Görüş Bildir
Haberler
7 Soruda Hangi 7 Özelliğinle Fark Edildiğini Söylüyoruz

7 Soruda Hangi 7 Özelliğinle Fark Edildiğini Söylüyoruz

Seni tanımamız için 7 soru yeter. Fark edilmeni ve uzun süre unutulmamanı sağlayan 7 özelliğin hangisi?

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk sorumuzla başlayalım. Bu cümlelerden hangisi seni daha çok anlatıyor?

1. İlk sorumuzla başlayalım. Bu cümlelerden hangisi seni daha çok anlatıyor?

2. Bu durumlardan hangisi senin panik yaşamana neden olur?

2. Bu durumlardan hangisi senin panik yaşamana neden olur?

3. Sabahları nasıl uyanıyorsun?

4. Peki düşünürken bunlardan hangisini daha fazla yapıyorsun?

5. Seç birini.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eğer sıfırdan bir hayata başlasaydın neyi değiştirirdin?

6. Eğer sıfırdan bir hayata başlasaydın neyi değiştirirdin?

7. Son olarak en çok kullandığın kelime bunlardan hangisi?

Hassas, Hayalperest, Sakin, Yaratıcı, Tutkulu, Umursamaz, Kararsız

Senin fark edilmeni sağlayan 7 özelliğinden biri hassas yapın. Etrafında yaşanan her şeye veya yaşadığın her şeye karşı aşırı hassassın uzun süre etkisinden çıkamadığın her durum psikolojinde derin yaralar açabiliyor. Ama yine de ne hayal kurmaktan ne de geleceğini planlamaktan vazgeçiyorsun. Problemlerin seni etkilemesine izin verirken, bunu genellikle içine atarak yapıyorsun. Yani sakinliğini ne olursa olsun koruyor ve ne yaşıyorsan içinde yaşıyorsun. Umursamazlığın sadece önemsiz ve yarın hatırlamayacağın konular için geçerli. Kendinle ilgili olmayan çoğu şeyi konuşma gereği duymuyorsun bile. İlerlemende ki en büyük engellerden biri kararsızlığın. Bir şey için karar vermek senin için çok zor. Çünkü yanlış bir kararında sonuçlarına katlanmak sana zor ve çekilmez geliyor. Yaptığın işlerinde heyecanın hiç bitmiyor. Seni heyecanlandıran şeyleri daha bir özenle bitiriyorsun. İlişkilerinde tutkunu nasıl gösteriyorsan, işinde de aynı şekilde gösteriyorsun.

Duygusal, Soğukkanlı, Samimi, Tutkulu, İnatçı, Kırılgan, Kıskanç

Senin fark edilmeni sağlayan 7 özelliğinden biri duygusal yapın. Gözyaşın gözünün ucunda beklerken, zaten çoğu zaman da kendini ağlarken buluyorsun. En küçük kötülük bile seni ağlatabilirken ciddi ve önemli konularda soğukkanlılığını her zaman koruyorsun. Özellikle başka kişilerin yanında bu soğukkanlılığını daha da özenle koruyorsun. Tanıştığın herkesle fazla samimiyete girerek, daha sonrasında başını derde sokuyorsun. Karşında kim olursa olsun o kişiyle tartışmaktan ve fikrini savunmak çekinmeyen birisin. İnsanların üzerine gider ama onların sana aynı davranışı göstermesini istemezsin. İlişkilerinde fazla kıskanç ve fazla tutkulusun. Hem tartıştığın hem zor vazgeçtiğin ilişkilerin oluyor genellikle.

Takıntılı, Gerçekçi, Sıcakkanlı, Özgüvenli, Kararlı, Güvenilir, Sempatik

Senin fark edilmeni sağlayan 7 özelliğinden biri takıntılılığın. Yaşanan her şeyi çok fazla kafana takıyor ve yıllar geçse de unutmuyorsun. Çünkü bu olaylar senin içinde büyük yaralar açmış oluyor. Bir kokuyla, bir sokakla tekrar o yaşadığın anlara dönebiliyor ve bu da senin canını acıtıyor. Yüzleşmekten korkmayan ve ne varsa açık açık konuşmaktan yana olan birisin. Özellikle salak yerine konmak hiç istemezsin. Bu durum seni çok sinirlendirilir. Herkese karşı içten bir tavrın olsa da kimden uzak durman gerektiğini çok iyi biliyorsun. Sesini duyurmaktan, başarılarını konuşmaktan zevk alan birisin. Çünkü kararlılığın ile iyi yerlere gelebilir ve düşüncelerin ile de herkesten üstün olduğunu fark ettirirsin. Tanıştığın kişiler de iz bırakıyor ve kolay unutulmuyorsun. Yani kimse sana ikinci bir kez adını sormaz. Güven veren tavrın ile de uzun yıllar süren dostlukların ve ilişkilerin oluyor.

Sabırsız, Enerjik, Sinirli, Güvenilir, Cesaretli, Kıskanç, Eğlenceli

Senin fark edilmeni sağlayan 7 özelliğinden biri sabırsız kişiliğin. Her şeyi aceleye getirmeye çalışıyorsun. Çünkü her şey için hevesin çok çabuk kaçıyor. Bir şey için heyecanlandıysan o şey şu an gerçekleşmeli. İnsanları en mutsuz anlarında bile ayağa kaldırabilen birisin. Eğlenmeyi ve eğlendirmeyi iyi biliyorsun. Bu hayatın keyfini çıkartmak senin görevinmiş gibi... Her şey güzelken çok çabuk sinirlenme huyun çoğu şeyi berbat edebiliyor. En küçük olayda parlayabiliyor, ağızından çıkan şeyleri pek duymuyorsun. İnsanların adım atarken iki kere düşündüğü şeyi sen ansızın yapabilirsin. Cesaret çoğu zaman iyi bir şeyken çoğu zamanda başına dert olabilir. İkili ilişkilerinde güven veren taraf sen olunca kıskanan taraf da sen oluyorsun. Sana güvenebileceklerini bildikleri için çoğu zaman acımasız davranışlarda bulunabiliyorlar.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
287
110
38
34
23
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Duygusal soğukkanlı tutkulu samimi inatçı kırılgan kıskanç

Necla Kaplan

Hassas, Hayalperest, Sakin, Yaratıcı, Tutkulu, Umursamaz, Kararsız

Tülin Eroğlu

Sabırsız, Enerjik, Sinirli, Güvenilir, Cesaretli, Kıskanç, Eğlenceli Senin fark edilmeni sağlayan 7 özelliğinden biri sabırsız kişiliğin. Her şeyi aceleye ge... Devamını Gör