Görüş Bildir
Haberler
7 Soruda İnsanların Senin Hangi Özelliğini Sevdiğini Söylüyoruz!

7 Soruda İnsanların Senin Hangi Özelliğini Sevdiğini Söylüyoruz!

Herkese kendimizi beğendiremeyiz ama yakınımızdaki kişiler mutlaka bizim bir şeyimizi seviyor olmalılar. Peki ama neyimizi? Bu test insanların, senin hangi özelliğini sevdiğini söyleyecek.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tanıştığın birine nasıl davranırsın?

2. Birine bir sırrını vermen için aranızda ne olması gerekir?

3. Diyelim ki çok da sevmediğin birinin aldatıldığını öğrendin ne yaparsın?

4. Peki senden biri özür diliyorsa en fazla ne yapmış olabilir?

4. Peki senden biri özür diliyorsa en fazla ne yapmış olabilir?

5. Yaşadığın çok ağır şeyleri düşün. Ertesi gün kalkıp yine ne yaptın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hmm. Bu cümlelerden hangisini daha fazla duyduğunu sorsak?

7. Son olarak kendinden ne kadar memnun olduğunu öğrenmemiz gerek. (1= en az, 5= en çok)

Empati yeteneğinin yüksek olması.

İnsanların, senin en sevdiği özelliğin empati yeteneğinin yüksek olması. insanları dinlemek senin için yeterli değil, çoğu zaman da anlayıp, onlara çözüm sunuyorsun. Bu ince fikrin ve düşüncen senin her zaman hayatta iyi olmanı sağlıyor. Ne yaşamış olursan ol her zaman aklına 'ya böyle olduysa?' diye bir ihtimal geliyor. Bu ya karşındaki kişiye çok güvenmenden ya da onu gerçekten sevmenden kaynaklanıyor. Yaşadığın her kötü olayda kendini bir şeye körü körüne inandırmak yerine detaylıca düşünmeyi tercih ediyorsun. Belki çok sinirlenip, kendini sakinleştirmek de zorlansan da düşünmekten geri durmuyorsun. Seni iyi hissettiren şey insanlara yol göstermek. Duygularını yoğun yaşasan da kararlarında hep mantığını dinlemişsin. Bu nedenle de herkesin senden fikir alması, zor bir kararda sana danışması kadar normal bir şey yok. İnsanlara mantıklı çözümler sunarken kendin için o kadar mantıklı kararlar alamıyorsun. Kendinden çok başkalarına faydası olan birisin.

Her koşulda güldürebilmeni...

İnsanlar senin her koşulda pozitif kalan tavrını seviyorlar. Yaşadığın her şeye karşı olumlu bir tutum sergileyebiliyor ve modu düşük olanı da ayağa kaldırabiliyorsun. Bir şey için üzülüp, vakit kaybetmek sana göre değil. Kendini her zaman çözüm odaklı biri olarak tanımlıyorsun ve bunun için de çaba harcıyorsun. Unutmadığın şey hayatta her şeyi yaşayabileceğin, iyi veya kötü her şeyle karşılaşabileceğini unutmuyorsun. Yani yaşadığın kötü bir olayın sonunda iyi bir şeyle karşılaşma ihtimali belki de senin umut etmeni sağlıyor. Kötü düşüncelerin kötü şeyler yaşamana neden olabileceğini düşünüyor, bu nedenle kendine kötü olan her şeyi yasaklıyorsun. Senin enerji dolmanı sağlayan şey yaşadığın bütün olumsuzluklara rağmen sevdiklerin. Onların varlığı, her zaman yanında olacaklarını bilmen senin istemsizce mutlu olmanı sağlıyor. Çoğu zaman yaşadığın şeyler karşısında çok fazla umutsuzluğa kapılsan da bir şekilde ayağa kalkabiliyorsun. Yaşadığın olumsuzları içine atıp, dışarıya sadece pozitif tarafını gösteriyorsun ama çoğu zaman da içten içe büyük üzüntüler yaşıyorsun.

Ne olursa olsun affedici olmak.

Senin en sevilen özelliğin ne olursa olsun affedici olman. Belirli sınırların var, bunlar geçilmediği sürece yapılan her şeyi bir süre sonra unutuyorsun. Uzun yıllar bir şeyi unutmamak veya kin tutmak sana göre bir şey değil. Daha dün ne yediğini unutan sen için, uzun yıllar birinin yaptığı bir şeyi unutmaman imkansız. Affedicliiğin sadece gerçekten çok sevdiğin kişilere karşı. Değer verdiğini belli etmesen de hayatında büyük öneme sahip olan kişileri hayatından çıkartman çok zor. Bunu onlara fark ettiremesen de onları affedeceğini sen de onlarda çok iyi biliyorsunuz. Kafandaki tek düşünce bugünü bugün için yaşamak. Bu yüzden de ne risk almaktan ne de bir şeye cesaret etmekten kendini sakınıyorsun. Yarın ne olacağını bilemediğin ve yaşanılan şeylerden pişmanlık duymak istemediğin için belki de bu kadar affedici olabilirsin. Biriyle aranın kötü olması veya yaşadığın bir tartışma aklını meşgul ediyor. Bir şeylere odaklanmanı engelliyor. Bu nedenle biriyle küs kalman çok zor. Bu özelliğin sevildiği gibi sana akıl vermek isteyen de çok oluyor. Sen yine de kendi bildiğini yapıp, başkalarını pek dikkate almıyorsun.

Yeni tanımış olsan da direkt samimiyet kurman...

Senin sevilen özelliğin aslında samimiyetin. Birini ne kadar süre tanıdığın değil, onu ilk gördüğündeki enerjin senin için önemli olan. Herkese karşı aşırı iyicil birisin. Onların içinden bir kötülük geçeceğini düşünmüyorsun. Aklında sürekli 'neden böyle bir şey yapsın ki?' diye sorular dönüyor. Çoğu kişiye böyle yaklaşsan da karşında senin gibi birini görmen biraz zor. İçinden geçeni olduğu gibi karşı tarafa ileten, cümlelerin sonunu pek düşünmeyen birisin. Bu çoğu zaman başına bela oluyor ama insanlar seni bu pot kırmalarınla seviyorlar. Başkalarını kırmak veya onların akıllarında soru işareti oluşturmak istemiyorsun ama düşünüp, planlı konuşmak sana göre bir şey değil. Samimiyetinle ikna edemeyeceğin kimse yok. Bu özelliğin sayesinde hayatta her zaman kazanıyorsun. En soğuk kişi bile senin konuşmalarınla daha sıcak birine dönüşebiliyor. Belki senin bıktığın ama insanların bayıldığı özelliğin samimiyetin. Herkesin yıllar önce tanıdığı bir dostuymuş izlemi çizmen, yine herkesin hayatında çok çabuk yer almanı sağlıyor. Bu nedenle de çevren çok kalabalık.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
46
24
21
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mrt Özn

Empati yeteneğinin yüksek olması.

Gizem Yenikler

Her koşulda güldürebilmeni...

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Ne olursa olsun affedici olmak. Senin en sevilen özelliğin ne olursa olsun affedici olman. Belirli sınırların var, bunlar geçilmediği sürece yapılan her şeyi... Devamını Gör