Görüş Bildir
Haberler
Danla Bilic'in Kıyafetlerine Verdiğin Puana Göre Modadan Ne Kadar Anlıyorsun?

Danla Bilic'in Kıyafetlerine Verdiğin Puana Göre Modadan Ne Kadar Anlıyorsun?

Her anını sıkı takip ettiğimiz, giydiği, söylediği her şey olay olan ve büyük bir kitleye sahip Danla Bilic'in giydiği her şeyi de mükemmel taşıyor. Danla Bilic'in kıyafetlerine verdiğin puana göre modadan ne kadar anlıyorsun? 

(1= en az, 6= en çok)

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#12

#13

#13

#14

#14

#15

#15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin için modadan anlıyorsun demek modaya hakaret olabilir!🤭

Üzgünüz ama senin için modadan anlıyor diyemeyeceğiz. Eline ne geçerse giyiyor ve insanların giydiklerini, dediklerini de pek takmıyorsun. Moda gözün var, var da sadece moda gözünün biraz numarası ilerlemiş olabilir. Senin için bir şey güzelse o senin olabilir. O şeyin moda olması, eskimesi umurunda değil. Bu nedenle dışarda da giydiklerinle fark edilirsin. Bazen abartıyor, bazen çok sadeleşiyorsun. Senin karakterin gibi giydiklerinde oldukça karışık. Eminiz ki sen de bir gün modadan anlayacaksın. Yapman gereken tek şey modanın öncü isimlerini takip etmek. Moda üzerine biraz daha çalışmaya ne dersin?

Modadan anlıyorsun ama kendine kadar!😉

Sen modadan anlıyorsun ama kendine kadar. Dışardaki herkes senin ne güzel giyindiğinden çok tarz çok cool olduğundan bahsedebilir. Ama biri çıkıp da beni de giydir dese yapamazsın. Senin moda gözün bir kendin için açık. Bunun sebebi kendine neyin yakışıp neyin yakışmayacağını bilmenden kaynaklanıyor. Vücudunu ezberlemiş, hangi kumaşın üzerinde nasıl duracağını ve hangi rengin sana gideceğini biliyorsun. Yaptığın küçük dokunuşlarla bile fazla dikkat çekebiliyor. İnsnaları kendine baktırıyorsun. Modadan sadece kendin için anlıyorsun ya da kimse senin gibi giyinmesin diye numara yapıyorsun. Bizden söylemesi...

Sen bu işi biliyorsun!🤩

Sen bu işten fazlasıyla anlıyorsun. Neyin ne ile yakışacağını çok iyi bilen birisin. Sokakta, yolda, arabada her yerde gördüğün insanların üzerindekileri inceliyor, nasıl giyindiklerini kafanda puanlıyorsun. Bazılarına bakarken gözlerin kanıyor bazıları ise hayranlıkla baktırıyor. Kıyafetlere verdiğin puandan anladık ki senin moda gözün inanılmaz gelişmiş. Herkesle aynı değil, farklı zevklere sahipsin. Çoğu kişinin beğenmediği bir şeyi beğenebilir ve o şeyi üzerinde de bambaşka bir şekilde taşırsın. Senin moda anlayışın genlerinden geliyor. Bu iş için yaratılmışsın.

Belli ki modayı sen yaratıyorsun!👏

Sen modadan anlamıyor modaya yön veriyorsun. Bunu nasıl yapıyorsun emin değiliz ama dünyaca ünlü kadınların daha en başında moda diye yaptıklarını sen de Türkiye'de uygulayan kişisin. Senden görüp çok kişi bir şey giymiş ve bir farklılık yapmıştır. Renkleri karıştırmayı ve risk almayı seven birisin. Emin olduğun şey her şeyi üzerine fazla yakıştırmak. Nasıl oluyor anlamadık ama senin giydiğin şeyi bir başkası giyse, sendeki gibi durmuyor. Kusursuz tercihlerin ve görünüşün ile herkese ilham olacak niteliktesin!

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
153
101
59
40
22
12
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın