Görüş Bildir
Haberler
Aşkından Baygınlık Geçirsen de Evlenmemen Gereken Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Aşkından Baygınlık Geçirsen de Evlenmemen Gereken Kişinin İsmini Söylüyoruz!

Tamam evlilik, aşk güzel şey de doğru kişiyle güzel. Aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişinin ismini söylüyoruz!

Haydi testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Yaşını da!

3. Şimdi bize balayını nerede yapmak istediğini söyle.

4. Peki daha önce hiç ciddi düşündüğün bir ilişkin oldu mu?

5. Diyelim ki düğününe iki gün kala aldatıldığını öğrendin. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi özelliğe sahip biriyle asla evlenmezsin?

7. Hmmm. Ne kadar sorumluluk sahibisin? Kendine oy ver.(1=en az, 5=en çok)

8. Son olarak burcunu öğrenelim.

Sena!

Sena!

Ne yaparsan yap hayatına Sena isminde biri girerse ondan uzaklaş. Evlilik adımı atmaman hatta flörtleşmemen gereken kişi Sena. Uzun yıllardır aradığını bulamamış olabilir belki yine bulamayacak olabilirsin ama bunun için Sena'yla evlenmeye değmez.

Didem!

Didem!

Evlenmemen gereken kişinin ismi Didem. Daha önceden hayatına girdi mi yoksa girecek mi emin değiliz ama siz birlikte olamazsınız biz söyleyelim. Sana başka biri mi yok? Daha iyilerini bulabilirsin üzülme!

Büşra!

Büşra!

Aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi Büşra! Bu isimde biriyle flörtleşirsen, sevgili olursan sonrasına biz karışmayız. İnsanlar senin pek düşündüğün gibi biri çıkmayabilir ya da göründükleri gibi olmayabilirler. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsan Büşra'dan uzak dur.

Zeynep!

Zeynep!

Senin asla evlenmemen gereken kişi Zeynep! Onunla ne yaşayacaksınız bilemeyiz ama yaşadıklarını unutmayacağını biliyoruz. Belki güzel günler ama çokça da kötü günlerin olacak. Toksik bir ilişki istemiyorsan Zeynep'le yolların kesişmesin.

İpek!

İpek!

Senin aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi İpek! Güzel başlayan her şeyin bir sonu olduğu gibi İpek'le de senin bir sonun olacak. Herkes ilk günkü gibi kalmıyor. Bu nedenle evlilik adımı atmaman gereken kişi İpek.

Özge!

Özge!

Ne yaparsan yap hayatına Özge isminde biri girerse ondan uzaklaş. Evlilik adımı atmaman hatta flörtleşmemen gereken kişi Özge. Uzun yıllardır aradığını bulamamış olabilir belki yine bulamayacak olabilirsin ama bunun için Özge'yle evlenmeye değmez.

Aslı!

Aslı!

Evlenmemen gereken kişinin ismi Aslı. Daha önceden hayatına girdi mi yoksa girecek mi emin değiliz ama siz birlikte olamazsınız biz söyleyelim. Sana başka biri mi yok? Daha iyilerini bulabilirsin üzülme!

Duygu!

Duygu!

Aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi Duygu! Bu isimde biriyle flörtleşirsen, sevgili olursan sonrasına biz karışmayız. İnsanlar senin pek düşündüğün gibi biri çıkmayabilir ya da göründükleri gibi olmayabilirler. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsan Duygu'dan uzak dur.

Nisan

Nisan

Senin asla evlenmemen gereken kişi Nisan! Onunla ne yaşayacaksınız bilemeyiz ama yaşadıklarını unutmayacağını biliyoruz. Belki güzel günler ama çokça da kötü günlerin olacak. Toksik bir ilişki istemiyorsan Nisan'la yolların kesişmesin.

Melisa!

Melisa!

Senin aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi Melisa! Güzel başlayan her şeyin bir sonu olduğu gibi İpek'le de senin bir sonun olacak. Herkes ilk günkü gibi kalmıyor. Bu nedenle evlilik adımı atmaman gereken kişi Melisa.

Burak!

Burak!

Ne yaparsan yap hayatına Burak isminde biri girerse ondan uzaklaş. Evlilik adımı atmaman hatta flörtleşmemen gereken kişi Burak. Uzun yıllardır aradığını bulamamış olabilir belki yine bulamayacak olabilirsin ama bunun için Burak'la evlenmeye değmez.

Ufuk!

Ufuk!

Evlenmemen gereken kişinin ismi Ufuk. Daha önceden hayatına girdi mi yoksa girecek mi emin değiliz ama siz birlikte olamazsınız biz söyleyelim. Sana başka biri mi yok? Daha iyilerini bulabilirsin üzülme!

Ataberk!

Ataberk!

Aşkından baygınlık geçirsende evlenmemen gereken kişi Ataberk! Bu isimde biriyle flörtleşirsen, sevgili olursan sonrasına biz karışmayız. İnsanlar senin pek düşündüğün gibi biri çıkmayabilir ya da göründükleri gibi olmayabilirler. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsan Ataberk'den uzak dur.

Deniz!

Deniz!

Senin asla evlenmemen gereken kişi Deniz! Onunla ne yaşayacaksınız bilemeyiz ama yaşadıklarını unutmayacağını biliyoruz. Belki güzel günler ama çokça da kötü günlerin olacak. Toksik bir ilişki istemiyorsan Deniz'le yolların kesişmesin.

Bora!

Bora!

Senin aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi Bora! Güzel başlayan her şeyin bir sonu olduğu gibi Bora'yla de senin bir sonun olacak. Herkes ilk günkü gibi kalmıyor. Bu nedenle evlilik adımı atmaman gereken kişi Bora.

Yağız!

Yağız!

Ne yaparsan yap hayatına Yağız isminde biri girerse ondan uzaklaş. Evlilik adımı atmaman hatta flörtleşmemen gereken kişi Yağız. Uzun yıllardır aradığını bulamamış olabilir belki yine bulamayacak olabilirsin ama bunun için Yağız'la evlenmeye değmez.

Fatih!

Fatih!

Evlenmemen gereken kişinin ismi Fatih. Daha önceden hayatına girdi mi yoksa girecek mi emin değiliz ama siz birlikte olamazsınız biz söyleyelim. Sana başka biri mi yok? Daha iyilerini bulabilirsin üzülme!

Furkan!

Furkan!

Aşkından baygınlık geçirsende evlenmemen gereken kişi Furkan! Bu isimde biriyle flörtleşirsen, sevgili olursan sonrasına biz karışmayız. İnsanlar senin pek düşündüğün gibi biri çıkmayabilir ya da göründükleri gibi olmayabilirler. Böyle bir şeyle karşılaşmak istemiyorsan Furkan'dan uzak dur.

Enes!

Enes!

Senin asla evlenmemen gereken kişi Enes! Onunla ne yaşayacaksınız bilemeyiz ama yaşadıklarını unutmayacağını biliyoruz. Belki güzel günler ama çokça da kötü günlerin olacak. Toksik bir ilişki istemiyorsan Enes'le yolların kesişmesin.

Volkan!

Volkan!

Senin aşkından baygınlık geçirsen de evlenmemen gereken kişi Volkan! Güzel başlayan her şeyin bir sonu olduğu gibi Volkan'la de senin bir sonun olacak. Herkes ilk günkü gibi kalmıyor. Bu nedenle evlilik adımı atmaman gereken kişi Volkan.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
51
17
11
10
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve

Türkiye'de kac tane Ataberk isimli insan var Allah aşkına 🙃

Reyizz Giller

Sena, bay bay üzümlü kekim. Evlenecektik ama onedio editörü sakın evlenme dedi

Reyizz Giller

Yeni fark ettim, editörün adı da sena’ymış 😂

İdil

Yağız ! çok doğru nefret ediyorum kendisinden .d