Görüş Bildir
Haberler
Seni Kaç Günde Unuturlar?

Seni Kaç Günde Unuturlar?

Hayatımıza giren insanlar bıraktıkları izlerle, bir anda hayatımızdan çıkıp gitmeleri bizi biraz hüsrana uğratabilir. Uzun çabalar sonucu belki kısa sürede o kişiyi unutabilir ya da uzun süre bu duyguyla savaşabiliriz. Peki seni kaç günde unuturlar?

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim.

3. Öncelikle, sence bir insanı unutamamamızın nedeni nedir?

4. Peki seni unutamayan kaç kişi vardır?🤔

5. Seç birini...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tek bir şansın olsaydı ne yapardın?

7. Söyle bakalım. Eski sevgiline ait bir hatırayı saklıyor musun?

8. Son olarak eskiyi hatırladığında hangisi gibi oluyorsun?

Günde değil belki ama seni birkaç haftada unutabilirler.

Seni gün değil ama birkaç haftada unutabilirler. Bunun sebebi senin de insanları çabuk unutman. İnsanların hayatında kalıcı olmuyor, kalıcı olmak da istemiyorsun. Kendini bir insana alıştırmak, tekrar aynı şeyleri yaşamak, sana yorucu ve imkansız geliyor. Bu nedenle de daha çok flörtün oluyor. Tanışıyor, biraz sohbet, biraz eğlence sonrası yok. Sonrasını getirmek istemiyorsun. Çünkü geçmişinde yaşadığın şeyler ne senin peşini bırakıyor ne de hayatını dilediğin gibi yaşayabilmene neden oluyor. Eğer bir şeyleri değiştirebilseydin, belki de önceden hayatına aldığın kişileri değiştirirdin. İlişkilerde kendini çok kaptırdığın, çok çabuk bağlandığın ve hayatının merkezine o kişiyi oturttuğun için genelde kaybediyorsun. İnsanlar seni kaybetmekten korkmadığı gibi sen onları kaybetmekten korktuğunu çok fazla belli ettiğin için yine sonunda hüsrana uğrayan sen oluyorsun. Eğer kendini birine alıştırırsan unutulması kolay biri değilsin ama ne birinin sana alışmasına, ne de sen birine alışmaya müsaade etmiyorsun. Belki gün değil ama seni birkaç haftada unutabilirler.

Seni aylar geçse de yıllar geçse de unutamazlar.

Seni aylar geçse de yıllar geçse de unutamazlar. Sevgini hissettirmen, heyecanın, farklı bakış açın... Bu liste böyle uzar gider. İlişkilerinde öyle kalıcı bir iz bırakıyorsun ki insanlar yıllar geçse de, sana karşı duyguları hafiflese de seni unutamıyorlar. Eski sevgiliden bir sürü mesaj aldığına biz eminiz. Kiminle ilişki kursan kendini oraya ait hissediyor ve çok çabuk evin olarak benimsiyorsun. Her şeyin bir anda o oluyor. Kendin bunu hissettirmesen de bir yere ait olmak, ilişkilerindeki durağanlık seni rahat ve huzurlu hissettiriyor. Karşındaki insanları bakışların, sözlerin ile etkileyebiliyorsun. Belki en çok iltifatı da bu tavırlarına alıyorsun. Sen de insanları çabuk unutamasan da seni unutamayanlar kadar uzun sürmüyor bu zaman. Seni bazen bir parfümünden bazen gülüşünden bazen ise sık kullandığın bir kelimeden en çok hatırlıyorlar. Seni anımsayınca yüzleri gülmeleri muhtemel olan o hatıralar sonucu, ya seni arıyorlar ya da kendilerini sana hatırlatacak bir davranışta bulunuyorlar. İnsanlarda kalıcı iz bırakan seni ne unutmak ne de birine unutturmak mümkün.

Seni unutmaları için önce senin unutman gerekiyor.

Seni unutmaları için önce senin unutman gereken birileri var. Sen sürekli hatırladıkça, aklında tuttukça başkaları da seni tutuyor. İnsanlara zor bağlanan aynı zamanda da zor kopan birisin. Bu nedenle genellikle birilerini unutamayan taraf sen oluyorsun. Duygusal tarafın her zaman ağır bastığı için bütün kararlarını kalbini dinleyerek veriyorsun. Mantığınla hareket ettiğin zamanlarda bir şeylerin yanlış gittiğini düşünüyor ve bir türlü için rahat etmiyor. Pişman olsan da sonucu ağır olsa da kalbini dinlemek her zaman sana daha iyi geliyor. Verdiğin cevaplara göre çıkardığımız bir soru var. Sen kaç günde birini unutursun? Senin birini unutmama nedenin ise geçmişine çok bağlı olman. Belki çok kötü şeyler yaşadın ama yine de yaşadığın iyi şeyler aklından çıkmıyor ve bir türlü onları unutamıyorsun. Yaşadığın güzel şeylerden, daha güzelini yaşamadığın için unutamıyorsun. Eğer bir şeylere yeniden başlamak ve gerçekten unutmak istiyorsan, öncelikle geçmişini bir kenara bırakmayı denemelisin. Sen unutunca daha çok değerlenecek ve unutamama sırası onlar geçecek.

Bu içeriklerde ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
61
38
30
12
11
11
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın