Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, 2022'de Şans Yüzdeni Söyleyelim!

Burcunu Seç, 2022'de Şans Yüzdeni Söyleyelim!

2022 yılında burcunun yüzde kaç şanslı olduğunu merak ediyorsan, seni hiç bekletmeden testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç bakalım.

Koç-%50

Koç burçları 2022 yılında %50 şansa sahip olacaklar. Onlar için bu yıl daha çok dinlenme, belki kendini anlama veya bazı şeyleri anlamlandırma yılı... Sakinlik aradıkları ve önündeki yıllarını planlayacakları, büyük değil küçük adımlar atacakları bu yılda aslında 2023 yılının hazırlığını yapıyor olacaklar. Her şeyi dozunda yaşayacağınız bu yılda, çok büyük mutluluklar beklemeyin. Aşkta da kariyerde de mutluluklarınızı küçük ve olması gerektiği gibi yaşayacaksınız. Koç burcu kararlarının arkasında duran ve istediğini alan bir burç olarak, 2022 istediklerini almak yerine, ne istediğine karar vermekle geçecek. 12 yıl önce yaşadıklarını bir süzgeçten geçir bakalım. 2022'de benzer şeyler yaşaman muhtemel.

Boğa-%90

Boğa-%90

Boğa burcu 2022 yılında %90 şansa sahip olacak. Bu yıl sizin için öyle bir yıl olacak ki yıllar sonra bile anımsayacaksınız. Bir daha gelmez diyeceğiniz yıl 2022... Hayallerinizin peşinden gitmeniz gereken ve gerçekleşen hayalleriniz karşısında biraz şaşıracağınız bir yıl olacak. Ne hayal kurmaktan ne de kendinizi bir şeylere inandırmaktan korkmayın. Bu yıl bolca dilek dileyin ve isteklerinizi sürekli dile getirin. Sabrınızla sonuna kadar beklediğiniz ve artık bir şeyler olsun diye söylendiğiniz bütün yılların acısını bu yıl çıkartacaksınız. Bu yılı iyi değerlendirmeli ve her anınızın kıymetini bilmelisin. 2022'nin en şanslı burçlarından biri olarak gerçekleşecek güzelliklere hazır mısınız?

İkizler-%80

İkizler burcu 2022 yılında %80 şansa sahip olacak. Uzun süredir sürünen ve olsun diye direttiği kariyer konusunda, ne istediyse almasının vakit geldi. Yeni bir iş ise yeni bir iş, işinde yükselmekse yükselmek veya eğitim alanında, istediği her şeyin gerçekleşeceği ve kendine yatırım yapacağı bir yıl onları bekliyor. Çabalayarak başladığınız yıl sonunda isteklerinize kavuşmuş olacaksınız. Bu süreçte biraz yorulmuş belki bıkmışsınız ama pes etmezseniz kariyerinizde büyük sıçrayışlar yaşayabilirsiniz. Uzun yıllardır çabaladığının farkında olsak da artık bütün emeklerinin karşılığını alma vaktin gelmiş demektir. 2022'de şansın seninle olacağı bir yıla hazır mısın?

Yengeç-%70

Yengeç burcu 2022 yılında %70 şanslı olacak. Üreticiliğin artacağı ve genellikle yurt dışı konularında şanslı olacağın bir yıl seni bekliyor. Belki tatil belki eğitimle ilgili yurt dışına bol bol seyahat edeceksin. Sadece yapacağın şey, önündeki fırsatları iyi değerlendirmek ve karşına çıkanları görmezden gelmemek. Yüksek ikna gücüne sahipliğin ve yine yüksek hayal gücün ile bu yıl istediğini alabileceğin bir yıl olacak. Şu ana kadar bazı şeyler için sabretmiş ve acele etmemişsin. 2022 yılında da bu sabrının karşılığını alacaksın. Küçük adımlarla yüzünün güleceği, belki çok büyük mutluluklar olmasa da aşkta ve kariyerde güzel gelişmeler yaşayacağın bir yıl... Umarız 2022 yılına bizim kadar sen de hazırsındır...

