Görüş Bildir
Haberler
Sevdiğin Şeylere Göre Üç Yıl Sonra Nerede Olacaksın?

Sevdiğin Şeylere Göre Üç Yıl Sonra Nerede Olacaksın?

Hayatımızın şekillenmesi tercihlerimizden ibarettir. Tercihlerimiz ise sevdiğimiz ve sevmediğimiz şeylerden... Peki senin sevdiğin şeylere göre üç yıl sonra nerede olacağını biliyoruz desek ne dersin?

Hazırsan;

Seni teste alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle etrafında olan insanlardan sevdiğin bir özellik seç.

2. Peki bu görsellerden sevdiğin birini seç.

3. Sevdiğin bir hayvanı öğrensek...

4. Peki kendinde sevdiğin bir özellik de seç.

4. Peki kendinde sevdiğin bir özellik de seç.

5. Senin sevdiğin an bunlardan hangisi olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi aktiviteyi daha çok seversin?

7. Sevdiğin bi' ikili seç.

8. Son olarak seç birini.

Üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yapıyor olacaksın.

Sen üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yapıyor olacaksın. Umarız buna hazırsındır. Önündeki üç yılın tadını iyi çıkart. Beklediğin bu muydu yoksa henüz hazır hissetmiyor musun kendini bilemeyiz ama üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yaparken Onedio demişti dersin. İtiraf et uzun süredir gerçek aşkı ve doğru insanı bekliyorsun. Bekliyorsun ama bunun için pek çabalamıyorsun. Yorulmuş, bıkmış biri olarak sadece kendine odaklısın. Belki gerçek aşkın yanından gelip, geçiyor ve sen bunu fark etmiyorsun bile. Tesadüfler üzerine kurulu hayatımızda bir gün onunla karşılaşacak ve tam üç yıl sonra evlilik kararı almış olacaksın. Daha güzel sabahlara uyanacağın günlerde belki de en çok kullanacağın kelime 'İyi ki' olacak. Üç yıl sonra seni evlilik cüzdanı ile tekrar buraya bekliyoruz.

Üç yıl sonra aşık olduğun kişiyle birlikte olacaksın.

Sen anca üç yıl sonra aşık olduğun kişiyle birlikte olacaksın. Şimdi ne kadar arasan ne kadar çabalasan da boş. Yok, karşına aşık olacağın kişi çıkmıyor. Şimdi senin kariyerine odaklaman gereken bir zamandayız. Önceliğin kendini geliştirmek olmalı. Her şeyin bir zamanı olduğu gibi aşkın da bir zamanı var ve anladığımız kadarıyla o zaman bu zaman değil. Durmadan aradığın, kendini zorladığın bu konuda aslında unuttuğunda her şey yoluna girmiş olacak. Bazı şeyleri görmen ve fark etmen için verilen bu zaman da kendine dönmelisin. Ne yapmak istediğine ve ne yapmak istemediğine karar verdiğin bu üç yıl içinde kendinden emin bir sen doğmuş olacak. Üç yılını kendin için değerlendirdikten sonra aşık olmak için hazır olacaksın. Yani üzülme geç gelecek belki ama en güzeli gelecek.

Üç yıl sonra hiç ummadığın bir şehirde yaşıyor olacaksın.

Sen üç yıl sonra şimdikinden çok farklı bir hayat yaşıyor olacaksın. Ne yaşadığın şehir ne sen ne de hayatından eser kalacak. Bambaşka birine dönüştüğün ve artık hayata bambaşka biri olarak baktığın için belki daha mutlu olacaksın. Şimdi biraz çabalıyor ve çıkacak yol bulamıyorsun. Bu sorunlarından kurtulman için üç yılın var. Bambaşka bir seni yaratmak ve hayatını bambaşka bir yolculuğa sürüklemek için önündeki günler, aylar, yıllar sana yetecek. Tam her şeyden bıktığını ve hiçbir şeyin düzelmeyeceğini düşündüğün anda hayatın değişecek. Belki aşk için belki kariyerin için belki ailen için belki de kendin için başka bir şehirde hayat kurmaya hazır mısın? Hazır değilsen de hazırlansan iyi edersin!

Üç yıl sonra şu andan pek de farklı olmayacaksın.

Sen üç yıl sonra şu andan pek de farklı bir hayat yaşamıyor olacaksın. Küçük sorunlar haricinde hayatından pek de şikayetçi olan birine benzemiyorsun. Ailen ve sevdiklerin ile mutlusun. Herkesin hayatında yaşadığı olumsuzluklar seni de bulmuş. Atlatacağını bilsen de yine de moralini bozabiliyor. İstediğinde her şeye sahip olabileceğine ve başarabileceğine inanıyorsun. İçinde durmak bilmeyen kazanma arzusu çok büyük. Bu da senin bu hayattaki şansın demek oluyor. Belki üç yıl sonra da çok çalışacaksın ama aynı zamanda çok kazanacaksın. Yapman gereken tek şey karşına çıkan fırsatları iyi değerlendirmek. Cesaret edemeyip karar veremediğin veya kendin ve sevdiklerin arasında seçim yapmak zorunda kaldığın anlarda zorlanacaksın. Böyle anlarda hislerine güvenmelisin. Ne yapman gerektiğine ve en doğrusuna içinden geçenler karar verebilir. Üç yıl sonra farklı olacak tek şey, çok fazla paran olması olacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
105
77
54
30
28
24
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Üç yıl sonra aşık olduğun kişiyle birlikte olacaksın.

Gizem Yenikler

Üç yıl sonra hiç ummadığın bir şehirde yaşıyor olacaksın. Sen üç yıl sonra şimdikinden çok farklı bir hayat yaşıyor olacaksın. Ne yaşadığın şehir ne sen ne d... Devamını Gör

cansu ersan

Üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yapıyor olacaksın. Üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yapıyor olacaksın. Sen üç yıl sonra evlilik hazırlıkları yapıyor olac... Devamını Gör