Görüş Bildir
Haberler
Arkadaşlık Testi: Verdiğin Cevaplara Göre Arkadaşların Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Arkadaşlık Testi: Verdiğin Cevaplara Göre Arkadaşların Senin Hakkında Ne Düşünüyor?

Yakın arkadaşlarımız bizim her şeyimizdir. Sırlarımız, dertlerimiz, mutluluklarımız... Her anımızda yanımızda bulunan yakın arkadaşlarımız için ne ifade ediyoruz? Verdiğin cevaplara göre arkadaşın senin hakkında ne düşünüyor?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım kaç tane yakın arkadaşın var?

4. Peki sen arkadaş grubunda kimsin?

4. Peki sen arkadaş grubunda kimsin?

5. Söyle bakalım arkadaşın ne yaparsa onu tamamen hayatından çıkartırsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın arkadaşın seni arayıp acil bir şey olduğunu söyledi. Ne yaparsın?

6. Yakın arkadaşın seni arayıp acil bir şey olduğunu söyledi. Ne yaparsın?

7. Sence insanın arkadaşı aynı zamanda şansı mıdır?

8. Zor bir soru geliyor. Sen arkadaşın için bunlardan hangisini yaparsın?

8. Zor bir soru geliyor. Sen arkadaşın için bunlardan hangisini yaparsın?

9. Peki senin yakın arkadaşın, senin gibi biri olsaydı değiştirmesini istediğin özellik ne olurdu?

10. Son olarak sizin arkadaşlığınız hangisine benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

En yakın arkadaşın senin farklı biri olduğunu düşünüyor!

En yakın arkadaşın senin biraz farklı ama kendine özel bir kişiliğin olduğunu düşünüyor. Belki bazen sana tahammül edemiyor belki bazen çok düşüncesiz olduğunu bazen ise fazla düşünceli olduğunu düşünüyor. Sen ya siyahsın ya da beyaz. Senin için ya iyilik vardır ya da kötülük. Bu nedenle bazen değişken davranışlarda bulunabiliyorsun. Arkadaşlarının da en çok dikkatini bu özelliklerin çekiyor. Hayatlarında önemli ve değerli bir yere sahipsin. Ruh haline göre değiştiğin için bazen onlara iyi bazen ise hak etmedikleri gibi davranıyorsun. Senin tutarsız olduğunu düşünüyor olabilirler. En eğlenceli vakti seninle geçirdikleri gibi en üzüntülü zamanları da seninle geçiriyorlar. Neyin seni kırdığını, neye kafanı çok taktığını biliyorlar. Ona göre davranmaya çalışsalar da, alınganlık yaptığın zamanlar çok oluyor. Önceden arkadaşlık konusunda çok yıprandığın için adımlarını dikkatli atıyorsun. Arkadaşlarını kaybetmek istemiyorsun ama aynı zamanda kendinden de taviz vermek istemiyorsun. Arkadaşlıkların sağlam ve kalıcı. Senin neşeni kaybetmek istemeyen dostlarının hayatında büyük bir yere sahipsin. Seninle dertleşmek ve önemli kararlarda yanlarında olman, onlar için değerli. Dost gibi dostsun be.

Yakın arkadaşın senin, hayatını değiştirdiğin kişi olduğunu düşünüyor.

Sen yakın arkadaşın için çok önemlisin. Onda yerin çok ayrı. Kimsede bulamadığı ve kimse de hissedemediği sıcaklığı sen de hissediyor. Acısında da tatlısında da yanında olduğun gibi insanlara destek olmak gibi bir özelliğin var. İçinden geldiği için böyle davranıyorsun. Sevdiklerine ise ekstra bir özenle davranıyorsun. Genellikle insanlar hakkında kötü bir düşünceye sahip olmadığın için bu hemen fark ediliyor. Her şeyin altında bir şey arıyor ve insanların isteyerek kötülük yapabileceğini düşünmüyorsun. Bu özelliğin ise belki de etrafına en sevilen özelliğin. Seni yanlışlardan çok aldıkları gibi sen de arkadaşlarını çok yanlıştan döndürmüşsün. Senin için arkadaşlık karşılıklı bi şey olup, gördüğün kadar değer veriyorsun. Arkadaşsızlığın da ne demek olduğunu çok iyi bildiğin gibi hayatına giren insanların çıkmaması için ekstra bir çaba harcıyorsun. Değer verdiğin ve önemli yere sahip olan kişilerden uzaklaşmak, onları olmamış gibi hayal etmek sana acı verir. Arkadaşlarının hayatlarına dokunuyor ve onlara neyin yanlış neyin doğru olduğunu gösteriyorsun. Beraber ağlayıp beraber gülüyorsun. Arkadaşların için önemli bir yere sahipken, fazla duygusal boşluğa düştüğün için de mantıklı kararlar veremediğin anlar olabiliyor. Belki de en çok şikayetçi oldukları konu senin duygusal bir darbe aldığındaki davranışların olabilir. Sevenin çok olduğu gibi sevmeyenin de bir hayli fazla. Arkadaş konusunda şanslısın ama arkadaşların daha şanslı.

Yakın arkadaşın senin her zaman yanında olacağını düşünüyor.

Yakın arkadaşların senin kaybetmemek için her şeyi yapabilir. Karşılıklı hatalar yapmış olabilir veya hiç yaşanmasaydı dediğiniz şeyleri de yaşamış olabilirsiniz. Arkadaşlık iyi kötü günlerin hepsini beraber atlatabilmektir. Arkadaşların senin hakkındaki düşüncesi belki de iyiliğin. Kimseye bir kötülükte bulunmazsın. Herkesi kendi haline bırakmış, sana hak etmediğin gibi davranan insanları da umursamamışsın. Arkadaşlarınla her şeyin benzer olduğu gibi dertleriniz de aynı. Oturup konuşsanız günlerce, haftalarca, aylarca susmayabilirsiniz. Yolunu kaybettiğinde sana koşan dostların ve yine sen yolunu kaybettiğinde bulman için yardımcı olan dostların var. İlerde hatalarınızı gülerek hatırlayacağınız ve hayatınızın en güzel günlerini beraber yaşayacağınız arkadaşın ile geleceğinizi de sık sık hayal ediyorsunuz. Arkadaşların her ne kadar mantıklı gözükse de seninle yanlış kararlar almayı seviyor ve hayatı beraber öğrenmenizden hoşlanıyorsunuz. Dertlerinizden bahsederken gülmeniz veya komik bir anınızı anlatırken ağlamanız oldukça muhtemel. Arkadaşlarına göre sen küçük problemlerin hariç herkesin hayatında olması gereken birisin. Herkese hak ettiğin gibi davrandığın için biraz acımasızsın. Sana hata yapan birinin pek hayatında yeri yok. Bu acımasızlığında arkadaşlarının daha dikkatli adım atmasına neden oluyor. Bazı özelliklerin hariç seni seviyor ve her zaman yanlarında olmanı istiyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
173
64
41
28
15
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Yakın arkadaşın senin, hayatını değiştirdiğin kişi olduğunu düşünüyor.

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Yakın arkadaşın senin her zaman yanında olacağını düşünüyor.

ainci

Yakın arkadaşın senin, hayatını değiştirdiğin kişi olduğunu düşünüyor.