Görüş Bildir
Haberler
Sen Bir Ünlü Olsaydın Hangi Magazin Skandalını Yaşardın?

Sen Bir Ünlü Olsaydın Hangi Magazin Skandalını Yaşardın?

Geçmişten günümüze kadar birçok magazin skandalı gündemimize düşüyor. Bazılarına çok gülüyor bazılarının yerine de utanıyor ve bazıları içinse bir an önce unutulmasını temenni ediyoruz. Peki sen ünlü olsaydın hangi magazin sakandalı ile gündeme gelirdin?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım, aldatıldığını öğrensen vereceğin tepki ne olurdu?

4. Tartışmalarda hangi taraf oluyorsun?

5. Pekii hiç estetiğin var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok hayranı olduğun bir ünlüyü gördüğünde, bunlardan hangisini yapma ihtimalin daha yüksek?

7. Hmm. Sen ünlü olsaydın sanatını hangi alanda icra ederdin?

8. Son olarak kendine ünlü yakın bir arkadaş seç bakalım.

Handa Ataizi'nin pencereye sıkışması...

Handa Ataizi'nin pencereye sıkışması...

Sen ünlü olsaydın magazin skandalın Hande Ataizi gibi pencere sıkışmak olurdu. Doğal güzellikten yana biri olarak pek estetiğe de ihtiyacın olmasa da ilerde gaza gelip bir hata yapabilirsin. Bunun sonucunda uzun süre evden çıkmaz ve sendeki değişikliğin fark edilmemesini istersin. Panik anlarında pek mantıklı düşünemediğini varsayarsak bir durumdan kurtulmak için pencereden kaçmak tam olarak senin yapacağın bir hareket. Ne diyelim sen yine de sakinliğini koru ve kapı dışında başka bir şey kullanma!

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne tokat atması...

Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne tokat atması...

Sen bir ünlü olsaydın yaşayacağın skandal olay Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ne tokat atması olurdu. Hakaret edilmesinden de seviyesizlikten de hiç hoşlanmayan sen, kendini hemen savunmaya alan birisin. Bu nedenle karşında duracak insanları da yanında duracak insanları da iyi seçersin. Sakinliğini korumaya çalışsan da seni çıldırtmak çok kolay. Haksızlıklar, saygısızlıklar karşısında asla susmazsın. Sadece kendin için değil bir başkasının da hakkını savunmaya çalışırsın. Sen yine de ünlü olursan sakinliğini koru ve canlı yayınlarda birine tokat atmamaya çalış.

Seda Sayan'ın Erol Köse'ye çanta ile vurması...

Seda Sayan'ın Erol Köse'ye çanta ile vurması...

Sen ünlü olsaydın magazin skandalın Seda Sayan ve Erol Köse arasındaki yaşananlar olurdu. Ne kendine yapılanı unutur ne de birine bunu unutturursun. Kincilik değil belki ama sana kötülük yapan karşılığını muhakkak alır. Söylediğin sözler altında ezilen kişiler belki bir daha karşına çıkmaya cesaret bile edemez. Cesaretin ile öyle pek kimseden korkmaz ve hak edene hak ettiği gibi davranırsın. Yani adalet duygunun yüksekliği sayesinde sen de herkesin Seda ablasısın.

Hülya Avşar'ın Ricky Martin'in poposunu ellemesi...

Sen ünlü olsaydın magazin skandalın Hülya Avşar'ın Ricky Martin'in poposunu ellemesi olurdu. Hayran olduğun kişilere karşı aşırı bir sevgi hisseden sen, birinin poposunu ellemezsin belki ama hayranı olduğun kişinin videolarını kaçırmaz, postlarına like atmayı ihmal etmezsin. Kendi hayatında da sevgisini göstermekten çekinmeyen birisin. Sık sık sevdiklerine sarılır ve öpersin. İçinden geldiği gibi davranmayı seven ve hareketlerinin önünü arkasını pek düşünmeyen biri olarak ünlülerin poposundan uzak durmanı tavsiye ediyoruz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
27
9
5
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Handa Ataizi'nin pencereye sıkışması.

Gizem Yenikler

Handa Ataizi'nin pencereye sıkışması...

OZAN ÖZGÜR ÇAKIR

Hülya Avşar'ın Ricky Martin'in poposunu ellemesi... Sen ünlü olsaydın magazin skandalın Hülya Avşar'ın Ricky Martin'in poposunu ellemesi olurdu. Hayran olduğ... Devamını Gör