Görüş Bildir
Haberler
Seni Kimin Ağlattığını Söylüyoruz!

Seni Kimin Ağlattığını Söylüyoruz!

Sena Erdoğdu
04.02.2022 - 13:37 Son Güncelleme: 04.02.2022 - 14:12

Nedensiz yere ağladığımız anlar olurken, aslında derinlerde bu ağlamanın bir nedeni olduğunu hepimiz biliyoruz. İtiraf etmekten kaçındığımız, belki hatırlamak istemediğimiz için söylediğimiz şeyler kendini göz yaşı olarak dışarı yansıtabiliyor. Senin içinde, en derinlerinde ağlamana neden olan şey ne? Seni Kimin Ağlattığını Söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Bize bir öncelik sıranı belirle!

4. Sen neyi asla yapmazsın?

5. Pekii sence hangisini yaşamak daha ağır?

5. Pekii sence hangisini yaşamak daha ağır?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerçekten mutlu olduğun anlara dönsen, kaç yıl önceye dönerdin?

7. Seni ağlatanlara söylemek istediğin şey nedir?

8. Peki kendini sakinleştirmek için ihtiyaç duyduğun yer bunlardan hangisi olabilir?

9. Sen daha çok ne için ağlıyorsun?

10. Son olarak sakinleştirmek için söylenen nefret ettiğin bir cümle seç!

10. Son olarak sakinleştirmek için söylenen nefret ettiğin bir cümle seç!
İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni en yakın arkadaşım dediğin kişi ağlatmış.

En yakın arkadaşım dediğin, asla bana zararı dokunmaz dediğin biri seni ağlatmış. Ona çok güvenmiş belki onun için herkesi karşına almışsın. Şimdi anımsayınca yine aklına güzel anılarınız geliyor olabilir ama sana yaptıklarını ne unutabiliyor ne de sindirebiliyorsun. Kinci biri değilsin belki ama o kadar kırılmış ve üzülmüşsün ki içindeki yara asla geçmiyor. İnsanlara olan güvenini kırmış ve yeniden birilerine güvenmeyi de imkansız olarak görmüşsün. Sen de bıraktığı bu kalıcı ve büyük hasar senin hayatında da büyük zorluklara neden olmuş. Senin için arkadaşlık kavramı önemli bir kavram. Yanında her zaman bulunması gereken, zor gününde elini tutabilecek biri senin için değerli. Sen bu kadar değer verir ve önemserken karşındaki kişilerin seni yok saymasına katlanamıyorsun. Bir problemini bile fark etmeyen kişiler için fazla zaman ayırıyorsun. Kendinden daha fazla değer verdiğin dostların, arkadaşların olabilir ama o kişiyi gerçekten tanıdıktan sonra bu değeri hissettirmelisin. Senin sevginin karşılığını vermeyecek ve her zaman yanında durmayacak biri için ne ağlamalı ne de üzülmelisin.

Seni değer verdiğin ama aynı değeri göremediğin biri ağlatmış.

Seni değer verdiğin ama aynı değeri göremediğin biri ağlatmış. Birçok problemle uğraştığın şu günlerde her şeyin üste üste geldiğini hissediyorsun. Zamanla yalnızlaşıyor ve etrafında pek kimseyi de görmek istemiyorsun. Seni sürekli yanıltan, şaşırtan kişileri görmek sana bir şey kazandırmadığı gibi kaybettiriyor. İçinde en derinlerde bir eksiklik bir burukluk yatıyor. Bu eksikliği henüz tamamlayabilen biri olmamış. Etrafına aldığın kişilerden o kadar zarar görmüşsün ki artık birine yaklaşmaya korkar olmuşsun. Duygularını en yükseklerde yaşayan sen için hislerin çok önemli ve bu hislerin karşılığını almak da çok önemli. Hayatında kalın sınırların var. Çok canın yansa da sana hak ettiğin gibi davranmayan birinin yanında durmazsın. Çok seviyorsan bunu belki bir tepki ile gösterirsin ama hayatına yeni girmiş kişileri hiç düşünmeden çıkartırsın. Tahammülünün en alt seviyeler de olduğu zamanlardasın. Artık ne biri için çabalar ne de kendini küçük düşürürsün. Bu nedenle sana değer vermeyen önemsemeyen biri için ağlamışsın belki ama artık göz yaşların kurumuş ve yerini biraz acımasızlık almış.

Seni unutamadığın, hala acısını çektiğin biri ağlatmış.

Sen unutamadığın biri için ağlamışsın. Eksikliğini çok hissettiğin, ve her zaman hissedeceğin biri için ağlıyorsun. Acının tarifi yokken, seni anlayan birisinin olması da imkansız. Belki hak etmediğin şeyler yaşamış ama yine susmuş ve sevdiğin kişiyi kaybetmek istememişsin. Senin için biriyle anlaşmak, en baştan başlamak zorken alıştığın kişinin senden gitmesi daha da zor duruma gelmiş. Belki hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyorsun ama yine de ağlamaktan kendini geri alamıyorsun. Eski güzel günleri hatırlayınca, yaşadığını hissettiğin, 'ben mutluymuşum' dediğin anlara, fotoğraflara bakınca canın yanıyor. Bu belki de hiçbir zaman geçmeyecek bir şey ama hafifleyecek. Eskisi kadar üzülmediğini fark ettiğinde daha iyi olacaksın. Aklına her geldiğinde biraz düşünüp, çaresizce hayatına devam edeceksin. Elinden geleni yaptığın, mutlu olmak ve mutlu ettirmek için büyük çabalar sarf ettiğin, zamanlara dönmek istemiyorsun. Bir başkası için de aynı şeyleri yapmak senin için çok zor. Unutmaya çalışsan da içinde bir yerlere yer edinen o kişiyi silmek imkansız. Ağlamaya devam edeceksin ama artık eskisi gibi ağlamayacaksın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
175
37
31
21
8
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın