Görüş Bildir
Haberler
Hangi Kelime Senin Aşk Anlayışını Tanımlıyor?

Hangi Kelime Senin Aşk Anlayışını Tanımlıyor?

Herkesin kendine göre davranış ve karakteri olması aslında bu dünyada ne kadar özgün olduğumuzu gösterir. Birbirimizden bu kadar farklıyken, duygulara bakış açımızın da aynı olmasını bekleyemeyiz. Senin aşk anlayışını tanımlayan kelime hangisi?

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç!

3. Bize aşk da öncelik sıranı seçer misin?

4. Senin bir ilişkiyi bitirme yöntemini sorsak?

4. Senin bir ilişkiyi bitirme yöntemini sorsak?

5. Sence o kişinin hayatının aşkı olduğunu nasıl anlarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Biraz da seni tanıyalım. Hayatında eksik olduğunu düşündüğün şey ne?

6. Biraz da seni tanıyalım. Hayatında eksik olduğunu düşündüğün şey ne?

7. Peki uzun süredir birlikte olduğun sevgilinden seni ne soğutur?

8. Son olarak bize ilişkilerdeki seni anlatan tek bir kelime seç.

"İçtenlik"

Senin ilişki anlayışını tam olarak tanımlayan kelime içtenlik. İnsanlarda aradığın şey tamamen samimiyetten geçiyor. Birinin senin kalbinde yeri olması için kendi gibi olması yetebilir. Onunla eğlendiğin, zamanın durduğunu hissettiğin ve sanki sadece bugün için yaşıyormuşsun gibi hissettiğin anlarınız olmalı. Senin için önemli olan şey sevdiğin, aşık olduğun kişinin yanında zamanı unutmak. Gerçek seni, isteklerini, hayallerini bir tek onun görmesi gerekiyor. İlişkilerinde çok romantiklik isteyen biri değilsin. Onun yerine eğlenmeyi seçebilirsin. Hayatın zaten yeterince zor olduğunu ve her geçen gün başka bir problemle karşılaştığını düşünerek bir de ilişkilerdeki zorluklara katlanamıyorsun. Senin rahatlatan, her derdinde yanında olan, problemlerine birlikte çözüm arayacağın kısacası yanındayken her şeyi yapabilecekmişsin gibi hissettiğin birini istiyorsun. Dediklerinin altında anlam aradığın, yaptıklarına anlam vermediğin zor kişiler senden uzak dursun. İnsanlar sana karşı net olmalı, ne istediklerini çekinmeden söylemeli. Özellikle bu kişi sevgilinse sana daha da samimi yaklaşmalı. Aranızda birbirinizi zorlayacağınız değil hayatınızı kolaylaştıracağınız bir iletişim olmalı. Tam anlamıyla içten biri olmalı.

"Bağlılık"

Senin aşk anlayışını tanımlayan kelime bağlılık. Kendini bir gün yalnız kalma duygusundan sakınıyorsun. Seni en fazla korkutan duygu yalnızlık. Bu nedenle hayatına giren herkesin yıllar boyunca yanında olacaklarından emin olmak istiyorsun. Senin için aşkta en önemli olan şey bağlılık. Küçük veya büyük bir problemi beraber aşmak, üstesinden gelmek o ilişkinin sağlamlığını göstermiş olur. Önemsiz, yarın belki de hatırlanmayacak bir şey için kalbinin kırılmasına veya uzun süredir gösterilmiş olan çabanın yok sayılmasına katlanamazsın. Bir insanın yanındaysan en zor anında da yanında olduğunu göstermek zorundasındır. Senin için ilişki aslında biraz da vefadan geçiyor. Birlikte büyüttüğünüz ilişkinizin hiçbir çaba gösterilmeden yok sayılması senin içinde büyük kayıplara neden olabilir. Bu kayıpların içinde en önemlisi güven olur. Yarında yanında olacağından emin olamadığın birine nasıl güven duyabilirsin? Buna belki ilk başlarda emin olamazsın ama bir süre sonra kimin senin yanında olacağını kimin olmayacağını anlayabilirsin. Eğer birine gönül borcun varsa onu yıllar geçse de ne yaşanmış olursa olsun bırakamazsın. Aranıza mesafe koysan da karşılaştığın an yine kaldığın yerden devam edersin. Senin bağlılığın bu kadar güçlüyken karşındaki insanın da öyle olmasını istiyorsun.

"Heyecan"

Senin ilişki anlayışını tanımlayan kelime heyecan. Senin için monoton sıkıcı bir ilişki bir aşkın sonu demektir. Her şeyin aynı olması, her gün dünün aynısını yaşamak sana zor ve katlanılmaz gelir. İlişki iki kişinin yaşadığı bir şeyse bunun devam etmesi içinde iki kişinin çabası gerekir. Heyecan duymadığın veya artık eskisi gibi hissetmediğin bir ilişki senin için var olamaz. Duygularıyla çok fazla hareket eden biri olduğun için aşık olduğun kişiyi gördüğünde hissettiklerin her zaman aklında olmalı. Bu duyguları unutmaya başladığın an bir sonu görmen muhtemel olur. Birinden her an enerjik olmasını veya seni mutlu etmek için çabalamasını beklemiyorsun. Sadece zamanla birbirinize duyduğunuz hislerin zayıflamasından endişeleniyorsun. Bu da bir ilişkinin ilerlemesini zorlaştıran en büyük şey. Aklında her zaman hayalini kurduğun ve bir gün gerçek olacağına inandığın bir ilişki şekli var ve bu ilişkide o kadar büyük bir aşk var ki ne olursa olsun bitmez gibi geliyor sana. Sevgiye tutunan ve gerçekten sevince her şeyi yapabileceğini bilen biri olarak, karşına da sevgiyle her şeyin üstesinden gelineceğine inanan birini istiyorsun.

"Bütünlük"

Senin aşk anlayışını tanımlayan kelime bütünlük. Bir ilişkide aradığın uyum ve bütünlük senin için aşkın olmazsa olmazı. Yeri gelince senin ne demek istediğini bir bakışınla veya onun ne demek istediğini bir bakışıyla anlayabilmelisin. Sadece ikinize ait olan bir dünyada ve her şey sadece sizin içinmiş gibi yaşayabilmelisiniz. Senin için aşk önemli ve güzel bir duygu. Bu duyguyu öylesine kişilerde değil de gerçekten 'aşk buymuş' dediğin biriyle yaşaman gerektiğine inanıyorsun. Aranızda her anlamda uyumun var olduğu bir ilişki istiyorsun. Senin için karşındaki insanın anlayışlı olması ve problemleri daha sakin bir şekilde çözebilmesi önemli. Yani herhangi bir tartışmada ses yükseltmesi senin kabul edemeyeceğin bir şey. Bir insanı tanımak onu her haliyle görmekten geçer. Sen de sinirli, üzgün, mutsuz bütün ruh halleriyle görmediğin birini tanıyorum diyemezsin. Ona baktığında hissettiğin enerji ve çekim senin doğru bir ilişkide olduğunu gösterebilir. Senin eksikliğini tamamlayan ve senin de onun eksikliğini kapatabileceğin bir bütünlükte aşk tanımın var.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
32
14
5
4
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DailyDose

mallık

Necla Kaplan

içtenlik.

Gizem Yenikler

"Bağlılık"