Görüş Bildir
Haberler
İsminin Baş Harfini ve Burcunu Seç Hangi Yıl Evleneceğini Söyleyelim!

İsminin Baş Harfini ve Burcunu Seç Hangi Yıl Evleneceğini Söyleyelim!

İsminin baş harfi ve burcun ile ne zaman evleneceğini söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce isminin baş harfini seç.

2. Şimdi de burcunu seç.

Bu yaza düğün var!

Senin çok büyük ihtimalle bu yaz düğünün var. Ya gerçek aşkı bulmuş ya da bulmana çok az kalmış. Uzun süredir yalnız olmak ya da kafa karışıklığından kaynaklanan yalnız hissetmen sonunda bitiyor. Bazı şeyleri kafanda bir sonuca ulaştıramamış ya da bitirememişsin. Kendini ne zaman bir şey için hazır hissetsen karşına başka bir problem çıkmış. Sadece basit bir ilişki kurarken bile çok fazla düşünmeye başlamışsın. Hayatının her anında kararlarını fazla düşünüyorsun. Korktuğun şeyleri yaşamak veya verdiğin kararlar sonucunda yaşayacakların senin gözünü korkutuyor. Bu nedenle adım atarken çok düşünüyorsun. Bir şeylere geç kalmanın ya da yanlış yollara sapmanın nedeni de bu. Bir şey sana doğru gibi gelmiyorsa onun doğru olması için çabalamaktan vazgeçmelisin. Senin zorunla olacak şeyler en sonun tekrar eski haline döner. Kusursuzluk aradığın için her şeyden çok çabuk soğuyorsun. En küçük bir hareket senin bütün bağlarını koparmana neden olabiliyor. Neyse ki bu yaz düğününde her şey kusursuz olacak.

2023 yılındaki düğünde hazır mısın?

Sana 2023 yılında evlilik gözüküyor. Anlamsız bir boşluğun içinde hissediyorsun şu an kendini. Bu nedenle de adım atmaktan, bir şeylere başlamaktan korkuyorsun. Biraz da insanlara güvenmemek söz konusuysa şimdiye kadar yalnızlığının nedenleri bulmuş olduk. İlişkilerinde her zaman düşündüğün şey bu kişiye gerçekten güvenebilir miyim oluyor. Yıllar geçse de seni yalnız bırakmayacak ve her anında yanında bulunacak birini istiyorsun. Şimdiye kadar yaşadığın anlamsız gelen bütün şeyleri ilerde 'iyi ki yaşamışım' diyeceksin. Aslında bütün bu yaşadıkların sana bir şeyler öğretmek ve doğruyu bulmak için olduğunu fark edeceksin. Yani çektiğin bütün çilenin sonucu çok güzel yerlere çıkacak. İlişkilerinde daha mantıklı yaklaşamaya çalışsan da duygusal tarafının ağır bastığı zamanlarda oluyor ve hatalarını genellikle duygusal tarafını dinlediğinde yapıyorsun. İçindeki susturamadığın ve seni yanlış yapmaya iten şeyler oluşuyor. Sonunda pişmanlık duymayacaksın belki ama bir şeylere geç kalmana neden olacak. Bütün bunları silip attığın 2023 yılını evlilikle sonlandırıp, önündeki güzel günlere bakacaksın.

Sen 2024 yılında evleneceksin!

Sen 2024 yılında evleneceksin. Çoğu zaman hayatının aşkını bulmuş sanmış ve sonra kaybetmişsin. Hep yanıldığın ve bu yanlışın peşinden uzun süre koştuğun günleri anımsayınca 'neden' diye kendine soruyorsun. Geçmişin belki pişmanlıklarla dolu. Bunları düşünüp kendini üzmek yerine o yaşadıklarının sana ne yapmamanı öğrettiğini fark etmelisin. Kendine sıfırdan bir sayfa açtığında hatasız ilerlemenin ne kadar zor olduğunu biliyorsun. İlişkilerinde de pek hataya yer vermiyorsun. Seni üzen, kıran ne varsa bir anda hayatından çıkartıp atıyorsun. Bir kere yapan bir daha yapar mantığıyla ilişkilerini sürdürüyorsun. Kendine değer verdiğini ve karşına da sana senden daha fazla değer verecek birini arıyorsun. Şanslısın ki iki seneye kadar o kişiyi bulup 2024 yılında da evleneceksin. Hiçbir şeyi aceleye getirmeden yapmak ve mutlu olduğun bütün anların tadını, şimdiye kadar yaşadıklarının da acısını çıkartacaksın.

2025 bilemedin 2026 yılı...

Sen 2025 bilemedin 2026 yılında evleneceksin. Aşka olan güvenin, insanlara olan güvenin ve kendine olan güvenin yok denecek kadar az. Seni üzen kıran her şey hayata karşı bakışını değiştirmiş. Kendini daha mutsuz hissettiğin anlar çoğalırken mutlu hissettiğin anlar da azalmış. Kendini şu an dipte ve belki de bir çıkmazda hissediyorsun. Yaşadığın her şeye biraz da sen müsaade etmiş ve insanların sana böyle davranmasına neden olmuşsun. Kırılgan yapın çok çabuk fark ediliyor. İnsanlara değer verdiğin kadar değer görmüyorsun. Bu nedenle  aşka küsmüş ve şans vermen gereken kişilerden de bu şansı almışsın. Her şeye karşı umutsuzluğunu katladığın şu günlerden çıkmak için de yine bir el istiyorsun. Yani seni tekrar her şeye başlatacak şey yine sevgiden ve aşktan geçiyor. Toparlanman uzun süreni alacak gibi duruyor. Biraz da senin çabanla 2025 bilemedin 2026 yılında evlenebilirsin. İnsanları geri çevirmek yerine şans vermeyi dene.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
176
75
52
35
30
14
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
tontikke

Siz bana evleneceğimin baş harfini söyleyin yılı boşver

Sinirleniyorum Bak

Bu yaza düğün var! Hadi oradan!!!! Önümüzdeki kis gelip bu testin tamamen uydurma oldugunu ispat edecegim herkese.

Hasan Tolukan

Belki de uydurma olmaz ? :)

B ile Y seçtim. "Bu yaz düğün var" dedi. Es kaza S ile K baş harleri temsil etse "Siksen kız bulamazsin" da diyebilirdi...