Görüş Bildir
Haberler
Sevgili Puanlama Testi! Senin Sevgilin Kaç Puan?

Sevgili Puanlama Testi! Senin Sevgilin Kaç Puan?

Evet senin sevgilini puanlamaya geldik! Sorularımıza verdiğin cevapla sevgilini 10 üzerinden puanlıyoruz. 

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da!

3. Başlayalım... Tartışma sonrası ilk özür dileyen kim oluyor?

3. Başlayalım... Tartışma sonrası ilk özür dileyen kim oluyor?

4. Sevgilin sana bir hediye alacak olsa bunlardan hangisini alır?

5. Peki bu ilişki başlarken ilk adımı kim attı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin daha önce seni aldattı veya aldatma teşebbüsünde bulundu mu?

6. Sevgilin daha önce seni aldattı veya aldatma teşebbüsünde bulundu mu?

7. Peki sevgilinin Dm'lerine bakıyor musun?

8. Söyle bakalım, sevgilin hangi durumda telefonunu açmaz?

8. Söyle bakalım, sevgilin hangi durumda telefonunu açmaz?

9. Peki bize "ideal çift" dediğin çifti seç.

10. Son olarak sevgilinle ortak bir hayalini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin sevgilin 1 puan!

Maalesef verdiğin cevaplara göre senin sevgilin 1 puanı hak ediyor. O bir puanı da senin sevgilin olduğu için verdik. Bazıları da senin gibi romantiklik aramaz. Daha içine bakar insanların. Seni de anlamaya çalışıyoruz. Karşındaki insanın vicdanı, karakteri belki de seni etkileyen en büyük şeylerden biri olmuş. Şimdiye kadar karşına çıkan kişilerin dış görünüşlerine baktığında daha kötü sonla biten ilişkilerinden sonra artık senin için önemli olan tek şey karakter olmuş. Çoğu zaman çileden çıkıp, tartışsanız da bir birinize kıyamayıp çok çabuk barışabiliyorsunuz. Bazen bir ilişkiyi ilerleten şey sık tartışmak olabiliyor. Sizin de bol gitgelli ama birbirinizden asla kopamadığınız bir ilişkiniz var. Senin çok sakin bir yapın olmadığı için problemler sadece karşı taraftan kaynaklanmıyor. İlişkilerinde mantıklı davranmaya çalışsan da elinde olmadan, sinir kat sayın yükselebiliyor. En anlamsız şeylere bile fazla tepki gösterebiliyorsun. Yani sevgilin 10/10 bir sevgili olmasa da seni mutlu etmek için sakin kalmayı tercih edebiliyor ya da barışmak için elinden geleni yapıyor. Üzülme bize 1 puan ama belli ki sana 100 puan...

Senin sevgilin 4 puan!

Senin sevgilin 4 puan... Elinden gelenin fazlasını yapsa da bazen olmayınca olmuyor. İçinden gelmiyor ya da yapısı müsaade etmiyor. Bazı incelikler insanın daha içinde bulunur, senin sevgilin de bunlar yok. Sen yine de onu sevmekten vazgeçme. Sana karşı belli edemese de bazı şeyler için çabalıyor ve düzeltmeye çalışıyor. Bazen karşındaki kişiden çok fazla şey istediğinin farkına varmıyorsun. Sen bir adım atarken karşındaki kişiden on adım bekliyorsun. En hoşlanmadığın şeylerden biri ise seninle inatlaşılması. Asla dediğinin tersini yapmayan ve iş inada binerse asla geri adım atmayacağını bile bile seninle tartışmalarına katlanamıyorsun. Özgürlüğünün kısıtlanması, sevdiğin, istediğin şeylerin önünde engel olarak durmaları seni çıldırtabilir. Bu nedenle bir ilişki de senin için önemli olan karşılıklı özel alana saygı duymak. İlişkiyi sadece sevgi ayakta tutmayacağı gibi sadece saygı da ayakta tutamaz. Senin için ilişki birçok duygu ve kavramın birleşimidir. Sevgilinin puanı düşük olsa da sana sevgisi büyük.

Senin sevgilin 7 puan!

Senin sevgilin 7 puan... İdeal eş olmak konusunda ideal adımlarla ilerleyen sevgilin gayet güzel bir puan aldı bizden. Yaptıkları, söyledikleri ile sana olan sevgisini gözler önüne seriyor. Sevdiğinde çekinmeden söyleyen sevgilin seni şımartmak ve mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Her şeyin karşılıklı olduğunu varsayarsak, sen de onun için elinden geleni yapıyorsun. Ne sevgini göstermekten ne de bazı fedakarlıklarda bulunmaktan çekinmezsin. Yani aslında sevgilinin 7 puan almasında senin de biraz payın var. İlişki anlayışın sevgi üzerine kuruluyken aynı zamanda heyecanı da gerekli duyuyorsun. Monoton bir ilişki, sıkıcı olan hiçbir şeye tahammülün yok. Gezmeyi, eğlenmeyi sevdiğin kadar evde kafa dinlemeyi de seviyorsun. Yani ne sıkıcı ne de yorucu bir ilişki istiyorsun. Birçok emek verdiğiniz ilişkinizin ikinizde farkındasınız. Bu ilişkiyi kaybetmemek ve birbirinizi üzmemek için bütün çabanız. 7 puanlık sevgilin ile sana mutluluklar diliyoruz.

Senin sevgilin 10 puan!

Senin sevgilin 10 puan... Her şeyi senin için yapan ve senin gözünün içine bakan sevgilin ile sana ne desek bilemiyoruz. Bu dünyada cenneti yaşadığın kesin. Bir dediğini eksik etmeyen, sen söylemeden seni anlayan sevgilin ile mutlu bir ilişkin var. Küçük tartışmalar haricinde bir problem yaşamıyorsunuz. Çünkü ikinizde nerede durmanız gerektiğinizi biliyorsunuz. İkinizin de sınırları var ve bu sınırları geçmemek için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Herkesin imrenerek baktığı ilişkinde önem verdiğin tek şey mutluluğunuz. Gereksiz hiç kimseyi aranıza sokmuyorsunuz. İkinizin de büyük çabasıyla ilerlettiğiniz ilişkinizi kolay kolay kimse bozamaz yani. İlişkiler de insanların birbirlerini yormalarına çoğu zaman anlam veremiyorsun. Derdini rahatça paylaşabildiğin, zor zamanında yanında olan ve bazen dinlenmek istediğin kişi yine sevgilin olmalı. Senin için önemli olan sevgilinin gerçekten her anında yanında olup olmadığıdır. Çok şanslısın ki sevgilin her anında yanında olan 10/10 bir sevgili.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
143
67
60
34
15
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fırat Bey

Sevgilim olmadığı için kendimi kız yerine koyup cevapladım 10/10 adammışım

Zafer Unlu

10 puan, zaten o yuzden 20 senedir evliyiz... Tek dir benim canim...

Atilla Atilla

sevgilim yokki😔😓