar (Kadın)

Oğlak burcu olarak televizyon tarihinin en güçlü kadın karakterleri arasında Bahar'sın. Sevdiklerin için her şeyi yapabilirsin. Gurur senin için her zaman ikinci planda. Sen birini özlediysen birini istiyorsan ona kavuşmak için her şeyi göze alabilirsin. Her şeye sıfırdan başlayacak gücün varken düşündüğün tek şey ailen. Aile senin için her şey demek. Onlarsız bir anının geçmesi sana ceza gibi gelebilir. Bu nedenle en küçük bir mutluluğa bile aileni de katmak ister, onlarla paylaşmak istersin. Bahar gibi içine atarsın belki ama savaşmayı asla bırakmazsın.

Nefes (Sen Anlat Karadeniz)

Evett Kova burcu sen televizyon tarihinin güçlü kadın karakterlerinden Nefes'in. Çok fazla yıkılmış, çok fazla yerde düşmüş belki kendi sayende belki de sevdiklerin sayesinde hep ayağa kalkmışsın. Bir şeyler için susarken kendini çok fazla zorlamışsın. Çünkü karakterin ne haksızlıklara susmana ne de boyun eğmene müsait. Senin için yanlış bir şey varsa yanlıştır ve o kadardır. Bir başkası karşına gelip ne kadar seni ikna etmeye çalışsa da ikna olmaz ve kimseye karşı taviz göstermezsin. Başına ne geliyorsa tanıştığın herkesle kurduğun samimiyetten geliyor.

Hürrem Sultan (Muhteşem Yüzyıl)

Evett Balık burcu sen televizyon tarihinin en güçlü kadın karakterlerinden Hürrem Sultan'sın. Seninle uğraşanlarla iki katı uğraşır ve onları pişman edebilirsin. İntikam, kincilik, aşk ne ararsan sen de var. Sevdiğin adam için yapamayacağın şey yokken bu yolda önüne kim çıkarsa alt edebilecek güçtesin. Biraz iyi niyetli biri olduğun için ilk başta insanları anlayamıyor ama daha sonra aklın başına geliyor. Hürrem gibi gözün pek bir şeyden korkmuyor ama gücünü de sevdiğin insanlardan alıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
48
26
11
9
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın