Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Ne Kadar Vefalısın?

Kişilik Testi: Ne Kadar Vefalısın?

Ne yapılan iyilikler ne de yapılan kötülükler unutulur. Sadece üstü örtülür. Zamanı gelince de hepsinin karşılığı verilir. Senin için bir test hazırladık! Bu kişilik testine göre ne kadar vefalısın? 

Umarız vefa senin için sadece bir semt adı değildir. 

Hadi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seç bakalım!

2. Yaşını da seç.

3. Önceden dostun olan ama şu an konuşmadığın biri var mı?

4. Sence bir dostluğun temeli neye dayanır?

5. Uzun süre aramadığın arkadaşın seni arayınca duyduğun ilk cümle ne?

5. Uzun süre aramadığın arkadaşın seni arayınca duyduğun ilk cümle ne?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eski bir arkadaşınla yolda karşılaştın ve sana selam dahi vermedi ne yaparsın?

6. Eski bir arkadaşınla yolda karşılaştın ve sana selam dahi vermedi ne yaparsın?

7. Sevgilisi için arkadaşlığını bozan kişiler hakkında ne düşünüyorsun?

7. Sevgilisi için arkadaşlığını bozan kişiler hakkında ne düşünüyorsun?

8. Ne olursa yine de affedersin?

9. Peki seç birini.

Son olarak Sezen Aksu'nun Yol Arkadaşım şarkısından bir cümle seç.

Son olarak Sezen Aksu'nun Yol Arkadaşım şarkısından bir cümle seç.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Vefa senin için sadece bir semt adı değil.

Senin vefa duygun en üst sevilerde. Kimin ne yaptığıyla değil de kendin ne yaptığınla ilgileniyorsun. Yani sana kötü davranan, önemsizmişsin gibi hissettiren insanlar için bir şey yapmazsın. Onların karakteri böyle ama sen onlar gibi olmak istemediğin için ne olursa olsun herkesin derdine koşuyorsun. Aramayan aramaz, sormayan sormaz bunlar senin çok da umurunda olan şeyler değil. Belki yoğunluktan belki başka meselelerden dolayı sana ulaşamadığını düşünüyor ve yine telefona ilk senin elin gidiyor. Vefa duygunun yüksek olmasının sebebi biraz da ailenden öyle görmen. Sevdiğin kişilere kıyamıyor ve ne yaşanırsa yaşansın onları affedebiliyorsun. Biraz kin tutmak ve yapılanı unutmamak için çabalasan da aklına hemen eğlendiğiniz ve mutlu olduğun anlar geliyor. Hayatında çok fazla pişmanlık duygusu taşıyorsun. Belki fevri davrandığın belki de gerçekten sinirlendiğin, kırıldığın için tepkiler veriyorsun ama daha sonrasında gerek olmadığını düşünüyorsun. Aynı karşılığı almasan da hayatında insanların çok önemli ve büyük bir yeri var. Bu nedenle hayatına giren kişileri kaybetmek istemiyorsun. Her zaman sessiz kalan ve kırıldığını fark etmelerini bekleyen taraf sensin. Belki mutlusun ama gerçekten bunun değerini ve kıymetini bilen kişiler için çabalarsan daha mutlu olabilirsin.

Belki vefalı değilsin ama kalbin temiz.

Sen vefalı değilsin belki ama olsun senin de kalbin temiz. 'Herkes ne hak ediyorsa onu yaşar.' diye düşünüyor ve bu nedenle seni aramayanı aramıyor sormayanı sormuyorsun. Tamam çok sevdiğin, uzun yıllar arkadaşlık kurduğun ve aranızda bir bağ bulunan kişilerle uzun süredir konuşamasan da arada meraktan ararsın. Ama seni burada kıran şey, onların seni aramaması. Öyle veya böyle sen asla karşılığını almadığın şeylere tahammül edemiyorsun. Bazen ihtiyaç duyduğun şey gerçekten seni önemseyen insanlar. Sen aramadan arayanlar, seni merak edenler... Bunların hayatında olmamasının büyük eksikliğini yaşıyorsun. İçinden kötülük geçmiyor belki ama kırgınlığını o kadar büyük yaşıyorsun ki 'Neden?' diye sürekli sorguluyorsun. 'Seni neden aramıyorlar? Seni neden merak etmiyorlar? Zor günüde neden elinden tutmuyorlar?' bunlar senin kendine sık sorduğun sorular. Burada aslında alman gereken mesaj; yanlış kişilere güvenmiş olman ve yanlış kişilerden bir beklenti içinde olman. Asla beni bırakmaz dediğin insanların seni bırakması, seni küçük bir şoka uğratmış olsa da artık herkesten her şeyi bekliyorsun. Kimse hakkında kötü bir düşünceye sahip değilsin. Herkes hayatından ne hak ettiyse onu yaşasın istiyorsun. Ama seni arayıp, sormayanı sen de aramıyorsun.

Üzgünüz senin için vefa sadece bir semt adı.

Üzgünüz, senin içinde vefaya dair pek bir şey yok. İsteyen arar, istemeyen aramaz... Ne onlar için üzülür ne de kendini zorunlu hissedersin. Herkesin yaptığı iyilikle kaldığı dünyada senin elinden de kısıtlı şeyler geliyor. Şimdiye kadar yaşadıkların, gördüklerin, değer verip karşılığı alamadığın her şey yüzünden hem insanlardan hem de duygulardan soğumuşsun. Yani sen vefasızsan, önceden güvendiğin ve seni geç fark eden kişiler yüzünden... Uzun yıllar arkadaş olduğun, birbirinize güvendiğiniz ve iyiliğinden şüphe etmediğin kişilerin, zaman geçtikçe en zor anında yanında olmadığını bilmek açıkçası seni çok kırmış. Sen de madem öyle artık böyle diyerek silip atmışsın insanları. Tabi burada kurunun yanında yaş da yanmış ve çoğu kişiye güvenmemeye başlamışsın. Senin için artık önemli olan etrafında olan insanların gerçekten bir şeyler yapıyor olması. Yani senin için gösterilmeyen sevginin hiçbir değeri yok. Eğer biri sevgisini gösteremiyorsa sevmediği içindir. Vefa duygun çok düşük ama bu tamamen karşına çıkan insanlar nedeniyle. Eski kendini özlesen de eskide kalan insanları ve hatıraları özlemiyorsun.

Bunlara da bakabilirsin👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
34
28
13
12
10
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Belki vefalı değilsin ama kalbin temiz. Sen vefalı değilsin belki ama olsun senin de kalbin temiz. 'Herkes ne hak ediyorsa onu yaşar.' diye düşünüyor ve bu n... Devamını Gör

Yonah

Üzgünüz senin için vefa sadece bir semt adı. Ama böylesi daha iyi bence.

cansu ersan

Üzgünüz senin için vefa sadece bir semt adı.

cansu ersan

Tam tersi ben çok vefalıyım