Görüş Bildir
Haberler
Pişmanlık Duyup da Bir Gün Ararsa Telefonunu Açmayacağın Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Pişmanlık Duyup da Bir Gün Ararsa Telefonunu Açmayacağın Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Arayıp, aramamak konusunda çok fazla ikilemde kaldığımız anların ardından gelen duygu, genellikle pişmanlık oluyor. Ya aradığımız ya da aramadığımız için pişmanlık duyuyoruz. Peki seni kim ararsa telefonunu açmazsın. 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçebilir misin?

2. Yaşını da!

3. Söyle bakalım, seni en çok ne üzer?

3. Söyle bakalım, seni en çok ne üzer?

4. Peki bu mesajlardan hangisi gelirse anında sen ararsın?

5. Seni çok üzen birinden, ne kadar süre sonra özür dilemesini beklersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii hayatına sıfırdan başlayacak olsan, yine aynı kişileri mi hayatında isterdin?

7. Birinin yanında kendini….

8. Son olarak hangi burçla asla bir ilişki kurmazsın?

Sena!

Sena!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Sena! Aranızda neler geçmiş pek emin değiliz ama sana çektirdiği acıları asla unutmayacağını biliyoruz. Hissettiğin duygular, çaresizliğin her zaman içinde bir yerlerde duruyor. Yine onu görsen belki affedersin ama tekrar her şey eskisi gibi olur mu emin değiliz. Herkesin yaptıklarını çok çabuk unutan birisin. Özellikle karşındaki kişiyi gerçekten seviyor ve değer veriyorsan, onu affetmek için nedenler bile ararsın. Yıllar geçse de unutamayacağın ve bırakamayacağın şey Sena'ya olan sevgin. Bir kere aradığında telefonu belki açmazsın ama birkaç kere denerse yine ona koşmak istersin.

Ece!

Ece!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Ece! Ona çok fazla şans vermiş ve hayatında kalması için fazla çabalamışsın. Bütün bu çabaların, sonunda ise boşa çıkmış. Şimdi karşına gelse içinde ne sevgi ne de nefret kaldığını anlarsın. Kendi elleriyle öldürdüğü duyguların pişmanlığını ne zaman yaşadığının bir önemi yok senin için. Önemli olan bu aşamaya gelene kadar yaptıkları. Belki karşındaki kişiden de aynı çabaları görseydin, her şeyin farklı olması için yine çabalardın. Sadece seni üzmek için var olan Ece, ne kadar pişman olursa olsun telefonunu açmayacağın kişilerden sadece biri.

Büşra!

Büşra!

Pişmanlık duyup da bir gün ararsa telefonunu açmayacağın kişinin adı Büşra! Karşılıklı olarak yaşadığınız her şeyde tek bir tarafı suçlamak doğru değil. Düşündüğün zaman ikinizin de büyük suçları var. Bir ilişkide olmaması gereken belki de her şey vardı. Sizi bir arada tutan da bu zıtlıklardı. Ne ondan vazgeçebiliyor ne de onunla olabiliyordun. Hem güzel hem kötü hatıraları ile sen de yer edinen Büşra'nın telefonunu açmazsın ama yıllar sonra bile adını anmaktan çekinmezsin. Şu anki kendinde bile biraz Büşra'nın izini taşıyorsun.

Aslı!

Aslı!

Senin telefonunu açmayacağın kişinin ismi Aslı! Ne yaşanmış olursa olsun içinde affedemediğin şeyler var. İnsanları hayatından hata yaptıklarından dolayı değil bu hatayı fark etmeyecek kadar kör oldukları için çıkartıyorsun. Kuru bir özür, barışmak için küçücük bir çaba bile belki her şeyi unutmanı sağlarken, insanların bunu yapacak kadar bile cesareti olmadıklarını görmek, en çok senin canını yakıyor. Onlara ayırdığın zaman, çaba... Her şeyin boş olduğunu görüyorsun. Değersiz, önemsiz hissettiğin ya da hissettirildiğin hiçbir yerde bulunmak istemezsin. Seni değersiz hissettiren Aslı'nın telefonunu da bu yüzden açmazsın.

Merve!

Merve!

Pişmanlık duysa da aradığında telefonunu açmayacağın kişi Merve! Şimdi dönüp baktığında çok saçma şeylerden dolayı kavga ettiğinizi belki de hiç değmeyecek şeyler için birbirinizi kırdığınızın farkındasınız. Üzerinden geçen zaman ikinizi de değiştirse de sen de kalıcı değişikliklere neden olmuş. Mesela birine güvenmek, tekrar birine alışmak senin için çok zor şeyler. Sadece kendi istekleri ve hissettikleri doğrultusunda yaşayan kişileri bir daha hayatına almayacak olsan da yaşadığın ilişkiler de senin büyümeni sağlamış. En dibi görmüş biri olarak tekrar çıkman zor olmuş. Telefonunu açmazsın ama sana insanlara güvenmemeyi öğrettiği için Merve'ye teşekkür edebilirsin.

Melis!

Melis!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Melis! Aranızda neler geçmiş pek emin değiliz ama sana çektirdiği acıları asla unutmayacağını biliyoruz. Hissettiğin duygular, çaresizliğin her zaman içinde bir yerlerde duruyor. Yine onu görsen belki affedersin ama tekrar her şey eskisi gibi olur mu emin değiliz. Herkesin yaptıklarını çok çabuk unutan birisin. Özellikle karşındaki kişiyi gerçekten seviyor ve değer veriyorsan, onu affetmek için nedenler bile ararsın. Yıllar geçse de unutamayacağın ve bırakamayacağın şey Melis'e olan sevgin. Bir kere aradığında telefonu belki açmazsın ama birkaç kere denerse yine ona koşmak istersin.

Özge!

Özge!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Özge! Ona çok fazla şans vermiş ve hayatında kalması için fazla çabalamışsın. Bütün bu çabaların, sonunda ise boşa çıkmış. Şimdi karşına gelse içinde ne sevgi ne de nefret kaldığını anlarsın. Kendi elleriyle öldürdüğü duyguların pişmanlığını ne zaman yaşadığının bir önemi yok senin için. Önemli olan bu aşamaya gelene kadar yaptıkları. Belki karşındaki kişiden de aynı çabaları görseydin, her şeyin farklı olması için yine çabalardın. Sadece seni üzmek için var olan Özge, ne kadar pişman olursa olsun telefonunu açmayacağın kişilerden sadece biri.

Elif!

Elif!

Pişmanlık duyup da bir gün ararsa telefonunu açmayacağın kişinin adı Elif! Karşılıklı olarak yaşadığınız her şeyde tek bir tarafı suçlamak doğru değil. Düşündüğün zaman ikinizin de büyük suçları var. Bir ilişkide olmaması gereken belki de her şey vardı. Sizi bir arada tutan da bu zıtlıklardı. Ne ondan vazgeçebiliyor ne de onunla olabiliyordun. Hem güzel hem kötü hatıraları ile sen de yer edinen Elif'in telefonunu açmazsın ama yıllar sonra bile adını anmaktan çekinmezsin. Şu anki kendinde bile biraz Elif'in izini taşıyorsun.

İlayda!

İlayda!

Senin telefonunu açmayacağın kişinin ismi İlayda! Ne yaşanmış olursa olsun içinde affedemediğin şeyler var. İnsanları hayatından hata yaptıklarından dolayı değil bu hatayı fark etmeyecek kadar kör oldukları için çıkartıyorsun. Kuru bir özür, barışmak için küçücük bir çaba bile belki her şeyi unutmanı sağlarken, insanların bunu yapacak kadar bile cesareti olmadıklarını görmek, en çok senin canını yakıyor. Onlara ayırdığın zaman, çaba... Her şeyin boş olduğunu görüyorsun. Değersiz, önemsiz hissettiğin ya da hissettirildiğin hiçbir yerde bulunmak istemezsin. Seni değersiz hissettiren İlayda'nın telefonunu da bu yüzden açmazsın.

Özlem!

Özlem!

Pişmanlık duysa da aradığında telefonunu açmayacağın kişi Özlem! Şimdi dönüp baktığında çok saçma şeylerden dolayı kavga ettiğinizi belki de hiç değmeyecek şeyler için birbirinizi kırdığınızın farkındasınız. Üzerinden geçen zaman ikinizi de değiştirse de sen de kalıcı değişikliklere neden olmuş. Mesela birine güvenmek, tekrar birine alışmak senin için çok zor şeyler. Sadece kendi istekleri ve hissettikleri doğrultusunda yaşayan kişileri bir daha hayatına almayacak olsan da yaşadığın ilişkiler de senin büyümeni sağlamış. En dibi görmüş biri olarak tekrar çıkman zor olmuş. Telefonunu açmazsın ama sana insanlara güvenmemeyi öğrettiği için Özlem'e teşekkür edebilirsin.

Burak!

Burak!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Burak! Aranızda neler geçmiş pek emin değiliz ama sana çektirdiği acıları asla unutmayacağını biliyoruz. Hissettiğin duygular, çaresizliğin her zaman içinde bir yerlerde duruyor. Yine onu görsen belki affedersin ama tekrar her şey eskisi gibi olur mu emin değiliz. Herkesin yaptıklarını çok çabuk unutan birisin. Özellikle karşındaki kişiyi gerçekten seviyor ve değer veriyorsan, onu affetmek için nedenler bile ararsın. Yıllar geçse de unutamayacağın ve bırakamayacağın şey Burak'a olan sevgin. Bir kere aradığında telefonu belki açmazsın ama birkaç kere denerse yine ona koşmak istersin.

Ataberk!

Ataberk!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Ataberk! Ona çok fazla şans vermiş ve hayatında kalması için fazla çabalamışsın. Bütün bu çabaların, sonunda ise boşa çıkmış. Şimdi karşına gelse içinde ne sevgi ne de nefret kaldığını anlarsın. Kendi elleriyle öldürdüğü duyguların pişmanlığını ne zaman yaşadığının bir önemi yok senin için. Önemli olan bu aşamaya gelene kadar yaptıkları. Belki karşındaki kişiden de aynı çabaları görseydin, her şeyin farklı olması için yine çabalardın. Sadece seni üzmek için var olan Ataberk, ne kadar pişman olursa olsun telefonunu açmayacağın kişilerden sadece biri.

Alper!

Alper!

Pişmanlık duyup da bir gün ararsa telefonunu açmayacağın kişinin adı Alper! Karşılıklı olarak yaşadığınız her şeyde tek bir tarafı suçlamak doğru değil. Düşündüğün zaman ikinizin de büyük suçları var. Bir ilişkide olmaması gereken belki de her şey vardı. Sizi bir arada tutan da bu zıtlıklardı. Ne ondan vazgeçebiliyor ne de onunla olabiliyordun. Hem güzel hem kötü hatıraları ile sen de yer edinen Alper'in telefonunu açmazsın ama yıllar sonra bile adını anmaktan çekinmezsin. Şu anki kendinde bile biraz Alper'in izini taşıyorsun.

Ege!

Ege!

Senin telefonunu açmayacağın kişinin ismi Ege! Ne yaşanmış olursa olsun içinde affedemediğin şeyler var. İnsanları hayatından hata yaptıklarından dolayı değil bu hatayı fark etmeyecek kadar kör oldukları için çıkartıyorsun. Kuru bir özür, barışmak için küçücük bir çaba bile belki her şeyi unutmanı sağlarken, insanların bunu yapacak kadar bile cesareti olmadıklarını görmek, en çok senin canını yakıyor. Onlara ayırdığın zaman, çaba... Her şeyin boş olduğunu görüyorsun. Değersiz, önemsiz hissettiğin ya da hissettirildiğin hiçbir yerde bulunmak istemezsin. Seni değersiz hissettiren Ege'nin telefonunu da bu yüzden açmazsın.

Onur!

Onur!

Pişmanlık duysa da aradığında telefonunu açmayacağın kişi Onur! Şimdi dönüp baktığında çok saçma şeylerden dolayı kavga ettiğinizi belki de hiç değmeyecek şeyler için birbirinizi kırdığınızın farkındasınız. Üzerinden geçen zaman ikinizi de değiştirse de sen de kalıcı değişikliklere neden olmuş. Mesela birine güvenmek, tekrar birine alışmak senin için çok zor şeyler. Sadece kendi istekleri ve hissettikleri doğrultusunda yaşayan kişileri bir daha hayatına almayacak olsan da yaşadığın ilişkiler de senin büyümeni sağlamış. En dibi görmüş biri olarak tekrar çıkman zor olmuş. Telefonunu açmazsın ama sana insanlara güvenmemeyi öğrettiği için Onur'a teşekkür edebilirsin.

Enes!

Enes!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Enes! Aranızda neler geçmiş pek emin değiliz ama sana çektirdiği acıları asla unutmayacağını biliyoruz. Hissettiğin duygular, çaresizliğin her zaman içinde bir yerlerde duruyor. Yine onu görsen belki affedersin ama tekrar her şey eskisi gibi olur mu emin değiliz. Herkesin yaptıklarını çok çabuk unutan birisin. Özellikle karşındaki kişiyi gerçekten seviyor ve değer veriyorsan, onu affetmek için nedenler bile ararsın. Yıllar geçse de unutamayacağın ve bırakamayacağın şey Enes'e olan sevgin. Bir kere aradığında telefonu belki açmazsın ama birkaç kere denerse yine ona koşmak istersin.

Ufuk!

Ufuk!

Senin telefonunu açmayacağın kişi Ufuk! Ona çok fazla şans vermiş ve hayatında kalması için fazla çabalamışsın. Bütün bu çabaların, sonunda ise boşa çıkmış. Şimdi karşına gelse içinde ne sevgi ne de nefret kaldığını anlarsın. Kendi elleriyle öldürdüğü duyguların pişmanlığını ne zaman yaşadığının bir önemi yok senin için. Önemli olan bu aşamaya gelene kadar yaptıkları. Belki karşındaki kişiden de aynı çabaları görseydin, her şeyin farklı olması için yine çabalardın. Sadece seni üzmek için var olan Ufuk, ne kadar pişman olursa olsun telefonunu açmayacağın kişilerden sadece biri.

Can!

Can!

Pişmanlık duyup da bir gün ararsa telefonunu açmayacağın kişinin adı Can! Karşılıklı olarak yaşadığınız her şeyde tek bir tarafı suçlamak doğru değil. Düşündüğün zaman ikinizin de büyük suçları var. Bir ilişkide olmaması gereken belki de her şey vardı. Sizi bir arada tutan da bu zıtlıklardı. Ne ondan vazgeçebiliyor ne de onunla olabiliyordun. Hem güzel hem kötü hatıraları ile sen de yer edinen Can'nın telefonunu açmazsın ama yıllar sonra bile adını anmaktan çekinmezsin. Şu anki kendinde bile biraz Can'nın izini taşıyorsun.

Mert!

Mert!

Senin telefonunu açmayacağın kişinin ismi Mert! Ne yaşanmış olursa olsun içinde affedemediğin şeyler var. İnsanları hayatından hata yaptıklarından dolayı değil bu hatayı fark etmeyecek kadar kör oldukları için çıkartıyorsun. Kuru bir özür, barışmak için küçücük bir çaba bile belki her şeyi unutmanı sağlarken, insanların bunu yapacak kadar bile cesareti olmadıklarını görmek, en çok senin canını yakıyor. Onlara ayırdığın zaman, çaba... Her şeyin boş olduğunu görüyorsun. Değersiz, önemsiz hissettiğin ya da hissettirildiğin hiçbir yerde bulunmak istemezsin. Seni değersiz hissettiren Mert'in telefonunu da bu yüzden açmazsın.

Volkan!

Volkan!

Pişmanlık duysa da aradığında telefonunu açmayacağın kişi Volkan! Şimdi dönüp baktığında çok saçma şeylerden dolayı kavga ettiğinizi belki de hiç değmeyecek şeyler için birbirinizi kırdığınızın farkındasınız. Üzerinden geçen zaman ikinizi de değiştirse de sen de kalıcı değişikliklere neden olmuş. Mesela birine güvenmek, tekrar birine alışmak senin için çok zor şeyler. Sadece kendi istekleri ve hissettikleri doğrultusunda yaşayan kişileri bir daha hayatına almayacak olsan da yaşadığın ilişkiler de senin büyümeni sağlamış. En dibi görmüş biri olarak tekrar çıkman zor olmuş. Telefonunu açmazsın ama sana insanlara güvenmemeyi öğrettiği için Volkan'a teşekkür edebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
22
16
8
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Volkan! tanımıyorum.

Versace gucci

ya ne saçmalık valla şaşırdınız.. Kimin açmıcanı söylüyoruz nedir,kolsuzlarada 31 çektiriyor musunuz😁

Nihat Adanir

Sena kim aq