Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Değiştirmek İçin İhtiyacın Olan Şey Ne?

Hayatını Değiştirmek İçin İhtiyacın Olan Şey Ne?

Hayatımızın kötü gittiği, bir türlü çıkış yolu bulmadığımız anlarda artık bir şeyleri değiştirmeye başlamalıyız. Değişimi belki kendimizde belki çevremizde belki de komple hayatımızda yapabiliriz. Peki senin hayatını değiştirmek için ihtiyacın olan şey ne?

Eğer hazırsan;

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Başlayalım... "Umarım başıma gelmez." dediğin bir şey başına geldi ne yaparsın?

3. Başlayalım... "Umarım başıma gelmez." dediğin bir şey başına geldi ne yaparsın?

4. Hayatından ne kadar memnunsun? (1=en az, 5=en çok)

5. Bize bir fotoğraf seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. En çok pişmanlık duyduğun şeyi sorsak...

6. En çok pişmanlık duyduğun şeyi sorsak...

7. Pekii günlük hayatında nasıl birisin?

8. Seç birini.

9. Sıfırdan bir hayata başlama şansın olsaydı neyi yapmazdın?

10. Son olarak üzüleceğini bilsen de bir şeyin peşinden gider misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geç kaldığını düşündüğün şeylere biraz cesaret etmeye ihtiyacın var.

Senin hayatını değiştirmek için ihtiyacın olan şey öncelikle cesaret. geç kaldığını, 'Artık ne yapacağın bunu?' diye düşündüğün her şey aslında senin hayatını değiştirecek şeyler. Kendini bir boşluğun içine bırakmış, orada nereye savrulacağını bekliyorsun. Kendi hayatını yine kendin yönlendirmen gerekirken, hayatın seni bir şeylere zorla götürmesine şahit oluyorsun. Belki yaşadığın şeyler, zorluklar seni bu duruma getirmiş ama bunu değiştirmek yine senin elinde. Sana sunulan şeylere katlanmak veya başkalarının istekleri doğrultusunda hayatına devam etmek zorunda değilsin. Önceliğin kendi isteklerin olmalı. Kendini bir yere bir türlü konumlandıramıyor ve nereye ait olduğunu bulamıyorsun. Biraz bu nedenle kendini boşlukta hissediyorsun. İsteklerin, hedeflerin var ama ne için çabalayacağına pek emin değilsin. Hayatında giden, gitmek zorunda kalan, özlediğin her kimse onu tekrar geri döndürmek de senin elinde olan bir şey. Yani bir şeyler için geç kaldığını düşünüyorsan çok yanılıyorsun. Hayatını değiştirmeye önceden aldığın, belki pişmanlık duyduğun belki imkansız olan şeyleri değiştirmekle başlamalısın. Küçücük bir çaba ile daha mutlu bir hayat yaşadığını göreceksin.

Alamadığın karşılıklar için çabalamayı bırakmaya ihtiyacın var.

Senin hayatını değiştirmek için ihtiyacın olan şey alamadığın karşılıklar için çabalamayı bırakmak. Çok inci fikirli, düşünceli biri olabilir, insanları kırmamak içi ekstra çaba gösterebilirsin ama aynı karşılığı almadığın sürece bunun ne önemi var? Hayatını değiştirmeye insanlara davranış şeklini değiştirerek başlayabilirsin. Her anlarında yanında olduğun insanların, senin en zor anında yanında olmamaları veya olmayacaklarını bilmek seni daha da kötü hissettiriyor. Karakterin gereği istesen de insanlara kötü davranamazsın ama sana yararı olmayan desteğini görmediğin insanları hayatından komple çıkartabilirsin. Şimdiye kadar çok fazla şey yaşamış ve bunu diğer insanlara belli etmemeye çalışmışsın. İçin bir yandan acırken bir yandan neşeli görünmeye gayret etmişsin. insanları dertlerin problemlerin ile sıkmak istememiş ve her şeyi kendine saklamışsın. İşte kendine en büyük haksızlığı da burada yapmışsın. Dilediğin gibi konuşamadığın, anlatamadığın her an içindeki sıkıntı daha da büyümüş. Hayatında zor dönemler yaşamış, etrafına baktığında sayılı kişileri görmüşsün. Hayatını daha kıymetli yaşamak ve değerini fark ettirebilmek için ihtiyacın olan şey çevrendeki kişileri değiştirmek. Herkes için iyilik yapabilir herkese elini uzatabilirsin ama önce karşındaki kişiler de senin değerini anlamalı.

İhtiyacın olan tek şey hayatına dokunacak birisi.

Senin hayatının değişmesi için tek bir kişiye ihtiyacın var. Belki uzun süre beklemiş ama bir türlü karşına çıkamamış olan bu kişiyi bekliyorsun. Yaşadığın şeyler ne azımsanacak ne de küçümsenecek türden. Çoğu zaman yıkılmış, kendini çaresiz hissetmişsin. Böyle zamanlar ise ne çok ihtiyaç duyduğun şey senin elini tutabilecek birisiymiş. Hayatını tek bir kişiye bağlamak istemiyorsun ama senin de birine sırtını yaslamaya ihtiyacın var. Yorulmuşsun ve artık pek de gücün kalmamış. Her zaman hayatın iyi yönüne bakmaya çalışsan da yaşadığın olaylar giderek senin neşeni çalmış. Çoğu kişi hayatına girmiş ve çıkmış. Hiçbirinden umduğunu bulmamışsın. İstediğin çok farklı şeyler değil. Birine güvenmek ve sevilmek... Geçmişinde belki yanlış kararlar vermiş ve bazı şanslarını kaybetmişsin. Her şeyin çok farklı olabileceğini düşünürken hiç ummadığın yollara girmiş hayatın. Buna da sesini çıkartmamış ve zamanla acılarının dinmesini beklemişsin. Her şeyin bir gün geçeceğini bilerek yoluna devam etmişsin. Geçmişinde kalan her şeyi gerçekten geçmişinde bırakmanın zamanı gelmiş. Eğer bazı şeylere devam edemiyorsan bu geçmişini tam anlamıyla silemediğin içindir.

Düşüncelerini değiştirmeye ihtiyacın var.

Senin hayatını değiştirmen için ihtiyacın olan şey öncelikle düşüncelerini değiştirmek. Bazı sert çizgilerin var. Bunları aşmak çok zor. Bu nedenle senin hayatına girmek de çok zor. Kendi kendini bir yere kapatıyor ve kimseyi yanına yaklaştırmıyorsun. Bunun en büyük nedeni, daha önceden insanların sana davranış şekilleri. Çok fazla zarar gördüğün, sürekli yeniden başlamak zorunda kaldığın için şimdi birini hayatına dahil etmek sana çok zor geliyor. Tek bir şeye odaklı kalıp kendini orada sıkıştırıyorsun. Senin için sadece siyah ve beyaz var. Orta yolu bulmak veya bütün ihtimalleri düşünmek sana göre değil. Problemlerini çözmeden ne bir işe odaklanabiliyorsun ne de yeni bir şeylere başlayabiliyorsun. Sana yaklaşmak isteyen, etrafında bulunmak isteyen kişi çok ama sana yaklaşmak oldukça zor. Farkında olmadan insanlara bakışların, davranışların onları korkutabiliyor. Hayatını değiştirmek için düşüncelerini değiştirmeli, etrafına karşı biraz daha açık olmalısın. İnsanlara yaklaşmaktan onları hayatına kabul etmekten korkmamalısın. Zarar görmek de zarar vermek de seni elinde!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
17
10
6
6
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın