Görüş Bildir
Haberler
Hangi Euphoria Makyajını Yapmalısın?

Hangi Euphoria Makyajını Yapmalısın?

Çok fazla ses getiren, gündemden asla düşmeyen, her geçen gün sevenleri artan ve izlemeyenleri meraktan çatlatan Euphoria'nın efsanevi makyajları da konuşulmaya değer. Senin karakterine göre hangi Euphoria makyajını yapman gerektiğini söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle senin için makyaj ne demek?

2. Hmmm. Bize bir kıyafet seç bakalım.

3. Peki kendini tek kelime ile tanımla bakalım.

4. Bunlardan hangisi seni ağlatır?

5. Biraz seni tanıyalım. Bir şey sana mantıksız geliyorsa yine de yapar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ağladığın bir gecenin sabahında sen?

7. Sana zarar veren birini affeder misin?

8. Son olarak bize neyden vazgeçemeyeceğini söyle.

Maddy

Maddy

Sen Euphoria dizisinde Maddy'nin makyajını yapmalısın. Fazla abartıdan hoşlanmasan da kendini göstermeyi seviyorsun. Özellikle farklı makyajlar denemeyi, taşlar ve parıltıları tercih ediyorsun. Elbisen sadeyse makyajını bol yapmaktan çekinmezsin. Maddy'nin mavi ve taşlı makyajı senin ruhunu yansıtıyor. Eeee ne zaman partiliyoruz?

Cassie

Cassie

Sen Euphoria dizisinde Cassie'nin makyajını yapmalısın. Her şeyin abartısını seven sen makyajda sadelikten yana olmayacaktın herhalde. Nerede taş nerede sim nerede neon renkler orada sen. İtiraf et herkesten fazla dikkat çekmeyi ve bütün gözlerin üzerinde olmasından hoşlanıyorsun. Makyajında sadece gözlerini değil gerekirse yüzünün her yerine taşlar kondurabilirsin. Cassie'nin bu makyajını doğum günü partinde yapmaya ne dersin?

Kat

Kat

Sen Euphoria makyajında Kat'in makyajını yapmalısın. Taşlar, simler bir yana dursun sen onlarsız da iyi bir makyaj ortaya çıkartabilirsin. Renkli farlar, gerekirse renkli rujlar kullanmaktan çekinmezsin. Abartıdan hoşlanamsan da gözlerinde renkli makyajı seviyorsun. Mavi ve sarı renklerinde ben buradayım diyen gözlerin ile bu makyajı günlük de kullanabilirsin. Hadi yapmaya başla!

Jules

Jules

Sen Euphoria dizisinde Jules'un makyajını yapmalısın. Abartıdan hiç hoşlanmayan senin en fazla yapacağı makyaj bu olmalı. Neon renklerin seviyorsun. Makyaj senin için gözden ibaret. Gözlerine tam anlamıyla bir makyaj yaptıysan hazırsın demektir. Bu kadar popüler ve yapması bile keyifli olan bu makyajı denemeye ne dersin?

Rue

Rue

Sen Euphoria dizisinde Rue'nun makyajını yapmalısın. Abartı olan her şey senden uzak olsun. En fazla yapacağın makyaj bu. Parıltıdan hoşlansan da suratının her yerini kaplatacak kadar bayılmıyorsun. Biraz duygusal birisin makyajında senin kadar duygusal olmalı. Göz altlarına doğru parıltılar senin için yeterli. Hem kolay hem pratik hem de göz alıcı bu makyaj tam olarak seni anlatıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
14
13
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Cassie çok abartı ve bu kadar boncuğa gerek var mı cidden..

ainci

👏👏👏 👏