Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Sıradan mısın Yoksa Farklı mı?

Kişilik Testi: Sıradan mısın Yoksa Farklı mı?

Bazen cesaretsizlik bazen sonumuzu düşünmek bazen ise kendimizi garantiye almak... Yaptığımız seçimler bizim hayatımızı nasıl yaşadığımızı da gösterir. Sıradan mı yoksa farklı mı olduğunu bu test ile açıklıyoruz.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Öncelikle "Keşke şu an burada olsaydım." dediğin yeri seç.

4. Peki bize bir hayalini söyle.

5. Tek bir dilek hakkın var. Hayatında neyi değiştirirsin?

5. Tek bir dilek hakkın var. Hayatında neyi değiştirirsin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an hayatında her şey yolunda mı?

7. Peki "Asla bunu yaşamak istemem." dediğin şey ne?

8. Son olarak yarın gözlerini bambaşka biri olarak açsan ne hissedersin?

Her ortamda farklılığın ile dikkat çekiyorsun.

Cevaplarından anladığımız kadarıyla farklılığında dikkat çekiyorsun. Herkes de olanı değil de kimsenin elini uzatmadığına uzanıyorsun. Biraz empati yeteneği yüksek birisin. Herkes gibi düşünmek, herkes gibi giyinmek, herkesin dinlediği şeyleri dinlemek hoşuna gitmiyor. Belki meraktan inceliyorsun ama hayatının merkezine farklı şeyler oturtuyorsun. Araştırmayı seven ve meraklı yapın sayesinde her zaman 'daha başka ne yapabilirim' diye düşünmüşsün. Girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekebiliyor ve ister istemez birileri tarafından fark edilmeyi beceriyorsun. Bunları yaşarken aynı zamanda seni sevmeyen kişi sayısı da haliyle çoğalıyor. Yaptığın seçimler, isteklerin ve biraz da şansınla insanlar tarafından kıskanılıyorsun. Bazıları bunu imrenerek yapsa da bazıları kötü niyetle yapabiliyor. Bu nedenle etrafındaki kişilere dikkat etmelisin. Birilerine öncü olmak kolay iş değil ama sen bunun üstesinden gelebiliyorsun. Farklı düşünce tarzın ile her zaman başarıyı yakalayabilir ve liderlik özelliğinle de fark edilebilirsin. Tek problem inandığın şeylerden zor vazgeçmen. İnatçılığın ile bazı konularda aşırı ısrarcı oluyorsun. Seni fikrinden döndürmek oldukça zor. Biraz inatçılığından biraz gururundan bir şeyi yapmaya başladıysan sonuna kadar ilerlemeye çalışıyorsun. Herkes gibi olmadığın ve herkes gibi yaşamadığın hayatında her zaman sen ön plandasın.

Biraz sıradansın ama endişelenme!👇

Üzgünüz sen biraz sıradansın. Bu sıradanlığın tamamen karakter özelliklerinden kaynaklanıyor. Yani hayatın bir düzen üzerine kurulu ve bu düzenden vazgeçmek senin için oldukça zor. Hem hayatında bir şeye zor alışıyor hem de zor vazgeçiyorsun. Bu nedenle hayatına girecek kişileri iyi seçiyorsun. Kararlarını zor verebilen birisin. Çünkü bu kararlar senin hayatında büyük değişikliklere neden olabilir. Ne düzenin ne hayatının ne de huzurunun bozulmasını istersin. Kendi ellerinde ördüğün yaşantın, dış etkenler nedeniyle sarsılırsa senin için büyük yıkım olur. Alıştığın hayatında büyük yerler ayırdığın kişiler senin için çok önemli. Onlar senin iyi kötü her anında yanın bulunan ve hayatında boyunca da yanında bulunacak kişiler. O kişilere karşı aşırı savunmasızsın. Yani değer verdiğin kişilere karşı bütün korumacı kişiliğin yok oluyor. Onların yanında kendin gibi ve daha rahatsın. Eğer hayatının düzeninin bozulmamasını istemek sıradanlıksa evet sıradan bir kişiliğe sahip olabilirsin. Ama sen kendi oluşturduğun yaşamın ile mutlusun. Yani senin sıradanlığın hayatının daha mutlu bir şekilde devam etmesi için. Naif ve hassas biri olarak hayatın zaten zor, bir de sürekli değişken bir yaşam seni giderek yorar. Hayat felsefen nerede mutluysan orada yaşamak üzerine kuruluyken, seni değişikliklere ikna etmek de pek mümkün değil.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
124
86
39
38
24
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Her ortamda farklılığın ile dikkat çekiyorsun.

Tülin Eroğlu

Her ortamda farklılığın ile dikkat çekiyorsun. Cevaplarından anladığımız kadarıyla farklılığında dikkat çekiyorsun. Herkes de olanı değil de kimsenin elini u... Devamını Gör

Tülin Eroğlu

Bunları yaşarken aynı zamanda seni sevmeyen kişi sayısı da haliyle çoğalıyor. Yaptığın seçimler, isteklerin ve biraz da şansınla insanlar tarafından kıskanıl... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Her ortamda farklılığın ile dikkat çekiyorsun.