Görüş Bildir
Haberler
Seni Ne Umutlandırıyor?

Seni Ne Umutlandırıyor?

Yarınımıza, geleceğimize umutla bakmak için birçok nedenimiz var. Hayatımızda kötü giden şeyler olduğu kadar güzel giden şeyler de mevcut ve bu şeyler bizim umutlanmamızı sağlayan şeyler. Seni ne umutlandırıyor? 

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım, bugün modun hangisi?

4. Peki senin için umutsuzluk ne demek?

4. Peki senin için umutsuzluk ne demek?

5. Sevmediğin biri zor durumda ona yardım eder misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çaresiz hissettiğinde kimin yanına gidersin?

7. Peki gelecekte kendini ne kadar mutlu görüyorsun? (1=en az, 5=en çok)

8. Son olarak bir şeyler umduğun gibi gitmezse ne yaparsın?

Seni yarının daha güzel olabilme ihtimali umutlandırıyor.

Seni yarının daha güzel olabilme ihtimali umutlandırıyor. Şu an zor süreçlerden geçiyor belki birçok şeye umudunun kalmadığını düşünüyorsun. Umutlanman ise yarının oluyor. Yarın bambaşka şeylerle karşılaşabilir bambaşka yollara girebilirsin. Bu ihtimal her zaman senin aklında. Senin umutlanman için çok büyük şeylere ihtiyacın yok. Şimdi yaşadığın her şey bir gün geçecek ve senin elinde o süre içinde yaptıkların kalacak. Yani durup üzülmek, vazgeçmek yerine bir şeyleri değiştirmek için çabalamalısın. Zorluklar yaşamış, nasıl baş edeceğini bilememişsin. Şu an bile aklına geldikçe devam edemeyeceğim desen de günler, zamanlar geçtikçe alıştığını da görmüşsün. Yarının, geleceğin senin için başka olacağını düşünüyorsun. Şu an bir şeyler için acı çekiyorsan bu ilerde daha iyi şeyler yaşayacağın için olduğunu düşünüyorsun. Seni umutlandıran şey geleceğinken kendinde bunu bilerek yolunda ilerliyorsun.

Hayatına girecek insanlar umutlandırıyor.

Seni hayatına girecek insanlar umutlandırıyor. Şimdiye kadar umduğunu bulamamış belki çok kalbin kırılmış belki çok üzülmüşsün. İnsanlarda gördüklerin seni biraz hayrete düşürse de yine kimseden umudunu kaybetmemişsin. Senin için insanların ne yaptığı değil de senin onlara karşı ne hissettiğin önemli. Eğer birine karşı güçlü duyguların varsa önünde ne durursa dursun ondan vazgeçmezsin. Hayatına beklediğin ve geleceğinden emin olduğun kişiyi bekliyorsun. Bu da senin umudunun artmasını sağlıyor. Herkese karşı olumlu yaklaşsan da herkeste aynı enerjiyi hissetmiyorsun. Bu durum da senin biraz zor biri olmana neden oluyor. Umudunu kaybettirecek tek şey büyük beklentiler içinde olduğun birinin seni hayal kırıklığına uğratması, göründüğü gibi olmaması... Eğer böyle bir durumun içinde olursan o zaman durup nereden başlaman gerektiğine tekrar bakarsın. Bir gün hayatına biri girecek ve her şeyi değiştirecek...

Sevdiğin insanların varlığı seni umutlandırıyor.

Seni umutlandıran şey sevdiğin insanların varlığı. Duygularını çok yüksekte yaşayan biri olarak sevgi duygusunu da aşırı hissediyorsun. Etrafındaki kişilere de bu sevgiyi göstermekten çekmiyorsun. Sevdiğin insanların varlığı seni umutlandırırken korktuğun şey ise onları bir daha görememek. Birine özlem duymak ama bir daha göremeyecek olduğunu bilmek seni büyük yıkıntıya uğratıyor. Bu duyguyla nasıl baş edeceğini bilemezken böyle anlarda sarıldığın tek şey ise geride kalanlar. Onlar yanındayken her şeyi yapabilir ve her şeyin üstesinden gelebilirsin. Sana şimdi bir hayalini söyle desek bize sevdiklerinle büyük bir yemek masasında bir sahil kenarında olduğunu anlatırsın. Huzurlu hissettiğin, kendin gibi olduğun her ortamda sevdiklerinle olduğunu fark ettiğin zaman ne kadar şanslı olduğunu da düşünüyorsun. Hata yapmaktan korkmuyorsun çünkü her zaman sırtını yaslayabileceğin birileri olduğunu biliyorsun.

Yapabileceklerin seni umutlandırıyor.

Seni umutlandıran şey yapabileceklerin. Hayal gücün o kadar yüksek ki bu hayallerin önünde kim durursa onu bile ezip geçebilirsin. Kendi yapabileceklerini ve başarabileceklerini biliyorsun. Bildiğin bir şey daha varsa o da istersen hayatını bambaşka bir yöne çevirebileceğin. Yaşanılan şeylerden pek korkmuyorsun. Çünkü hepsinin gelip geçici olduğunu biliyorsun. Yani hayatındaki olumsuzluklar seni yıldıramaz. Bunlar nedeniyle durmazsın. İsteklerin ve amaçladıkların doğrultusunda ilerleyince kendin için yaptığını da unutmuyorsun. Hayatın bir şekilde devam ettiğini biliyorsun bu nedenle umudun da devam ediyor. Seni üzecek tek şey çok çabaladığın bir şeyin sonuç vermemesi olabilir ama yine de yıldıramaz. Her şeyi yaşadığımız hayatımız da iyi veya kötü şeyler bize bir şeyler öğretmek için varlar. Bunu sen de çok iyi biliyor ve hiçbir şey için umudunu kaybetmiyorsun.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
24
8
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın