Görüş Bildir
Haberler
Lisede Oturduğun Sıraya Göre Karakterini Söylüyoruz

Lisede Oturduğun Sıraya Göre Karakterini Söylüyoruz

Lise anıları belki de hayatımızın en tatlı anılarındandır. Hiçbir sorumluluğumuzun olmadığı, hayatı yeni yeni tanımaya başlarken aynı zamanda her şeyle dalga geçebildiğimiz zamanları özlediğinizi hissedip, sizin için bir test hazırladık. Lisede oturduğunuz sırada göre karakterinizi söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lisede oturduğun sırayı seç bakalım!

Lisede oturduğun sırayı seç bakalım!

Senin için her zaman iyinin daha iyisi vardır.

Sen her zaman en yukarıya bakan birisin. Gözlerin her zaman daha fazlasını görüyor ve arıyor. Bir şeyler yetinmek veya idare etmek sana göre değil. Sürekli ikinci bir planın mevcut. Kendini riske atacak veya uzun süre düşünmene neden olacak işlere pek girişmiyorsun. İnsanlara adım atmadan önce biraz düşünürsün. Hemen herkesle yakınlık kuramayabilir, onları kendi hayatına dahil edemeyebilirsin. Her şeyin bir zamanı olduğu gibi bir insanı tanımak da zaman alır. Bazen fevri davranabiliyor ve sevdiğin kişileri küçük yanlışlarından dolayı hayatından çıkartabiliyorsun. Bu özelliğin hem sana hem de sevdiklerine zarar veriyor. Biraz takıntılı biri olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz. Seni kıracak, üzecek küçük sözleri uzun süre kafana takıyorsun. Problemlerini çözme odaklı değil biri değilsin. Karşılaştığın sorunlarla ne yapacağını bilemiyor ve çoğunlukla etrafından yardım bekliyorsun. Başarı odaklı olman nedeniyle de her zaman en iyisini hak ettiğini düşünüyorsun. Senin için zor veya imkansız diye pek bir şey yok. İstersen her şeye kolayca ulaşabilirsin.

Ön planda olmayı seven bir yapın var.

Kendini çok göstermeyi sevmesen de çok çabuk fark edilen bir yapın var. Kendini geliştirmeyi ve farklılıklarınla var olmayı seviyorsun. İster istemez yaptıkların, söylediklerin ile insanların dikkatini çekebiliyorsun. Daha çok duygusal yapın ön planda. İnsanlara yaklaşırken onları incitmemeye ve kırmamaya özen gösteriyorsun. Hayatı tadını çıkartarak yaşıyor ve hiçbir şeyi aceleye getirmiyorsun. Burada senin sabırlı kişiliğin ön plana çıkıyor. Düşüncelerin her ne kadar olumlu olmaya çalışsa da çok çabuk demoralize olan birisin. Yaşadığın olumsuzluklar karşısında ne yapacağını bilemiyor ve kendini tam hazır hissetmeden adım atamıyorsun. Hayal kurmayı seven ve sadece kurmakla kalmayıp, bu hayalleri gerçekleştirme adımları da atan birisin. Seni için önemli olan huzur... Kendinin ve sevdiklerinin huzurlu olduğu her ortamda mutlu olabilirsin. Naif kişiliğin sayesinde etrafına kendin gibi insanları toplamışsın. Çok fazla damarına basılırsa tartışmaya girmekten çekinmezsin ama gerek duymadıkça sevmediğin kişileri de dikkate almazsın.

Hayatında ne eğlence ne de dram eksik oluyor.

Sen duygularını birbirine karıştıran ve bir türlü duygularını kontrol etmeyen birisin. Ya en dipte ya en yüksektesin. Sana ayak uydurmak, isteklerinin karşılığını vermek çok zor. İçinden geldiği gibi davrandığın ve kimseye göre hareket etmediğin bir hayatın var. Seni yönlendirmek veya isteklerine karşı çıkmak imkansız. Özellikle seni kısıtlamaya çalışan kişiler senden uzak dursa iyi olur. Çok büyük belki aşırı hayallerin var. Bunları gerçekleştirmek biraz gözünü korkutsa da sende de o cesaret var. Gözün pek bir şeyden korkmaz. İnsanların üzerine gitmekten de kendini geri almazsın. Anlaşamadığın kişilere görmezden gelirsin. Hayat önüne ne çıkarırsa çıkarsın hepsini kabul etmiş ve hepsiyle de mücadele etmişsin. Hiçbir şey için sızlanıp, pes etmemişsin. Mücadeleci tavrın nedeniyle hayatın her zaman daha iyi yollara girmiş. Bazı fırsatları kaçırmış olsan da daha sonraki fırsatlar sana iyi ki dedirtmiş. Yani sen her zorluk karşısında yıkılan değil de o zorlukları alt edebilen bir karaktere sahipsin. Seni ağlatabilen şey sadece sevdiklerin olabilir. Renkli ve heyecan dolu bir hayata sahipsen bunun en büyük nedeni yine renkli olan kişiliğin sayesindedir.

Sorumluluklarını bilen ama bazı gerçeklerden kaçan birisin.

Sorumluluklarından kaçmak yerine, gerçeklerden kaçan birisin. Senin gözünü korkutan şey hayal dünyandan uyandırılıp gerçekleri görmek. Hayata ciddi baksan da aslında hayallerinde daha mutlu birisin. Yerine getirilmesi gereken, görevin olan her şeyi yapabilirsin ama bunu sürekli bir şekilde yapmazsın. Kendine ayrılmış bir zamana ihtiyacın var. Bazen durup düşünmeye bazen ise hiçbir şey yapmamaya ihtiyacın var senin dinlenmeni sağlayan şey de bu. İnsanlara güven veriyor ama onların sana güvendiği kadar, sen onlara güvenmiyorsun. Birileri senin hayatına girer, onlara çok fazla alışmadan geri gönderirsin. Birkaç tane yanında tuttuğun kişi hariç diğer insanları çok fazla hayatına dahil etmezsin. Burada senin garanticiliğin ön plana çıkıyor. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünür, ve ona göre hareket edersin. Hayatında öncelik mutluluk olsa da çoğu zaman kendini kötü düşünceler içinde buluyorsun. Çünkü ihtimalleri düşünmek seni korkutuyor. İşte burada gerçeklerden kaçıyorsun. Yani sen bir şey için çabalıyorsan, o şey hayallerine giden bir yol olduğu içindir.

Ne insanları ne de hayatı ciddiye alıyorsun.

Sen kendi halinde, kendi fikirlerinde, kendi duygularında yaşayan birisin. İnsan ilişkilerin çok kuvvetli olmasına rağmen onlara sadece eğlenceli tarafını gösteriyorsun. Arkadaş gruplarında daha çok öne atılan, bir şeyleri başarabilen ve hafızalara kazınan biri varsa o da sensin. Başkalarının söyledikleri senin pek umurunda olmuyor. Sen sadece ne istediğine odaklanıyorsun. Kendini bir yerlere ait hissetmeye çalışsan da tam anlamıyla bunu yapamıyorsun. Çünkü yüzeysel olarak iletişimin güçlü olsa da derinlerde biriyle bağ kurman çok güç. Heyecanlı bir yapıya ve aynı zamanda sabırsız bir kişiliğe sahipsin. Hayatında ne olacaksa hemen olmalı senin için. Bir şey için beklerken bir anda hevesin kaçabilir. Daha sonra seni tekrar heveslendirmek imkansızdır. Hayatında dikkate alacağın kişiler ailen. Diğer insanların ne söylediğiyle asla ilgilenmiyorsun. Bu konuda biraz egoist olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Bazı konularda öne atılmanın nedeni 'En çok ben bilirim.' düşüncenden dolayı. Bu düşüncenin altı boş olmasa da insanların dikkatinden kaçmıyor. Bol bol gülüp eğlenen ve eğlendiren birisin.

Bu içeriklere bakabilirsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
131
34
25
15
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vaporware

Yıllardır bu platformda bu sikimsonik testleri çözüyorum fakat şansıma ilk defa hayatımı bildi, helal amk.

Necla Kaplan

Hayatında ne eğlence ne de dram eksik oluyor.

Gizem Yenikler

Ne insanları ne de hayatı ciddiye alıyorsun.