Görüş Bildir
Haberler
Seni Neden Çok Seviyorlar?

Seni Neden Çok Seviyorlar?

insanlar bizi seviyorsa bazı nedenleri vardır? Tavırlarımız, duruşumuz belki de tamamen karekterimiz.... Bu liste dilediğiniz kadar uzayabilir. Peki seni neden seviyorlar? Bu sorunun cevabı testimizde.👇

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. İlk sorumuzla başlayalım. En yakın arkadaşın kaç yıllık?

4. Sevdiğin bir kişiyle tatil planlayacaksın. Bu yerlerden hangisini tercih edersin?

5. En zor anında yanında kim olsun istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin asla affetmem dediğin şey ne?

7. Seç bakalım birini!

8. Son olarak bize bir görsel seç!

Herkesin problemini kendi problemin gibi benimsediğin için...

Seni, herkesin derdine, problemine yardımcı olduğun ve kendi derdinmiş gibi sahiplendiğin için seviyorlar. İçinde durmak bilmez bir yardım etme arzusu var. Bu arzu da senin ister istemez insanlara yardım etmeni sağlıyor. İçinden gelerek gösterdiğin bu davranışın, tanıştığın herkeste hemen fark ediliyor. Sen herkese bu kadar koşarken onlar senin yardımına koşuyor mu pek emin değilsin. Bunu uzun uzun düşünsen de bazen bir sonuca varamıyor ve artık düşünmeyi bırakıyorsun. Etrafında sayılı kişi tutuyor çünkü fazla insanın gereksiz ve yorucu olduğunu düşünüyorsun. Bu nedenle insanlarla zor samimiyet kuran birisin. Daha önceden başın çok ağrıdığı için artık adımlarını dikkatli atıyorsun. İnsanların ne söylediği senin için çok önemli şeyler olmasa da ister istemez canın sıkılıyor. Seni seven ve yanında her zaman bulunacaklarına emin olduğun kişiler sana yetiyor. İstemsizce insanlara çözüm bulmaya çalışıyor ve dertlerine ortak olmayan çalışıyorsun. Çevren tarafından sevildiğini biliyorsun çünkü bunu sana hissettiriyorlar.

Ne olursa olsun karşındakileri güldürebildiğin için...

Seni çok sevmelerinin nedeni ne olursa olsun karşındaki insanları güldürebildiğin için... Kendi dertlerini, problemlerini bir kenara bırakarak, önceliğine yakın çevreni koyuyorsun. Onların en küçük bir mutsuzluğu, üzüntüsü seni daha da çok üzüyor. Yalnız kaldığında dertlerini hatırlayıp, kendi içine biraz kapansan da yanında başkaları varken kendini onlardan saklıyorsun. Yani dertlerini bir an olsun unutmak çevrendeki insanları güldürebilmekten geçiyor. Enerjin oldukça yüksek. Durağanlık sana göre bir şey değil. Sadece bu enerjini her yerde gösteremiyorsun. Kendini ön plana atmaktan hoşlanan biri değilsin. Bu nedenle insanlar seni geç fark ediyorlar. Her ailede olan evin neşesi de sensin. Hayatında önceliğin sevdiğin kişilerken aynı değeri görmek ve hissetmek de istiyorsun. Bu nedenle hayatına adlığın kişileri de özenle seçiyorsun. Kendine, insanları güldürmek gibi bir görev edinmişsin. Bu seni zaman zaman yorsa da aslında kendini en iyi hissettiğin zamanlar, kalabalık olan yerler. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorsun. Seni seven insanlar ne olursa olsun yanında bulunacaklar ve sen yine onları mutlu etmek için çabalayacaksın.

Her zaman insanlara yanlarında olduğunu hissettirdiğin için...

İnsanların seni çok sevmesinin nedeni her zaman yanlarında olduğunu hissettirdiğin için... En zor anlarında da en mutlu anlarında da sevdiklerinin yanlarında olup onlarla bir şeyler paylaşmak istiyorsun. Senin sevilmenin en büyük nedenlerinden biri de sabırlı kişiliğin. Zamanın çok fazla kırılmış ve üzülmüşsün. Ama seninle tekrar barışmak isteyen, çok fazla özür dileyen kişileri yine affetmişsin. Kin tutabilen biri olmadığın için hemen herkesi affediyor ve yapılanları unutuyorsun. Her şeyin bir zamanı olduğunu düşündüğün için hayatında hiçbir şey için acele etmiyorsun. Senin için önemli olan yanında olan ve senin her zaman yanında olacağın kişiler. İnsanlara sonsuz güven veriyorsun. Bu da onların bazı zamanlarda sana acımasızca davranmalarına neden oluyor. Sana göre bir insanı sevmek, onun öncelikle içindeki duyguları görmektir. Düşüncelere, fikirlere değer vermek sana göre daha önemli. Bu nedenle karşında ne kadar yakışıklı/güzel biri olursa olsun konuşamadığın, dertleşemediğin birini etrafında istemezsin. Sana güvendikleri gibi senin de onlara güvenmen önemli.

Duygularını, hissettiklerini düşünmeden karşı tarafa geçirebildiğin için...

İnsanların seni sevmesinin nedeni içtenliğin. Düşünüp hareket etmek veya söylediklerini önceden planlamak senlik bir şey değil. O an ne hissettiysen ne yapmak istediysen onu yapıyorsun. Bu içtenliğin nedeniyle etrafında çok fazla insan biriktirmişsin. Kendine değer veriyor, kendini öncelikli tutuyorsun. İnsanlara göre kendini şekillendirmiyor onların sana göre şekillenmesini istiyorsun. Çevrende de daha çok sana benzeyen kişiler bulunuyor. Dediklerini yaptırabilen, sözü geçen biri olarak seni tanımlayabiliriz. İçinde ön yargı pek barındırmıyorsun ama herkese de öyle körü körü güvenmiyorsun. Bazen dilediğin gibi konuşmak yanlış anlaşılmalara neden olsa da bu senin pek umurunda olmuyor. Hayatında çok fazla düşünecek şeyin varken bir de kimin kırılacağını düşünemezsin. Seni tanıyan, bilen kişiler zaten sana alınan veya söylediğin sözlere kızacak kişiler değiller. Buna güvenerek biraz da hareket ediyorsun. Kendi hayatında ön planda sen olduğun için senin yanında olmak isteyen veya yaptıklarını inceleyen gözler de oldukça çok. Yani kısacası seni seven olduğu kadar sevmeyen de bir hayli fazla.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
36
25
11
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Herkesin problemini kendi problemin gibi benimsediğin için...

Berna

Duygularını, hissettiklerini düşünmeden karşı tarafa geçirebildiğin için

Gizem Yenikler

Ne olursa olsun karşındakileri güldürebildiğin için...