Görüş Bildir
Haberler
Göz Şekline Göre 5 Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Göz Şekline Göre 5 Özelliğini Ortaya Çıkartıyoruz!

Bakışımız, duruşumuz, kaş çatmamız belki dudaklarımızın yönü... Yüzümüzdeki her detay bizim hakkımızda insanlara fikir verebilir. Göz şekline göre 5 özelliğini ortaya çıkartıyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydiiii!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Göz şeklini seç bakalım.👀

"Eğlenceli, alıngan, sabırsız, çekici ve mükemmeliyetçi"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatların bize eğlenceli kişiliğin olduğunu ama pek şaka kaldıramadığını söyledi. Bir işi yapmak için uzun süre beklemeyecek kadar sabırsız ve o işi mükemmel bir şekilde bitirdiğin de aşikar. Çekiciliğine diyecek bir şey bulamıyoruz.

"Sakin, alıngan, sabırlı, duygusal ve çekici"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından sakin bir yapın olduğu anlaşılıyor. Aynı zamanda sabırlı bir kişiliğinde var. Acele şeylerden de acele yaşamakta da hoşlanmıyorsun. Fazla duygusal ve fazla alıngan kişiliğin hassas yapını ortaya koyuyor. Çekiciliğin sayesinde de her yerde fark edilen birisin.

"Disiplinli, güvenilir, görgülü, hassas ve kinci"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından hassas kişiliğini anladık. Sana yapılan yanlışı unutmazsın. Ne döktüğün göz yaşını ne de acılarını... Hayatının her anında disiplin sağlamaktan ve düzenden hoşlanıyorsun. İnsanlara güven veren bakışların sayesinde de herkesin her şeyini biliyorsun. Görgülü tavrın taaa dedelerinden geliyor olabilir.

"Enerjik, samimi, sinirli, dürüst ve romantik"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından enerjik bir yapıya sahip olduğunu anladık. Müzik susana kadar pistten inmeyen birisin. Herkesle çok çabuk yakınlaşıp samimi olabiliyorsun. Dürüstlüğünden zaten şüphemiz yoktu. Sadece bazen hiçbir şeye tahammül edemiyor ve sinirlerini de kontrol edemiyorsun. Aşık olduğunda senden daha romantiğini tanımıyoruz.

"Kararsız, aşırı duygusal, çekici, şımarık ve bencil"

Göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından kararsızlığını okuduk resmen. Her şeyin aşırısı iyidir anlayışıyla, duygularını ya enler de ya diplerde yaşıyorsun. Biraz şımarık özelliğin var. Sadece sevdiklerine şımardığını söylersek problem olmaz herhalde... Her şeyden önce kendin geliyorsun. Önce sen, daha sonra diğerleri. Dış görünüşünün çekiciliği ise bakışlarından geliyor olabilir.

"Öz güvenli, mükemmeliyetçi, sabırlı, sorumsuz ve özgün"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından anladığımız kadarıyla mükemmeliyetçi birisin. Bakışların bize öz güvenli ve aynı zamanda özgün biri olduğunu söylüyor. Kendini her ortamda göstermeyi seven ama birilerini taklit ederek değil kendin olarak var olan birisin. Sabırlısın ama hafızan biraz güçsüz. Sorumsuzluğun da hafızanın güçsüzlüğünden kaynaklanıyor.

"Yaratıcı, cömert, dobra, samimi ve vicdanlı"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından samimi biri olduğun anlaşılıyor. Sen gülünce insanın içi sıcacık oluyor. Arkadaşlarına karşı aşırı cömert davranıyor ve biraz paranın kıymetini bilmiyorsun. Yaratıcı tarafın ise eğitim ve iş hayatında çoğu kez sana bir şeyler kazandıracak. Bir şeyleri söylemekten çekinmezsin. Bunu yaparken kırmamaya dikkat etsen de bazen ağzından olmadık şeyler çıkabiliyor. Sonra vicdan yapıp özür dilemek de sana kalıyor.

"Çalışkan, sadık, romantik, otoriter ve sıcakkanlı"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından çalışkanlığın anlaşılıyor. İlişkilerinde fazla romantik ve fazla sadık birisin. Karşında kim olursa olsun kalbini sadece tek bir kişiye verebilirsin. Sıcakkanlı yapın insanlarla iletişimini iyi tutmanı sağlasa da otoriterliğin sayesinde de herkesin seninle nasıl konuşması gerektiğini anlatıyorsun.

"Sezgisel, merhametli, hayalperest, şüpheci ve aşırı duyarlı"

Senin göz şekline göre 5 özelliğin bunlar! Göz hatlarından anladığımız kadarıyla sezgilerin çok kuvvetli. Belki rüyalarından belki 'aklına bir kere düşerse kesin gerçektir' bakış açından... Hayal kurmayı seven birisin. Bu nedenle de gerçeklikten uzaksın. Herkese güvenmez ve herkesin her şeyi yapabileceğini düşünürsün. Şüpheciliğin burada dikkatimizi çekiyor. Merhametli ve aşırı duyarlı olarak yardım etmeyeceğin kimse yok.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
31
21
13
8
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe

"Yaratıcı, cömert, dobra, samimi ve vicdanlı"

ainci

Disiplinli, güvenilir, görgülü, hassas ve kinci"

Necla Kaplan

Sezgisel, merhametli, hayalperest, şüpheci ve aşırı duyarlı