Görüş Bildir
Haberler
Kimin Sana Sarılmasına İhtiyacın Var?

Kimin Sana Sarılmasına İhtiyacın Var?

Zor anlarımız da sadece sevdiklerimizin elimizden tutmasına değil aynı zamanda sarılmasına da ihtiyaç duyarız. Bir sarılmayla her şeyin geçeceğine inanıyorsan kimin sarılmasına ihtiyaç duyarsın?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, hayatın şu aralar nasıl gidiyor?

4. Kendini kötü hissettiğin günlerde ne yapıyorsun?

4. Kendini kötü hissettiğin günlerde ne yapıyorsun?

5. Seç birini!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında hangi insan ihtiyaç duyuyorsun?

6. Hayatında hangi insan ihtiyaç duyuyorsun?

7. Bir karar vereceksen öncelikle neyi düşünürsün?

8. Bize bir gökyüzü seçer misin?

9. Hangisi seni karamsarlığa düşürür?

9. Hangisi seni karamsarlığa düşürür?

10. Son olarak hayatının fırsatı için neyden vazgeçersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni anlayan birine sarılmaya ihtiyacın var.

Senin ihtiyacın olan sarılma gerçekten seni anlayan, dinleyen biri. Hayatının belki de en zor döneminden geçerken, birinin sadece elinden tutmasına veya gelip geçici bir desteğe değil daha kalıcı bir desteğe ihtiyaç duyuyorsun. Uzun süre dayandığın ve belki de artık dayanacak gücünün kalmadığını hissediyorsun. Yaşadığın şeyleri sürekli sorgulamaya çalışıyor ve bu durum seni daha da kötü hislere kapılmana neden oluyor. İnsanların sürekli akıl vermesi, destek olma adı altında söyledikleri sözler, senin için bir anlam ifade etmiyor. Bu hissettiklerin bir gün geçeceğini ama eksikliğin hep içinde kalacağını düşünüyorsun. Şu an belki pek de bir çaba göstermiyorsun eski neşene kavuşmak için ama zamanla bazı şeylere devam etmek zorunda olduğunu ve her şeyin geçici olduğunu anlayacaksın. Sarılmak belki seni tam olarak iyileştirmeyecek ama kendini daha iyi hissettirecek. Seni anlayan, paylaştığın derdine ortak olabilecek birine sarılmaya ve uzun uzun konuşmaya ihtiyaç duyuyorsun. Sorguladığın şeyler seni bir yere götürmeyeceği gibi sadece üzülmene neden olacak. Bazı şeyleri kabullenerek hayatının iyi yönlerine odaklanmaya başlamalısın. İhtiyaç duyduğun sarılmayı gerçekleştirmek için neyi bekliyorsun?

Senin hiç tanımadığın birine sarılmaya ihtiyacın var.

Senin hiç tanımadığın birine sarılmaya ihtiyacın var. İnsanların konuşmalarından, tesellilerinden bıkmış ve sahteliklerinden de açıkçası usanmışsın. Seni tanımayan, ne yaşadığını ne hissettiğini bilmeyen birine, kısacası seni yargılamayacak birine sarılmaya ihtiyaç duyuyorsun. Bazı şeyleri başa almak, tekrar başlamak gibi isteklerin var belki de şu aralar en çok keşke diyorsun. Zamanı geri alınamayacağı gibi yaşadıklarını da değiştiremezsin. Aldığın kararlardan, yürüdüğün yoldan pişmanlık değil mutluluk duymalısın. Seni sen yapan şeyler iyi veya kötü verdiğin bütün kararlar... Kendini dinleyerek ilerlediğin her şey senin temelin. Üzüntülerini şu an aşamayacak boyutta olduğunu düşünüyor belki de hiçbir zaman geçmeyeceğini düşünüyorsun ama her şey gibi bununda bir sonu olacağını bilmelisin. Tanıdığın, güvendiğin kişilerden zarar görmüş ve bu da senin daha dikkatli adım atmanı sağlamış olsa da aynı zaman da senden çok da şey götürmüş. Kendini güvenceye alırken insanlara yaklaşmaya korkmuşsun. Kendine yapılan bir haksızlık olarak gördüğün bu yaşadıkların, zamanla sona erse de sen de derin yaralar açabilir. Şimdi kendini içine kapatarak bir köşeye çekmek yerine, içinden geldiği gibi davranmalısın. Tesadüfen tanıştığın birine içindekileri dökmeli ve ona sarılmalısın.

Senin annene sarılmaya ihtiyacın var.

Senin sarılmaya ihtiyaç duyduğun kişi annen. Kendini çok yorgun hissediyorsun. Dayanmaya gücün var mı bundan bile emin değilsin. Emin olduğun tek şey sevdiklerin. Onların üzülmesi, kırılması seni daha da kötü duruma getirebilir. Değer verdiğin insanların zarar görmesi kaldıramayacağın bir şey. Zamanında çok incinmiş ama yine de dayanmış birisin. Yaşadığın her şeyi unutman mümkün değil. Her seferinde başka bir şeyle karşılaştığın, bir türlü ayağa kalkamadığın her anında annen yanında olmuş. Onun varlığı ile daha güçlü olmuşsun. Kendini kötü hissettiğin her anında ona koşmuş ve ondan destek almışsın. Başka kimseye ihtiyaç duymadığın sadece annenin varlığı ile kendine tutunduğun günleri anımsayınca iyi ki diyorsun. Zamanla bitecek, dinecek olan acılarını sabırla beklemelisin. Acele ettiğin de o acıyı yaşamış değil sadece unutmuş olursun. Yıllar sonra karşına daha büyük bir problem olarak karşına çıkar. Şimdi kendini umutsuz, çaresiz belki de yolunu kaybetmiş biri olarak görüyorsun. Bundan kurtulmak için de birinden güç bekliyorsun. İhtiyacın olan tek şey annene sarılmak.

Senin en yakın arkadaşına sarılmaya ihtiyacın var.

Senin tek ihtiyacın en yakın arkadaşına sarılmak. Aşamayacağın bir problem yok. Her şeyi atlattığın gibi bunu da atlatabilirsin. Sadece en yakınlarından destek alarak daha kolay atlatırsın. Hayatının belki de en kötü dönemi diyebileceğin bir dönemden geçerken, umudun giderek azalıyor. Kendini eksik hissediyor ve içindeki bu eksikliğin tam olarak sebebini bilmiyorsun. Devamlı olarak hayatına giren insanlar ve hayatın da zorluğu birleşince senin giderek kötü hissetmene neden oluyor. Zaten zor olan şeyleri daha da zorlaştıran insanlar görmek senin yalnız kalmana neden oluyor. Hayattaki tek şansın en yakınım dediğin kişi. Onun varlığı her zaman yanında oluşu seni biraz olsun tatmin edebiliyor. Şu aralar sadece durup düşünmek belki de bir şeyleri yoluna koymak istiyorsun ama problemlerin o kadar büyük ki tek başına mücadele etmen biraz zor. Yıllarını beraber geçirdiğin, her anında yanında olan yakın arkadaşın ile bu problemleri atlatabilirsin. Kendini yalnız kalmaya zorlamak yerine seni her zaman dinleyecek birinin yanına gitmelisin. İhtiyacın olan sarılma senin en yakınında! Kendini daha fazla üzmek yerine bir şeyleri değiştirmeye çalış. Olan şeyleri geri alamazsın belki ama bundan sonraki olacak şeyleri değiştirebilirsin.

Eğer başka içeriklere de bakmak istersen;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
78
30
14
7
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın