Görüş Bildir
Haberler
Seni Görünce İlk Ne Düşünüyorlar?

Seni Görünce İlk Ne Düşünüyorlar?

İlk izlenim önemli olduğu gibi insanların üzerinde bıraktığımız etki de önemlidir. Seni görünce insanların aklına ilk olarak ne geliyor?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Yolda yürürken sen...

4. Peki senin mutlu olman için neye ihtiyacın var?

5. Çok da sevmediğin biri ile karşılaştın. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin için büyük problemlere yol açan bir şey yaşandı. Bu durumda ne yaparsın?

6. Peki senin için büyük problemlere yol açan bir şey yaşandı. Bu durumda ne yaparsın?

7. Peki hayatında bir şeyleri değiştirecek olsan ilk neyden başlardın?

7. Peki hayatında bir şeyleri değiştirecek olsan ilk neyden başlardın?

8. Son olarak sence sen ne için yaratılmışsın?

Sakinliğinin altındaki gizemi düşünüyorlar.

Sakinliğinin altındaki gizemi düşünüyorlar.

Seni gördüklerinde sakinliğin ile dikkati çekip aynı zamanda gizemli bir tavır sergiliyorsun. Bunları isteyerek veya bilerek yapmıyorsun. Karakterin gereği sakin bir yapın var. Bu da herkes tarafından dikkat çekiyor. Bu sakinliğinin altında yatan şey belki de insanlara fazla yaklaşmak istememen. Yalnız olmayı, kafa dinlemeyi belki de en çok kendini dinlemeyi seviyorsun. Buna ihtiyaç duyuyorsun. Sürekli kalabalık ortamlar, başkalarının problemleri dinlemek, hiçbir şey olmaması gibi davranmak sana göre bir şey değil. Eğer bir acı çekmen gerekiyorsa bu acıyı çekersin. Yaşadıklarını görmezden gelmez, bütün ayrıntılarıyla ne yaşadığını tekrar tekrar düşünürsün. Bir şeyi yok saymak onun daha sonradan daha büyük bir problem olarak karşına çıkmasına neden olur. Hemen insanlara yakınlaşamıyor, onlarla samimiyet kuramıyorsun. Bu da insanların seni soğuk bir karaktere sahip olduğunu düşünmelerine neden oluyor. İçindekileri, yaşadıklarını bilmedikleri için seni yargılamalarına belki de kızıyorsun. Seni hemen fark ediyorlar ama içindekileri fark edemiyorlar.

Problemlerini saklamak için çok fazla güldüğünü düşünüyorlar.

Baş edemediğin, görmek, duymak istemediğin ne varsa her şeyi görmezden geliyor ve etrafından da saklıyorsun. Seni ilk gördüklerinde ne kadar neşeli, mutlu olduğunu düşünüyorlar ama içinde kopan fırtınalardan pek haberleri yok. Kendi acını yine kendin yaşaman gerektiğini düşünerek, başkalarına hiçbir şeyi belli etmiyorsun. Kendini saklamaya çalışsan da fark ediliyor. Dertlerini, problemlerini çözmek için bir çaban yok. Onları unutup, yokmuş gibi davranıyorsun. Görmezden gelmek bir problemi çözmediği gibi daha sonrasında daha büyük bir şekilde karşına çıkıyor. Belki problemlerini aşmak için çabalamıyorsun ama bir daha problemle karşılaşmamak için çabalıyorsun. Adımlarını dikkatli atarak, nereye gittiğini bilerek, sonunda ne olacağını bilerek hareket ediyorsun. Kendini güvende hissettiğin veya korunduğunu düşündüğün şey de bu özelliğin. Sonuna kadar çaba verirken eğer bir sorun tekrar karşına çıkarsa bunun için başka bir şey yapmazsın. Her ne kadar ortamın neşesi olsan, insanları güldürmek gibi bir görevin olduğunu düşünsen de bazen senin de başkaları tarafından güldürülmeye ihtiyacın var.

Kendinin farkında olmadığını düşünüyorlar.

Kendinin farkında olmadığını düşünüyorlar.

Seni ilk gördüklerinde düşündükleri şey kendinin farkında olmadığın. Bu düşünceye öncelikle sen nereden kapıldın pek bilemiyoruz ama biz de kendinin farkında olmadığını düşünüyoruz. Yapabileceğin, başarabileceğin birçok şey varken, bunlardan kendini geri çekiyorsun. Belki başaramamaktan belki de umutlanmaktan korkuyorsun. Kendi halinde devam ettiğin pek kimseyi dahil etmediğin ve pek de başkalarının hayatına dahil olmadığın bir yaşamın var. Bu kendi halindelik başkaları tarafından fark ediliyor ve senin içine kapanık olduğunu düşünüyorlar. Duygularını çok belli etmeyen, kendi baş edebileceği şeyler için başkalarını karıştırmayan biri olarak, çok fazla kendini anlatmıyorsun. Belki de en sevmediğin şey sürekli kendini anlatan kendinden bahseden insanlar. Senin beklediğin, istediğin şey sen anlatmadan da seni anlayan kişiler. Kendinden ve önündeki yoldan başka bir şeyle ilgilenmeyen sen, en çok da başka insanları fark etmediğin için dikkat çekiyorsun. Seni gördüklerinde fark edilmek isteyen insanlar biraz burnunun havada olduğunu düşünüyor olabilir.

Kolay biri olmadığını düşünüyorlar.

Kolay biri olmadığını düşünüyorlar.

Seni görünce ilk olarak kolay biri olmadığını düşünüyorlar. Düşünce ve hayat tarzın nedeniyle insanlar senin zor olduğunu düşünüyor. Alıştığın şeyler, bırakmak istemediklerin ve ve bırakmak zorunda oldukların ile insanlarla iletişim kurmaya başladığın an senden biraz uzaklaşıyorlar. Kolay beğenmeyen, kolay olan hiçbir şeyi hayatına kabul etmeyen sen için zor ve ulaşılması zor olan her şeyin tadı ayrı güzel. Başkaları ile aynı şeye ulaşabilmek seni onlardan ayıramayacağı için daha farklı ve zor yollar deniyorsun. Her şeyden önce kendin için çabaladığın hayatında başkalarının ne düşündüğüyle asla ilgilenmesen de seni böyle zor biri olarak görmeleri de hoşuna gidiyor. Böylelikle samimiyetsiz ilişkiler ve gereksiz insanları hayatından uzaklaştırmış oluyorsun. Bu kadar zora odaklanmak ve hiçbir şeyin sana yetmemesi kendi hayatını da zorlaştırsa da alışmış olacaksın ki artık bu da sana kolay geliyor. Hayatından bu kadar memnunken seni ilk gördüklerinde  ne düşündükleriyle pek ilgilenmesen de zor olman hoşuna gitti, itiraf et.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
108
81
29
28
28
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın