Görüş Bildir
Haberler
Ocak Ayında Aşkı Bulabilecek misin?

Ocak Ayında Aşkı Bulabilecek misin?

Aylardır arayıp durduğun aşk bakalım bu ay kapını çalacak mı? Yeni yıl yeni umutlar derken belki yeni bir aşk da seni bulabilir. 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Yeni yıla nasıl bir giriş yaptın?

4. Peki sen, sonunun aynı olduğunu bilerek bir yola girer misin?

4. Peki sen, sonunun aynı olduğunu bilerek bir yola girer misin?

5. Nasıl bir aşk istiyorsun bize anlat bakalım.

5. Nasıl bir aşk istiyorsun bize anlat bakalım.
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu anlardan hangisini bu ay yaşamak istersin?

7. Seç birini...

8. Sence şu an sevgilin neden yok?

8. Sence şu an sevgilin neden yok?

9. Çok hoşlandığın birine sen adım atar mısın?

10. Son olarak aşka dair umudun kaldı mı onu da öğrenelim.

10. Son olarak aşka dair umudun kaldı mı onu da öğrenelim.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yine yalnız olacağın bir ocak ayına hazır mısın?

Bu ayda sana aşk gözükmüyor. Bunun en büyük sebebi senin hazır olmaman ve kendini dışarıya çok fazla kapatman. Bir şeylere başlayabilmek için önce sen hazır olmalısın. Gördüğümüz kadarıyla sen asla yeni bir şeylere hazır değilsin. Belki yalnızlığın getirdiği rahatlık belki de bir ilişkinin getireceği sorumluluk senin gözünü korkutuyor. Ne istediğini ve ne istemediğini gayet iyi biliyorsun. Kendinden de eminsin ama karşındaki insanlardan pek fazla emin olamıyorsun. Yine kalp kırıklıklarıyla dolu bir şeye başlamak, yine aynı noktaya dönmek sana zor geliyor. Haklı olarak da biriyle böyle bir yola girmek bile senin için korkutucu. Her ne kadar aşka dair umutların bulunsa da giderek azalan umutların için bir çare arayışındasın. Aslında umudun kendin olduğunu fark edince daha farklı bir ilişki anlayışın olacak. Senin birini değil, birinin seni aradığı zamanlara çok yakında geleceksin. Kısacası o hayalini kurduğun her şey bir bir geçekleşecek. Eğer şu an yalnızsan yalnız olman gerektiği içindir. Saçma sapan ilişkiler yerine daha mantıklı ve doğru bir ilişki için şu an sabrediyorsun. Kendini hazır hissettiğinde aşkı bulacaksın!

Sen kafa karışıklığın nedeniyle bulduğun aşkı da kaybedeceksin.

Seni şimdiden uyaralım, bir aşk görünüyor ama bu biraz senin gayretinle ortaya çıkabilecek bir aşk. Yani daha net ve doğru kararlar verirsen, ocak ayında aşkı bulamaman imkansız. Geçtiğimiz günlere göre daha ne istediğini bilen bir tavra bürünmüşsün. Yani yeni yıl sana iyi gelmiş diyebiliriz. Yeni bir şeylere başlarken önceliğin yeni kararların olmuş. Bu yılın diğer her yıldan farklı olacağına eminsin. Bu nedenle aşkı bulacağına da eminsin. Çok fazla kararsızlık yaşayan biri olduğun için ilişkilerinde bir kararsızlık içinde kalıyor. İstediklerini bilsen de acaba diye sürekli kendini sorguluyorsun. Karşına çıkan insanların senin için doğru kişi olduğundan pek emin olamıyorsun ve sen karar verene kadar içinde bir şeyler ölmüş oluyor. O heyecanını kaybedince bir daha hislerin canlanmıyor. Aslında olay sende bitiyor. Birçok kişi karşına geliyor ama senin hem kararsızlığın hem de zor biri olman nedeniyle o kişiler de elinden kayıp gidiyor. Ocak ayında eğer biraz çabalar ve insanların kusurlarını değil, içindeki duygularını fark etmeye çalışırsan mutluluğu bulabilirsin. Seni şubat ayında burada görmek istemiyoruz. Aşkı bulmadan gelme!😂

Hazırlığı yap, bu ay aşkı buluyorsun!

Evet bu ay senin ayın. Aşkı bulduğun ve resmen yeniden doğduğun bir ay yaşayacaksın. Öyle ki bu yaşadıklarını uzun süre unutamayacaksın. Bu kadar beklemenin karşılığını sonuna alıyorsun. Tam umudunun kalmadığı anda gelecek olan kişi ile bambaşka şeyler yaşayacaksın. Artık başkalarının ilişkilerine bakıp özenmek yok. Sıra sende! Her şeye değecek ve mutluluk neymiş öğreneceğin bir ilişkin olacak. Kendini ne zaman yorgun, mutsuz ve çaresiz hissetsen bir omuz aramışsın. Bunun eksikliği belki de seni çok fazla üzmüş. Etrafında birileri olsa da yine kendini yalnız hissetmişsin. Çünkü önemli olan seni öylesine dinleyip geçen kişiler değil, yol gösteren ve gerekirse o problemle beraber baş ettiğin biri olması. Bu hisleri ararken biraz fazla kendini kapatmış ve geleni de geri göndermişsin. Öylesine hayatına girecek biri yerine gerçekten kalıcı bir şeyler istemişsin. Şanslısın ki artık senin devrin başlıyor. Eee bu kadar kötü günün ardından tabii ki güneş doğacaktı. Sabrından dolayı seni tebrik ediyor ve rüya gibi günlerle seni baş başa bırakıyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
50
26
15
10
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Yine yalnız olacağın bir ocak ayına hazır mısın?

cansu ersan

Sen kafa karışıklığın nedeniyle bulduğun aşkı da kaybedeceksin.

kayacan

bi aya kadar sevgili bulassam size saldiricam