Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testi Gerçek Seni Yüzde Yüz Tanımlıyor!

Bu Mürekkep Testi Gerçek Seni Yüzde Yüz Tanımlıyor!

Bu mürekkep testi ile seni yüzde yüz tanımlıyoruz!

Çok bekletmeden seni teste alalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1#

1#

2#

2#

3#

3#

4#

4#

5#

İçeriğin Devamı Aşağıda

6#

6#

7#

7#

8#

8#

9#

9#

10#

10#
İçeriğin Devamı Aşağıda

Farklı karakter içinde barındıran, dışarıya karşı sert, sevdiklerine karşı düşünceli birisin.

Sen içinde birçok farklı karakter barındırıyorsun. Bu karakterlerle mücadele etmek de sana çok zor geliyor. Bazen kararsızlığından, bazen kendin için neyin iyi neyin yanlış olduğunu bilemediğin için çok ikilemde kalıyorsun. Dışarıya karşı biraz sertsin ve duvarların var. Kolay iletişim kuramıyor ve insanların sana yaklaşmasına da pek müsaade etmiyorsun. Dışarıya karşı bu kadar güvensiz ve kendini korumacı yaklaşıyor olmak sana sağlam adım attırsa da bazı fırsatları kaçırmana neden oluyor. En küçük bir şeyi bile paylaştığın birini çok fazla düşünüyor ve o kişi artık hep senin yanında kalacakmış gibi hissediyorsun. İnsanların çıkarlarına göre hareket ettiğini gördüğünde ise bütün çabanın boşa gittiğini öğrenmiş oluyorsun. Gerçeklik olgun genellikle kendi isteğine göre şekilleniyor. Yani sen görmek, bilmek istediklerini görüyor ve bilmiyorsun. Seni ve çevreni ilgilendiren her konunun içindeyken, başkalarının başına gelen şeyler seni pek ilgilendirmiyor. İç dünyanda belli edemediğin ama artık yorulduğun bazı duyguları taşıyorsun. İnsanlara bunu rahat bir şekilde geçiremediğin için de kendini rahatsız ve mutsuz hissediyorsun. Mutlu olman gereken her yerde mutluluğunu sonuna kadar yaşarken, içindeki bütün üzüntülerin de peşini bırakmıyor. Güldüğün an da aklına sevdiğin ve özlediğin kişiler geliyor ve gülümsemenin yerini burukluk alıyor. Herkese karşı iyi yaklaşamaya çalışsan da hak etmeyene hak ettiği gibi davranıyorsun. Biraz duvarlarını yıkarsan insan ilişkilerin güçlenebilir ve kendi daha mutlu hissedeceğin ortamlara dahil olabilirsin.

İçindeki boşluk hissini doldurmak için herkese şans verebilen ve fazla affedici birisin.

Sen içindeki boşluğu doldurmak için birçok yol denemiş ama bir türlü istediğini bulamamış birisin. Duygusal tarafın ağır basıyor ve yaşanılan olaylara kayıtsız kalamıyorsun. Haksızlığa uğrayan biri için her şeyi yapabilir ve onun hakkını ondan daha çok savunabilirsin. Bu karşındaki kim olursa olsun değişmez. Sana kötülüğü dokunan biri de olsa onun için elinden geleni yapabilirsin. Sen kötü gün dostusun. İnsanların en zor anında elinden tutabiliyor ve onlara kimsenin göstermediği desteği gösterebiliyorsun. Yaşanılan olaylardan çok çabuk etkileniyor ve kolay atlatamıyorsun. Bu nedenle başı dertte olan herkesin derdini kendi derdin gibi sahipleniyorsun. Bunu biraz da senin de bir derdin olduğunda yanında bulunsunlar diye yapıyorsun. Çünkü yalnız kalmaktan da yalnızlık hissinden de nefret ediyorsun. Affetmemen gereken kişileri affetmiş ve alttan almaman gereken konularda alttan almışsın. Sevdiğin veya değer verdiğin veya daha önceden önemsediğin kişileri kolay hayatından çıkartamıyorsun. Onlardan vazgeçemiyorsun. Bu nedenle kim ne yaparsa yapsın sen yine de onlara gider, gerekirse özür diler, gerekirse kendini affettirirsin. Belki beklemediğin sonuçlarla karşılaşıyorsun ama senin için gurur her zaman sevginin gerisinde duruyor.

Hayatın tadını çıkartmak isteyen ama aynı zamanda risk almaktan korkan birisin.

Sen biraz garantici birisin. Öyle körü körüne hareket etmezsin. Bu nedenle aslında önüne çıkan birçok fırsatı da kaçırmışsın. O mu bu mu derken kararsızlık çektiğin birçok konu olmuş. Kötü kararlar vermiş olsan da pişmanlık duyacağın çok büyük şeyler yaşamamışsın. Hayatının tadını çıkartmak, dertsiz bir şekilde yaşamak istiyorsun. Keyfin, canın nasıl isterse öyle devam etmek istiyorsun. Düşündüğün şey ise riskler... Bir şeyden pişmanlık duymak veya dönülmez bir yola girmek seni korkutuyor. Bu nedenle bir şeyler üzerinde çok fazla düşünüyorsun. Mantıklı kararlar vermeye çalışırken duygularını asla dikkate almıyorsun. Problemlerin ve sorunlarınla akıllıca baş etmeye çalışıyorsun. Yani bir hata yapıp devamında yine başka bir hata yapmazsın. O hatadan ders çıkartıp, sonuçlarını görüp, bir daha olmaması için ekstra çaba harcarsın. Kendinde bazı eksiklikler fark ediyor ama bunu önemsemiyorsun. Fazla şekilci, insanların dışını içinden daha çok merak eden kişilerin senin hayatında pek yeri yok. Senin için önemli olan karşında kim olursa olsun bir şeyler paylaşabilmek ve ona güvenebilmek.  Hayatında kalmasını istediğin kişiler hayatındayken, olmasını istemediğin kişileri çoktan göndermişsin. Bunun için üzülmüyor sadece kendinin şanslı olduğunu düşünüyorsun. Risk almaktan korksan da yanlışlıkla birçok riskli işin içinde bulunmuşsun.

İstediğin tek şey mutlu ve huzurlu olmakken geri kalan her şeyi boşvermişsin.

Senin istediğin tek şey mutlu ve huzurlu bir hayat. Sen şu an ne yapacağını bilmiyor ve sanki bir boşlukta süzülüyor gibisin. Ne tarafa gideceğinden emin değilsin. Sadece günleri yaşıyorsun. Bu durum da senin biraz canını sıkıyor. Odaklı olduğun tek şey gelecekte dertsiz bir hayat. Kendini insanlara çabuk kaptırıyor, çabuk güveniyor ve çabuk kırılıyorsun. Gerçeklik olgusundan biraz uzak birisin. Senin için hayallerin ve düşlerindeki hayat daha cazip geliyor. Bu hayallerini gerçekleştirmek için birçok emek veriyorsun. Senin için eğer bir şeyin sonu güzel olacaksa o şey uğruna yürüdüğün yoldan vazgeçmezsin. Yani her şeyi kendin ve sevdiklerin için yapıyorsun. Hayata daha başka bir pencereden bakıyor ve fazla konuşmak yerine fazla dinlemeyi tercih ediyorsun. İnsanları dinleyip anlamak, onlara yardımcı olmak sana daha iyi geliyor. Kendinde fark edemediğin şey korkuların olabilir. İlerde yalnız kalmaktan, sevdiğin kişileri görememekten korkuyorsun. Bunlar için her şeyden vazgeçebilirsin. Özlediğin kişilerin dönmesi için elinden geleni yaparsın. Hayatında güzel duygulara odaklısın. Sana zarar vermek isteyen veya seni kıran insanları pek dikkate almıyorsun. Bilinçaltına ittiğin korkuların ile yüzleşmeyi bilmelisin. Her zaman senin yanında olmayacakları gibi yalnız başına da bir şeylere devam etmeyi öğrenmelisin.

Bunlar da ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
24
11
7
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Hayatın tadını çıkartmak isteyen ama aynı zamanda risk almaktan korkan birisin.

ainci

Farklı karakter içinde barındıran, dışarıya karşı sert, sevdiklerine karşı düşünceli birisin.

Enes

İstediğin tek şey mutlu ve huzurlu olmakken geri kalan her şeyi boşvermişsin.