Görüş Bildir
Haberler
8 Soruluk Psikoloji Testine Göre İçinde Kaç Karakter Barındırıyorsun?

8 Soruluk Psikoloji Testine Göre İçinde Kaç Karakter Barındırıyorsun?

Ruh halimizin dengesizlikleri, bir anımızın bir anımızı tutmaması gibi, aslında bizi biz yapan ama dışarıya farklı algılanan özelliklerimiz ile içimizde birçok farklı karakteri barındırabiliriz. Bu 8 soruluk psikoloji testi içinde kaç karakter barındırdığını ortaya çıkaracak.

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Ani ruh değişimlerinde kendini en çok ne yaparken buluyorsun?

4. Peki kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?

4. Peki kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?

5. Sence bu kişi kağıda ne yazıyor olmalı?

5. Sence bu kişi kağıda ne yazıyor olmalı?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu hayatta değer verdiğin her şeyin bir anda yok olması sana ne hissettirir?

7. Peki senin yakın arkadaşın olmamız için hangi özelliğe sahip olmalıyız?

8. Son olarak bir şeye karar vermek senin için ne kadar zor?(1= en az, 5=en çok)

Senin kendin ve başkası olmak zorunda kaldığın karakterin var.

Sen yakınlarına karşı kendin gibi olsan da başkalarına karşı tam olarak kendini yansıtamıyorsun. Bu da başka bir karaktere bürünmene neden oluyor. İçindeki bütün duyguları dışarı yansıtmak senin için çok zor, insanların seni tanımasından çözmesinden korkuyorsun. Bunun yerine saklanmak, belki başka biri olmak ya da gerçekten yakının olana kadar öyle davranmak seni dışarıya karşı koruyormuş gibi hissettiriyor. Kendini anlatamadığın veya anlatmaktan kaçtığın zamanlarda direkt bambaşka biri olarak hayatına devam ediyorsun. Senin için zor olan birine karşı tamamen açık olmak. İnsanları her zaman yakınında tutsan da kimseye çok fazla güvenmiyorsun. Çünkü aklında her zaman, herkesin her şeyi yapabilme ihtimali geliyor. Bazı zamanlarda kendine bile çok fazla güvenmiyorsun. O anki ruh halinle yanlış kararlar alabilir, belki hayatta yapmam dediğin şeyi bile yapabilirsin. Bunu sen yaparken neden karşındaki insanlar yapmasın. Dayandığın tek şey kendinsin. Birine değil kendine yaslanarak yürümeyi tercih ediyorsun. Gerçekten dostun olan kişilerin yanındaki sen ile diğer kişilerin yanında olan sen ile aranda büyük farklar var. Kendini bu kadar dışarıya karşı saklamak zamanla daha da çevrenden kendini sakınmak zorunda kalmana neden olabilir.

Kendini yansıtamadığın için birçok farklı karakter barındırıyorsun.

Sen içinde birçok karakter barındırıyorsun. Sevdiğin kişiye, arkadaşlarına, ailene ve yalnız kaldığında kendine... Bu farklı karakterler senin ani ruh değişimlerinde ortaya çıkabiliyor. Her ne kadar enerjin yüksek olsa da şu aralar kendini oldukça yalnız ve bitkin hissediyorsun. Özellikle yalnız kaldığında içsel bir sorgulamaya giriyorsun. Düşüncelerinle kendini daha fazla depresifleştiriyor ve aslında olmasan da umutsuzlaşıyorsun. Her şeye karşı, olumlu giden şeylere karşı bile bir anda kötü ihtimalleri düşünmeye başlıyorsun. Yanında birileri varken bu durum böyle olmasa da yalnız kaldığındaki negatif tutumun seni çok fazla yıpratıyor. Bu nedenle yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyorsun. En büyük korkularından biri belki de bir gün yalnız kalma düşüncesi. Etrafında ne kadar çok kişi olursa kendini o kadar iyi ve güvende hissediyorsun. Bu bir şeylerin tek başında üstesinden gelemeyeceğin anlamında değil ama yanındaki insanlarla her şeyin daha anlamlı olmasından kaynaklanıyor. Bu değişkenliğin seni çoğu zaman yoruyor. Birçok farklı karaktere büründüğün yaşantında, hayatını bu kadar zorlaştırırken aynı zamanda kolaylaştıracak kişilere ihtiyaç duyuyorsun.

Sen içinde sadece kendi karakterini barındırıyorsun.

Sen tamamen olduğun gibi birisin. Günlük hayatında nasılsan, sevdiklerinin, sevmediklerinin, yeni tanıştıkların... Karşında kim olduğu fark etmez veya o an ruh halin fark etmeksizin kendin gibi olmayı tercih edersin. Farklı davranmak veya farklı davranmaya çalışmak sana komik ve yorucu geliyor. İçinden geçen ne ise söylediğin ve bunlardan pişmanlık duymadığın dostluklar seni daha çok ilgilendiriyor. Her sözüne alınan, dediklerini sorgulayan kişilerin senin hayatında pek yeri yok. İnsanlardan fikir almayı sevdiğin kadar fikir vermeyi de seven birisin. Bu konuda gerçekçi olmayı tercih ediyorsun. Hayallerle pek işin olmadığı gibi hayata her zaman gerçekçi gözle bakıyorsun. Seni gerçekleşebilme ihtimali olan şeyler değil, gerçekleşecek şeyler ilgilendiriyor. Kendini bir şeylere veya birilerine karşı sorumlu hissetmiyorsun. Özellikle karakterin gereği, sahip olduğun şeyler için birilerine karşı sorumlu değilsin. Hayatında seni en çok yoran şey ise değişim. İnsanların kendi mutlulukları için bir başkasını değiştirmeye çalışması sana anlamsız geliyor. Bu nedenle karşına çıkan kişide seni eleştiren bir tutum gördüğünde, o kişiyle bir daha görüşmemeyi tercih ediyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
192
46
19
14
9
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?