Aslan-%60

Aslan burcu 2022 yılında %60 şanslı olacak. Çok büyük mutluluklar kapılarını çalmasa da kendileri için büyük değişimlere gittikleri bir yıl olacak. Sadece değişmekten ve hayatlarının düzeni bozulacak diye korkmalarına gerek yok. Kendilerini daha özgür hissettikleri, daha rahat bıraktıkları bir yıl onları bekliyor olacak. Daha çok parasal konuların güdemde olduğu 2022 yılında Aslan burcunun yaratıcı taraflarının da ağır bastığı bir yıl olacak. Düşündükleri ve yaptıklarını ile etrafındaki herkesi hayran bıraktıracak fikirleri ile cesaretlenecek. Aslanlar için bereketli ve kendilerini yeniden yaratacakları bir yıl... 2022 yılındaki büyük değişiminize hazır mısınız?

Başak-%90

Başak burçları %90 şanslı burçlar arasında. Uzun süre sonra, her anlamda şanslı ve mutlu olacakları bir yıl yaşayacaklar. İkili bütün ilişkilerinde şanslı oldukları bu yılda evlilik, iş ortaklıkları açısından mükemmel geçecek. 2022 yılının en şanslı burçları arasında yerini alan Başakların, sosyalleşmekten çekinmemeleri gerekir. Her davete katıldıkları, farklı ortamlara dahil oldukları bu yılda, çevreleri de oldukça büyüyecek. Aynı zamanda vizyonu da genişleyecek olan Başak burcu için unutulmaz bir yıl olacak. Aşk ilişkilerin de şanslı oldukları bu yılda, bütün sorunların çözüldüğünü görecekler. 2022 de yaşadıkları her şeyi uzun yıllar hatırlayacak ve bu yıl kalıcı bir şeyler yakalayacaklar.

Terazi-%30

Terazi burcu 2022 yılında maalesef %30 şansa sahip olacak. Alışkın olduğunuz ve sahip olduğunuz çoğu şeyin değişeceği bir yıl sizi bekliyor. Kariyerinizin ve rutininizin değiştiği bu yılda yeniliklere açık olacaksınız. Eskilere veda ederken yeni olan şeyler karşınıza çıkacak. Pek parlak bir yıl geçirmeyeceğinizi varsayarsak önünüze çıkan fırsatları görmenizi tavsiye edebiliriz. Kariyer ve sağlık konusunda gayet iyi gidecek 2022 yılında pek bir beklentiye girmeden kendi içinize dönebilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz, kendinize yatırım yaptığınız 2022 yılından belki de beklenmedik bir şekilde şanslı çıkan siz olabilirsiniz. Bazı şeyleri değiştirmek de sizin elinizde...

Akrep-%100

2022 yılının en en en şanslılarından biri Akrep burcu. %100 şanslı olacağı, her konuda pek bir çaba gerektirmeden isteklerine kavuşacağı bir yıl olacak. Aşk konusunda aradıklarını bulacak ve artık umutlarını kestikleri anda her şey yavaş yavaş yoluna girecek. Farklı ortamlara girerek, gözlerin üzerinde olduğunu fark ettiğiniz kısaca popülerliğinizin arttığı bu yıl sizi oldukça memnun edecek. Uzun yıllar 2022 yılında yaşadıklarını düşünerek, içinden 'Ne yıldı be' diye geçireceksin. Bu yılın tadını iyi çıkar. Her anlamda şansın seninle olacağı için risk almaktan korkmamalı ve hayal ettiğin, istediğin ne varsa gerçekleştirmek için adım atman gereken bir yıl. Zaten şansın yanındayken bir adım atarak nelerin değişeceğini fark edeceksin. 2022 yılını iyi değerlendir...

Yay-%50

Yay burcu 2022 yılında %50 şanslı olacak. Ev ve parasal konularda şanslı olacakları ama aşkın pek kapıyı çalmayacağı bir yıl sizi bekliyor. Uzun süredir problem olan her şey bu yıl çözüme kavuşacak. Kendinizi sürekli bir yere ait hissederek yaşıyorsunuz ama bu yıl bu aitliğinizden biraz kurtulacaksınız. Belki farklı arayışlar, belki yeni bir yaşam alanı kuracaksınız. Kendinize yeni bir hayat sunabilirsiniz. Kafanızın bolca karışacağı, karar vermekte zorlanacağınız ama bir şekilde işleri yoluna koyacağınız bu yılda size düşen şans payı %50. Kasvetli ve kendinizi mutsuz hissettiğini hiçbir yerde bulunmadığınız gibi bu yıl özellikle yuvasal konular gündeminiz olacak. Kendinizi daha iyi ve rahat hissettiğiniz bir yaşam alanına kavuşmuş olacaksınız.

Oğlak-%70

Oğlak burcu %70 şansa sahip! Gündemi seyahat ve eğitim olan Oğlak burcu, bu yılını oldukça sosyal geçirecek. Yeni kişilerle tanışma belki kısa belki uzun ilişkiler kurma bu yıl devreye girecek. Bunalımda hissettiğiniz ruh halinden kurtulmak için yeni yılı beklemişsiniz. Artık yüzünüzün güleceği zamanlar geldi. Meşguliyetten, eğlenceden sorunlarınızla uğraşamayacağınız bu yılda önceden dert ettiğiniz her şeyin saçmalığını düşünüyor olacaksınız. İş konusunda her yıl başarıyı yakalarken, yeni insanlar tanımak sizi daha da yükseğe taşıyacak. %30 şanssızlığınız tabii ki aşktan kaynaklanıyor. 2022 yılı da sadece flörtlerle geçeceğe benziyor. Umudunuzu yitirmemeniz gerektiğini söyleyerek 2022'de %70'den daha fazla şans diliyoruz.

Kova-%80

Kova burcu %80 şans yakalayacak. Paraya doyacakları 'artık kazanmak istemiyorum' dedikleri 'bu kadar parayla ne yapılır ki?' diye düşündükleri bir yıl onları bekliyor. Son 12 yılın maddi anlamda şansını yaşayacakları Kova burçları yenilikleri hayatlarını çekebilecekler. Farklı yerler görmek, farklı insanlar tanımak onlara bu yıl çok iyi gelecek. Özellikle son zamanlardaki manevi yorgunluklarını dindirmiş olacak ve yeniden kendilerini bulacaklar. Şimdiye kadar çok fazla kırılmış, üzülmüş ve bıkmış olan Kova burçları için sona yaklaşmış bulunuyoruz. Bütün olumsuzluklarla iyi mücadele etmiş ve en sonunda da başarıya ulaşmış olacaksınız. Mutluluk ve para 2022'de sizinle.

Balık-%100

İşte en şanslı burçlardan bir diğeri daha Balık... 2022 sizin yılınız olacak desek yeridir. İlk altı ay yaşadıklarınıza baktığınızda 'Rüyada mıyım?' diye kendinize çok fazla soracaksınız. Mucizeler, sürprizler, beklediğiniz her şey tek tek kapınızı çalacak. Her alanda kazanacağınız, kısacası dünyada cenneti yaşayacağınız bir yıl sizi bekliyor olacak. Yıllar sonra bile '2022 ne yıldı be' diye düşüneceğiniz bu yılda aşk, kariyer, para alanlarınız oldukça açık olacak. Uzun süredir beklediğiniz aşk sizi buluyor. Hayallerinizin peşinden gitmeye, isteklerinizi gerçekleştirmeye ve aslında istemeye açık olun. Her şey sizin içinken en çok siz istemelisiniz. Bütün dileklerinizi dilediyseniz 2022'nin en şanslılarından biri olarak yeni yılınızı kutluyoruz!

Bu içerikler ilgini çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
74
28
14
13
9
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
riverk

herkese 70-80-100, bana 50.....

Ahmet Şen

Boğa burcuyum dedikleriniz çıkmazsa size büyük sürprizlerim olcak

Necla Kaplan

akrep %100 bakalım göreceğiz