Görüş Bildir
Haberler
10 Soruluk Psikoloji Testine Göre Senin Zayıf Noktan Ne?

10 Soruluk Psikoloji Testine Göre Senin Zayıf Noktan Ne?

Bazı anlarda insanlara karşı savunmasız ve çaresiz kalabiliriz. En doğal halimizle karşısında durduğumuz insanlar bizim zayıf noktalarımızı fark edip ya onları görmezden gelir ya da daha fazla üzerimize gelebilirler. Bu psikoloji testine göre senin zayıf noktanı söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını!

3. Başlayalım... Senin için huzur nerede olmak demek?

3. Başlayalım... Senin için huzur nerede olmak demek?

4. Sevdiğin herkesi bırakıp, başka bir ülkeye yerleşme ihtimalin yüzde kaç?

5. Birini affetmek için neye ihtiyacın var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seç birini!

7. Peki yaşadıklarına karşı seni ayakta tutan şey ne?

7. Peki yaşadıklarına karşı seni ayakta tutan şey ne?

8. Bu görsellerden hangisi seni üzgün hissettirdi?

9. Kendimi çoğunlukla kötü hissediyorum çünkü.....

10. Son olarak bu yollardan birini tercih etmek zorundasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin zayıf noktan sevdiklerin.

Senin zayıf noktan sevdiklerin. Hayatına dahil olan herkes için her şeyi yapabilirsin. Nedenini sen de bilmiyorsun ama sanki insanları mutlu etmek gibi bir görevin var. Karşında birinin üzülmesine, ağlamasına asla dayanamıyor bu nedenle de kendi acını içine atıyorsun. Yani sadece sevdiğin kişilerin mutluluğu odaklı yaşıyorsun. Kendini her zaman ikinci plana atıyor ve başkalarının mutluluğu ile mutlu oluyorsun. İçindekileri rahatça açıklayamadığın ve hissettiklerini dilediğin gibi söyleyemediğin için aslında bu durum sana daha fazla zarar veriyor. İçine attığın her şey zamanla senin daha sessizleşmene neden oluyor. Karşındaki insanları ne kadar düşünüyorsan kendini de o kadar düşünmelisin. Kendine iyi baktıkça etrafındaki herkese daha fazla katkın olabilir. Onlara en küçük bir şekilde zarar gelmesini istemezken, zarar veren kişilere karşı da sert bir şekilde cevap veriyorsun. Yani senin sevdiğin birine zararı dokunan kişi her şeyden önce senden korkmalı. Değer verdiğin kişilere karşı gözün hiçbir şeyi görmüyor. Kendini onlar için feda edebilir ve sadece onların mutluluğu için çabalarsın. Çünkü sen etrafındaki kişilerle mutlu olabilen, onların varlığı ile huzurlu olabilen birisin. Kendini yıpratsan da sevdiğin birinin mutluluğunu izlemek senin için her şey demek.

Senin zayıf noktan duygusal tarafın.

Senin zayıf noktan duygusallığın. Başına her ne geliyorsa, her ne yaşıyorsan hepsi duygusallığından. Mantıklı kararlar vermeye çalışıp, asla başaramayan birisin. Duygusal tarafının ağır basması hayatını zorlaştırıyor. Herkes için çok fazla üzülüyor ve kendini yıpratıyorsun. Seni ilgilendirmeyen her şey için fazla düşünüyorsun. İnsanların dertlerini bile kendine dert ediniyorsun. Hayatın eğer bir çıkmazdaysa bunun öncelikli sebebi sensin. Huzurlu ve mutlu olmayı kendine yasaklamışsın. Ne zaman güzel şeyler olsa aklına hemen başka ihtimallere gidiyor. 'Ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı' diyerek kendini düşüncelere boğuyorsun. Şu anda kalmak geçmişi, geleceği düşünmemek oldukça zor şeyler. Sadece kendini mutlu etmek için yaşayamazsın çünkü senin böyle bir yapın yok. Kararlarını alırken, bir adım atarken her zaman kendine ve değer verdiğin birine zarar verir mi diye düşünüyorsun. Hayatını her zaman manevi şeyler üzerine kurmuşsun. Birinin kalbini kırmak bile seni oldukça derin etkiliyor. Bu kadar ince düşünceli olmak güzel olsa da çoğu zaman kendini kısıtlamana neden oluyor. Bazı anlarda duygusal tarafını bir kenara bırakıp, mantığınla hareket etmen gerektiğini bilmelisin. Duygularını kontrol etmeyi başardığın zaman daha mutlu biri olacaksın.

Senin zayıf noktan her zaman affedebilir olman.

Senin zayıf noktan affedebilir olman. Ne yaşarsan yaşa karşına geldikleri zaman o kişileri affetmemek sana göre değil. İnsanlara çok çabuk alışman ve kendi dünyanda onlara büyük yerler açman nedeniyle kolay kolay ne birini hayatından çıkartabiliyor ne de birinin hayatından çıkabiliyorsun. Seni kıran, üzen biri özür dileyerek gelse yine onu affeder ve kaldığın yerden devam edersin. Bu durum sadece senin değerini bilen kişiler için anlamlıdır. Sürekli kalbini kıran kişileri affetmek, ne yaparlarsa yapsınlar görmezden gelmek bir yerden sonra seni değersizleştirir. İnsanların her zaman senin kapına gelebilecekleri bilmeleri aynı zamanda onların sana istedikleri gibi davranabileceklerini düşündürür. Yapın gereği sevgini gösteriyor ve bunu göstermekten de çekinmiyorsun. Bunu yaparken unuttuğun şey herkesi aynı yere koymak. Sana değer veren biri ile seni önemsemeyen biri aynı yerde bulunmamalı senin için. Birini affedeceksen sana değer veren ve gerçekten önemseyen kişileri öncelikli tutmalısın. Zayıf noktanı bilen 'Ne yaparsam yine beni affeder.' düşüncesi ile hareket eden kişileri bugünden hayatından temizle!

Senin zayıf noktan hayallerin.

Senin zayıf noktan hayallerin. Özgür ruhlu ve kanatları olan birisin. Bu nedenle seni bir yerde kalmaya zorunlu tutmaları veya bir şeyler için kısıtlamaları mümkün değil. Özellikle hayallerin için büyük savaşlar verebilirsin. Hayal kurmayı seviyor ve sanki bu halleri kurarken orada yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun. Hayallerinin önünde duran, seni engelleyen herkes senin için bir öneme sahip değil. Hayatını yaşamaya gelmiş ve bunun içinde gerekli fedakarlıkları yapmışsın. Eğer senin yanında olmak isteyen birileri varsa, öncelikle senin hayallerine ortak olmalılar. Kendini gerçeklerle değil de hayallerde daha mutlu görüyorsun. Bu nedenle senin hayal kurman aynı zamanda bir terapi niteliği taşıyor. En büyük korkun bir şeyler için çabalarken bunların imkansız olduğunu fark etmek. İnsanın amaçsız kalması veya umutsuz kalması kadar kötü bir şey olmadığını düşünüyorsun. Yani ne olursa olsun bir hayalinin imkansız olma ihtimali varsa bu seni çok etkiler. Hayallerine tutunmuş ve onları gerçekleştirmek için elinden geleni yapmaya hazır biri olarak senin hırsından biraz korkmamız gerekebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
289
60
54
19
19
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Senin zayıf noktan hayallerin.

cansu ersan

Senin zayıf noktan duygusal tarafın

Özlem53

Senin zayıf noktan sevdiklerin doğru 😍