Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Pastaya Göre Seni Tanımlayan Kelime Ne?

Hazırladığın Pastaya Göre Seni Tanımlayan Kelime Ne?

Evettt pasta hazırlama testlerine biz de bayılıyoruz. Yaparken canımızın çektiği bu pasta testine göre seni tanımlayan kelime ne?

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrensek...

2. Yaşını da öğrensek...

3. Şimdi pastanın kalıbını seç bakalım.

3. Şimdi pastanın kalıbını seç bakalım.

4. Hmmm... Pastaya krema da seçmek ister misin?

4. Hmmm... Pastaya krema da seçmek ister misin?

5. Peki sen bu pastayı ne için yapıyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pastan kaç katlı olsun?

7. Peki pastanın içine ne koymamızı istersin?

8. Peki pastanın dışını ne ile kaplayalım?

8. Peki pastanın dışını ne ile kaplayalım?

9. Beğendiğin bir süslemeyi de seç.

10. Son olarak yaptığın pastayı nasıl yersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Sağlamcı"

"Sağlamcı"

Seni tam anlamıyla tanımlayan kelime sağlamcı. Ne farklı tatlara ne farklı insanlara ne de farklı bir hayata tahammülün var. Düzenin bozulması, başkalarının zorla senin hayatına dahil olması ya da seni değiştirmeye çalışmalarından hiç hoşlanmıyorsun. 'Seni ilk gördüklerindeki gibi seviyorlarsa, neden seni değiştirmeye çalışsınlar ki?' diye düşünüyorsun. Bazı kararlar almadan önce tekrar tekrar düşünür ve bütün sonuçları ile ele alırsın. En küçük bir problemin ortaya çıkma ihtimali seni o karardan soğutabilir. Kendini riske atmaktan hiç hoşlanmıyorsun. Bu nedenle de en çok eleştiriyi anın tadını çıkartamadığın için alıyorsun. Yani senin için ani yapılmış bir plan, bir anda bir yere gidilmeye karar verilmesi ve senin o plana dahil olman imkansız. Daha çok mantığı devrede olan ve duygularını kontrol edebilen birisin. Bu nedenle ikili ilişkilerin de duygusuz damgasını ilk yiyen sen oluyorsun. Bu sevmediğin veya bir şey hissedemediğin için değil. Duygularını belli edemediğin için oluyor genellikle. Karakterini yansıtan tek kelime sağlamcılığın. Senin için 'Sırtı yere gelmez.' demek doğru olabilir.

"Gösterişli"

"Gösterişli"

Seni anlatan kelime' gösteriş'. Tercihlerinle, yaptıklarınla kısaca attığın her adımla seni anlatan kelime gösteriş olabilirdi. Herkeste olmayan bir tarzın ve herkeste olmayan bir havan var. Hemen fark edilebiliyor ve dikkat çekiyorsun. Şimdiye kadar kararlarında da pek yanılmasan da genellikle duygularınla hareket ediyorsun. Yani çok çabuk üzülüyor, çok çabuk kırılıyor ve çok çabuk umutlanıyorsun. Bu nedenle de genellikle geçmişine çok bağlı ve takıntılısın. Birini unutmak, yerine yenileri koymak senin için zor bir durum. Her ne kadar bitti desen de en küçük bir şeyle tekrar eski günlere dönüyor ve o günleri anımsıyorsun. Her bakımdan şanslı biri olarak tek şanssızlığın aşk konusunda olmuş. Bir türlü istediğini bulamamış ve aşkta gösterişi yaklaşamamışsın. Eşsiz tercihlerin ve farklılığın ile her ortamın gözdesi olmayı da başarıyorsun. Seni tanımlayan kelime gösterişliyken aynı zaman da sakin yapını da ortaya koyuyorsun. Sevmeye ve sevilmeye gelmiş senin, aşksız kalması en çok bizi üzdü.

"Hassas"

Seni tanımlayan kelime 'hassas.' Çok fazla belli edemesen de hassas yapın herkes tarafından fark ediliyor. Gizlemeye çalıştığın duygular, davranışlar bir tek sevdiklerinin yanında ortaya çıkıyor. Hassaslığın nedeniyle çabuk kırılıyorsun. Bu da insanlara yaklaşırken iki kere düşünmene neden oluyor. Bazı olaylar seni çok etkiliyor ve bu durumlar karşısında ne yapacağını pek bilmiyorsun. Çok fazla kendini ve etrafını sorguluyorsun. Naif ve ince zevklerin var. Herkes tarafından çok anlaşılamıyorsun. İnsanlarla zor anlaşıyor ve biraz da zor iletişim kuruyorsun. Bu özelliğin hayatını zorlaştırsa da aslında seni gereksiz ve samimiyetsiz insanlardan koruyor. Çok fazla kendini bunalttığın ve düşüncelerinle yıprattığın zamanlar olmuş. Başkalarının suçunu üstlenmiş ve her şey için kendini suçlamışsın. Kimseye benden bir zarar gelmesin derken kendini önemsizleştirmişsin. Hassas biri olarak insanlar tarafından yok sayılmak, önemsenmemek belki de senin bu hayatta en zorlandığın konu. Tercihlerin seni yanıltmıyor her zaman doğru olanı buluyorsun ama herkese çabuk inanmak çoğu zaman güvenini kırıyor.

"Gerçekçi"

Seni tanımlayan kelime 'gerçekçi'. Senin hayalle hiçbir işin yok. Kendini hayallerle avutmak yerine gerçekle daha çok ilgileniyorsun. Senin için önemli olan her şeyin somut olması. Duygular, davranışlar her şey senin için somut olmalı. Net olmayan hiçbir şeye tahammülün yok. Belirsizlikler senin hayatını devam etmene engel oluyor. Duygularını belli edemeyen, her gün başka şekilde davranan kişilerin senin hayatında olmaması sana bir şey kaybettirmez. Kendinden emin olmayan insanlar için pek bir mücadele etmezsin. Değer verdiğin ve aynı değeri gördüğün herkes için her zaman hayatında yerin var ama düşüncelerini rahatça söylemeyen, 'nasıl olsa gitmez' diyerek sana istediği gibi davranan birini yanında asla bulundurmazsın. Hayatın her zaman acı tarafını görüyorsun. İyi şeyler olurken bile her zaman kötü ihtimali düşünürsün. Tabii ki isteklerin ve hayallerin var ama bu hayallerin daha çok gerçekleşmesi mümkün olan hayaller. Eğer bir şeyin imkansız olma gibi bir ihtimali varsa o senin hayalin olamaz. Değişik ve farklı şeylere hayatında yer veriyorsun. Yeni şeyler denemek ve sıradanlıktan uzaklaşmak sana iyi geliyor. Seni tanımlayan kelime gerçekçilikken aynı zamanda hayatı bütün unsurlarla ele alıyorsun.

Bunlara da göz atabilirsin

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
102
46
17
15
9
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın