Görüş Bildir
Haberler
Unuturum/Unutmam Testine Göre 5 Kişilik Tipinden Hangisisin?

Unuturum/Unutmam Testine Göre 5 Kişilik Tipinden Hangisisin?

Öylesine söylenmiş bir söz aklımıza kazınırken, çok önemli bulduğumuz bir şeyi unutabiliriz. O anki dalgınlık veya önemsememek bize bazı şeyleri unutturabilir. Bu unuturum/unutmam testine göre 5 kişilik tipinden hangisi olduğunu söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım, sana yapılan bir hatayı...

2. En kötü anında yanında olanları...

3. Biraz zorlaştıralım... Eski sevgilini unutur musun?

4. Çok da sevmediğin birinin söylediği herhangi bir kelimeyi...

5. Söyle bakalım, ilk aşkını unutur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki en yakın arkadaşın senin hakkında dedikodu yaptı...

7. Görmemen gereken gizli bir şeyi gördün.....?

8. Senin için önemsiz bir başkası için önemli bir şeyi?

9. Sana söylenmiş bir dedikoduyu unutur musun?

10. Son olarak sana alınan kötü bir hediyeyi unutur musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen yapıcı kişilik tipine sahipsin!

Sen yapıcı kişilik tipine sahipsin! Her şeyin yerli yerinde olması veya her duygunun yerinde olması senin için önemli. Daha mantıksal bakıyorsun her şeye. Senin için önemli biri varsa o kişiyi hayatında çıkartamazsın. Onun için gerekirse mücadele edebilir, gerekirse her şeyi yapabilirsin. Düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmıyorsun. Bazı kalın çizgilerin var hayatında. Bunları geçen, sınırını bilmeyen kişilere tahammül edemiyorsun. Çok yakınındaki kişiler hariç çok fazla samimiyet kurabilen biri değilsin. Yaşanılan her olayda yapıcı olmaya veya mantıklı davranmaya çalışıyorsun. Bu da senin etrafında kalıcı dostluklar edinmeni sağlıyor. Fevri davranmak yerine daha sakin bir şekilde düşünüyorsun. Belki sana çok yanlış yapılmış veya çok fazla kırılmış olabilirsin. Öyle anlarda bile 'bir açıklaması vardır' diye düşünerek hareket ediyorsun. Boş yere kalp kırmak veya bir başkasının aklını söylenen sözlerle, yapılan davranışlarla meşgul etmek seni rahatsız ediyor. Sen her zaman 'bu bana yapılsaydı nasıl hissederdim' diye düşünen birisin. Empati yeteneğin çok yüksek bu nedenle etrafındaki kimseye senden zarar gelmez. Her zaman olumlu yaklaşarak mantıklı olanı bulmaya çalışıyorsun.

Sen özgürlükçü kişilik tipine sahipsin!

Sen özgürlükçü kişilik tipine sahipsin. Senin kararlarına senin hayatına senin isteklerine kimse karışmasın yeter. Farklı isteklerin de olabilir veya herkesle aynı da olabilir. Bu senin hayatın ve başkalarının bu kadar senin hakkında yorum yapmasına sinir oluyorsun. Hayallerin çok büyük ve bunları gerçekleştirirken önünde duracak kimseyi istemiyorsun. Belki biraz da bu yüzden hayatına pek kimseyi almıyorsun. Keyfine düşkün birisin. Yalnızlığa alıştıysan bu şekilde devama edebilir ve hayatında bir kişiyi daha alamayabilirsin. Gerçekten istersen ve gerçekten aşık olursan belki onun için her şeyi yapabilirsin ama bu senin için biraz zor bir durum. Özgürlüğüne düşkün olduğun gibi sevdiklerine düşkünsün. Belki onlar için hayallerinden vazgeçmezsin ama bir şekilde onları sevdiğini hissettirirsin. Senin rahatını bozacak, isteklerine karşı çıkacak hiç kimseye hayatında yer yok. Bir kere geldiğin hayatında istekleri gerçekleştirmek gibi bir hayalin varken aynı zamanda mutlu hissetmek de senin için önemli.

Sen eğlenceli kişilik tipine sahipsin!

Sen eğlenceli kişilik tipine sahipsin. Ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın kendini ve insanları mutlu etmek, eğlendirmek gibi bir özelliğin var. İçine attığın bütün sıkıntılarını görmezden geliyor ve etrafına belli etmeyi tercih etmiyorsun. Yalnız kalınca sessizleşiyor ve dertlerinle baş başa kalıyorsun. Yani dışarıya nasıl kendini yansıtıyorsan aslında tam tersini hissediyorsun. İnsanları güldürebilen birisin. Kendi problemlerini bir kenara bırakıp karşında üzgün biri varsa onu güldürmek için her şeyi yapabilirsin. Her zaman güçlü olman gerektiğini düşünmüş ve bu nedenle de gerçek duyguları belli etmekten kaçmışsın. İçindeki kırgınlıklar, burukluklar, üzüntüler, eksiklikler hepsi orada duruyor. Onları geçiremiyorsun belki ama etrafına enerji vererek kendini daha iyi hissediyorsun. Bazen kendini anlatmaya ihtiyaç duyuyorsun ama bazen de etrafında kendini anlatacak pek birini bulamıyorsun. Eğlenceli kişiliğin her zaman ön planda ama bazen güldürmek yerine gülmeye ihtiyaç duyuyorsun.

Sen değişken ruhlu kişilik tipine sahipsin!

Sen değişken ruhlu kişiliğe sahipsin. Biraz kararsızlık biraz ne istediğini bilmemezlik görüyoruz sen de. Değişken ruhlu biri olarak hayatını yaşamak da oldukça zor. Hayatında bazı olumsuzluklar varsa bunun nedeni senin henüz ne istediğini bilmemenden kaynaklanıyor olabilir. Hayatın da senin gibi sürekli iniş ve çıkış halinde. Her şey güzel giderken bir anda kötü gitmeye de başlayabilir. Belki verdiğin kararların önünü göremediğin için çoğu zaman başın derde giriyor. İleriye baktığını kendini bir belirsizlikte görüyorsun. Kafanın çok karıştığı bir dönemdesin. Kendi kararlarınla değil de ya zorunda olduğun ya da bir başkası istediği için bu yoldasın. Senin yerine karar veren insanlar olduğu için belki de ne istediğini bilemiyorsun. İnsanlara karşı hislerinde çok değişkenlik gösteriyor. Onları bir gün severken diğer bir gün yaptıkları küçük bir davranıştan dolayı soğuyabiliyorsun. Karar vermekte zorlandığın anlar senin için büyük vakit kaybı oluyor. Hangi yolda ilerleyeceğine karar veremediğin için de hayatını düzene sokamıyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
186
55
20
17
10
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın