Görüş Bildir
Haberler
Hayatının Aşkıyla Kaç Yaşında Karşılaşacaksın?

Hayatının Aşkıyla Kaç Yaşında Karşılaşacaksın?

Sena Erdoğdu
28.02.2022 - 13:04 Son Güncelleme: 09.05.2024 - 10:28

Hayatımızın aşkıyla karşılaşmış da olabiliriz henüz karşılaşmamış da... Ya o kişi doğru kişiyse ve biz onu geri çevirdiysek! Sana hayatının aşkıyla kaç yaşında karşılaşacağını söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini seç.

2. Yaşını da seç.

3. Söyle bakalım sence kimin aşkı daha gerçek?

4. Peki diyelim ki gerçek aşkı buldun. Bunu nasıl anlarsın?

4. Peki diyelim ki gerçek aşkı buldun. Bunu nasıl anlarsın?

5. Peki sen sevgiline nasıl hitap edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hayatında ne olunca kendini tamamlanmış hissedersin?

6. Hayatında ne olunca kendini tamamlanmış hissedersin?

7. Doğruyu söylemek zorundasın! Senden ne kadar iyi bir sevgili olur? (1=en az, 5=en çok)

8. Son olarak hayatının aşkıyla karşılaşacağın bir yer seç.

15-16!

Sen hayatının aşkıyla 15 veya 16 yaşında karşılaşacaksın ya da karşılaştın. Fark etmemiş olabilirsin. Hafızanı biraz zorlarsın 15-16 yaşlarında kimin hayatına girdiğini veya kime şans vermediğini düşünebilirsin. Belki henüz karşılaşmadığın hayatının aşkı için seni şimdiden uyaralım. Karşına çıkan fırsatları iyi değerlendir ve görmezden geldiğin kişileri iyi düşün. Şimdiye kadar hayatının aşkı karşına çıkmamış olabilir. Belki karşına çıkan insanlar yüzünden belki de senin yüzünden gerçek bir ilişki istememişsin. Hazır olmadığın veya başka problemlerle uğraştığın süreçlerde aşkı görecek gücün yokmuş. 15-16 yaşında karşılaşacağın ya da karşılaştığın biri senin hayatının aşkı!

19-21!

Sen hayatının aşkıyla 19-21 yaşlarında karşılaşacaksın ya da karşılaştın... Şansının çok denemiş ama bir türlü istediğin gibi biri bulamamışsın. Hayalimdeki kişi bu değil diyerek elinin tersiyle ittiğin kişi belki de senin hayatını birleştireceğin kişi. Gerçek aşkı elinden kaçırmak istemiyorsan etrafına ve geçmişine iyi bak. 19 ya da 21 yaşında karşılaştığın kişi ya da henüz karşılaşmadığın kişi senin hayatını değiştirecek. Ne istediğini bilmediğin zamanlarda yanlış kararlar vermiş olabilir ve bu nedenle de geçmişine takılı kalmış olabilirsin. Hayatının aşkını bulmanın yaşı olmasa da 19 ve 21 yaşlarına dikkat et!

23-25!

Sen hayatının aşkıyla 23-25 yaşlarında karşılaşacaksın ya da karşılaştın. Kariyerine odaklanarak geçirdiğin her dakikada başkalarını görmezden gelmişsin. Belki geri çevirmiş belki de etrafına iyi bakamamışsın. 'Geçmişte kaldı.' dediğin veya 'Bunlara vaktim yok.' dediğin her anında biraz daha yaklaşmışsın gerçek aşkına. Hayatta bir kez hissedeceğimiz o duyguyu, kaçırman mümkün değil. Her şeyin bir zamanı olduğu gibi doğru zamanda o kişi seni bulacak. 23-25 yaşlarına dikkat et ya gerçek aşkı bulacak ya da görmezden geldiğin biri tekrar hayatına girecek.

26-27!

Sen 26-27 yaşlarında gerçek aşkı bulacaksın. Bulduğun gibi de evleneceksin. Önceliklerin başka şeyler olmuşken, ne kendine ne de bir başkasına ayıracak vaktin olmuş. Her zaman aşık olmayı beklemiş ve en sonunda da pes etmişsin. Belki kaçırdığın bir fırsat belki de henüz karşına çıkmayan bir fırsat seni bulacak. 26-27 yaşlarında hayatının aşkıyla karşılaşacaksın. Karşılaştığın kişinin gerçek aşkının olduğunu anlamak da sana kalmış. Geç gelse de hayatının en unutulmaz anlarını yaşayacağın 26 ve 27 yaşında aşkın nasıl yaşanacağını herkese göstereceksin.

29-30!

Sen gerçek aşkla 29-30 yaşlarında karşılaşacaksın! Belki bu biraz seni üzebilir belki de o kadar süre aşk mı kalır diye düşünebilirsin. Çok yanlış yaptığın, ilişkilerinde sürekli bir tartışma yaşadığın ve bir türlü kendi içinde halledemediğin sorunları bitiremeden, bir ilişkiye başlayamıyorsun. Sürekli bir şeyler için kendini suçluyor ve hayatında olması gereken kişileri de kendi elinle itiyorsun. Kısacası ne yapıyorsan kendine yapıyorsun. Bir şeyleri değiştirmeye başlayacaksın ama bu biraz geç olacak. İşte değiştirmeye başladığında gerçek aşk da hayatına dahil olmuş olacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
21
17
15
12
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın