Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Gün ve Burcunu Seç Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkaralım!

Doğduğun Gün ve Burcunu Seç Karakterini Tam Anlamıyla Ortaya Çıkaralım!

Burcumuz, doğduğumuz gün, doğduğumuz ay aslında bizim özelliklerimizi belirleyen en önemli şeylerdir. Burcumuzun özelliklerini taşımadığımızı kim söyleyebilir ki? Doğduğun gün ve burcunu seç seni tam anlamıyla anlatalım. 

Buyurun testeee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce doğduğun günü öğrenelim.

2. Burcunu da öğrenelim.

Bol renkli bir karaktere sahipsin!

Sen tam anlamıyla yerinde duramayan birisin. İçinde bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji var. Önünde kim olursa olsun seni durduramaz ve seni hedeflerinden hayallerinden alıkoyamaz. Bir tek yenileceğin şey aşk... Aşık olduğun kişinin yanında bambaşka biri oluyor ve onun için de her şeyi yapabileceğini düşünüyorsun. Bunu o kadar hissettiriyorsun ki senin yanında herkes kendini güvende hissediyor. Senin arkadaşın olmak kolay ama dostun olmak oldukça zor. Çünkü biraz dediğim dedik birisin. Kararlarından bir başkası için vazgeçmez ve sana yol göstermeye çalışan, öğüt veren kişileri de muhtemelen dinlemezsin. Birinin sana yol göstermesi yerine sen birilerine yol gösterirsin. Kendi bildiğin doğruların var. Hayat senin hayatınsa bir başkasının buna karışmasına anlam veremiyorsun. İnsanlarla yarışmayı ve genellikle de yenmeyi seviyorsun. Yenildiğin her durumda seni tekrar tekrar sahada görebiliriz. Kısaca hayatın çok renkli ve çok hareketli... Nefret ettiğin tek bir şey varsa o da önemsenmemek ve önemsenmediğini hissetmektir. Ön planda olmadığın hiçbir yerde sen de yoksun.

Hayatın tadını senden iyi çıkaran var mı? Sanmıyoruz...

Sen bu hayatı nasıl yaşanır göstermeye gelmişsin adeta. Hayattaki şanslı azınlıktan biri olsan da yanlış yoldan gitmek gibi bir huyun da var. Oranın yanlış olduğunu biliyorsun ama yine de gitmekten vazgeçmiyorsun. İnsanlara fazla sabır göstermiş ve yanında kalsınlar diye de çok şeye susmuşsun. Dış görünüşe biraz önem veriyor ve hem kendinin hem de arkadaşlarının yanın da nasıl göründüğüne dikkat ediyorsun. Yemeğe olan düşkünlüğün ise gurmelik boyutunda. Nerede en iyi yemek var sen biliyorsun. Güzel mekanlar, kafeler gezmek sana enerji veriyor. Çiçeklerin ve ağaçların gözüktüğü bir pencereden saatlerde bakabilir ve manzaranın tadını çıkartabilirsin. Çok fazla sevgi şovu yapıldığı ilişkilerden pek hoşlanmıyorsun. Herkesin içinde değil de yalnız kalınca romantikleşen birisin. Hayatta her şeyin en iyisine ve en güzeline sahip olmak gibi bir arzun var. Bunu pek bir şey yapmadan da elde edebilen biri olarak şanslı olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Güvenilir biri olduğun için çevrende çok fazla dostun var. Bazı şeyler için harekete geçmeye başlasan hayatta neler başardığını daha yakında göreceksin.

Seni anlatmaya nereden başlasak?

İtiraf et ki çekici bir görünüşe sahip olduğunu sen de biliyorsun. Konuşmalarından mı dış görünüşünden mi yoksa zekandan dolayı mı bu kadar dikkat çekiyorsun emin değiliz ama seni bir gören bir daha unutmuyor. Yaratıcı tarafın o kadar yüksek ki kariyer anlamında asla sırtın yere gelmez. Kendini en başından nerede hayal ettiysen oraya ulaşmak senin için kolay olacak. Her seferinde ciddi ve kalıcı ilişkiler istesen de içten içe aklın hep başkalarında. Daha çok flört etmeyi seviyor ve farklı insanlar tanımaktan hoşlanıyorsun. Uzun ilişki yapamamanın nedeni tekrar eden ve monoton olan şeylerden sıkılmak. Sen her seferinde farklılıklar yaşamak isteyen ve her gününün aynı olmasını istemeyen birisin. Etrafın her zaman çok kalabalık, seni seven çok kişi var. Yalnız olmaktan, yalnız kalmaktan nefret ediyorsun. Yalnız kalmak seni direkt olumsuzluğa sürüklüyor ve kendinle baş başa kalıp düşünmek seni sadece mutsuz ediyor. Uyumlu birisin ama herkes gibi biz de söylemeden geçemeyeceğiz, ne istediğini bulana kadar pek karar veremiyorsun.

Yaratıclık desen var, romantiklik desen var...

Seni sana anlatmaya nereden başlasak pek emin olamamakla birlikte merhametinden başlayabiliriz diye düşündük. Kim ne yaparsa yapsın kendine yapar düşüncesiyle karşına kim gelirse affeden, pek kin tutmayan birisin. Çok çabuk insanlara üzülüyor ve onlar inanıyorsun. Kötü kıyafetler, acele tavırlar pek sana gör değil. Öyle çok abartmadan, kendine ne yakışacağını da bilerek giyinir ve bir işi sakin yaparsın. Acele etmek her zaman kötü bir sonuç demektir senin için. İyice düşünüp her aşamasını kafanda tasarladıktan sonra bir işe başlarsın. Yani adımlarını sağlam atarsın. Körü körüne birinin peşinden gitmez de 'Acaba zor anımda bu kişi yanımda olur mu?' diye düşünürsün. Sadakat duygun çok yüksek olduğu için arkadaşların ve ailen senin için çok önemli. Onların en ufuk bir üzüntüsü seni de derinden yaralar. Genellikle ev kuşusun. Eğlenmek, gezmek için tabii ki dışarı çıkarsın ama kahveyi evinde içmeyi tercih edersin. Romantik hallerin bir tek aşık olduğun kişiye özel. Gerçekten aşık olunca karşındaki kişiye cenneti kendine de cehennemi yaşatıyorsun.

Doğruyu söyleyeyim derken çok köyden kovulmuşsun.

Tamam en çok sen eğleniyor en çok sen çılgınsın. Karşında kim olursa olsun doğruyu söylemekten kaçmaz ve mutlu olsunlar diye bir yalana inanmazsın. Her zaman doğrudan yana birisin. Aynı şekilde sen de insanlardan doğruları duymak istersin. Acıma duygun biraz az. Özellikle geçmişte sana kötülük yapmış birini şu an gelse affetmez ve yaptıklarını da unutmazsın. Övülmek, iltifat duymak senin hoşuna giden şeyler. Bunun için ekstra bir çabaya girmene gerek yok. Tercihlerin ve zevklerin ile herkesin dikkatini çekiyorsun. İkili ilişkilerinde biraz kıskanç birisin. Nedensin yere kıskançlık çıkarıp gününüzü mahvedebilirsin ama seni seven de bu özelliğin ile seviyor. Önemsenmediğini hissettiğin, artık eskisi gibi değer görmediğin hiçbir ortamda bulunmazsın. İçindekileri rahatça dışarı dökmüyor ve genellikle acılarını kendi içinde yaşıyorsun. Eğlenceli tarafını herkes görürken, acı çektiğinde seni pek kimse tanımıyor. Önemli olduğunu hissetmek ve karşındaki kişi için değerli olduğunu hissetmek istiyorsun. Bu kadar basit bir şeyi bile sana çok gören kişileri asla hayatına almıyorsun.

Işıltın kilometrelerce öteden fark ediliyor.

Dikkat çekici biri olduğunu söylemeye gerek duymadan hayattaki başarılarından bahsedelim biraz. Tembellik hiç sana göre değil. Kendi rahatına düşkün olduğun için çok çalışmış ve şu anki konumunu hak etmişsin. Azla yetinmek veya elindekiyle idare etmek yerine bunu nasıl daha da çoğaltırım diye düşünmüşsün. Bu nedenle de hayatta hep kazanan sen olmuşsun. Çok arkadaşınla aran bozulmuş. Bunun nedeni tamamen kıskançlık. En çok etrafında iyi görünüp, aslında kötülüğünü isteyen insanlardan çekmişsin. Eğlenmeyi, kendine bakmayı seven bir tarafın var. Senin için güzellik önemli değil demek yanlış olur. Şekilci birisin. Herkesin her yerine fazla takılır ve incelersin. İşinde gösterdiğin özeni insanlar üzerinde de gösteriyorsun yani. Pratik yanın nedeniyle her işi kolayca halledebiliyorsun. Sinirlenince gözün hiçbir şeyi görmüyor ve etrafından çok kendine zarar veriyorsun. Dikkat çeken biri olsan da sen etrafının pek farkında değilsin. Bir şeye odaklanınca hayattan kopuyorsun.

Çekicilik dedik de sen geldin aklımıza...

Samimiyetin ve cana yakınlığın ile ikna edemeyeceğin kimse yok. Hayatında büyük şeylere yer var. Büyük organizasyon, pahalı şeyler ve gösteriş... Bunlar için ısrarcı değilsin ama hayallerini de hep böyle şeyler süslüyor. Senin samimiyetin karşısında donuk, tepkisiz birilerini görmek seni hayattan soğutabilir. İçinden ne geçiyorsa dışa vuran birisin. Eğer hayatında olumsuzluklar varsa bunu dışarı yansıtmayı sevmezsin. Sadece yakınlarının fark ettiği problemleri yine sadece onlar sorunca anlatırsın. Aşktan yana her zaman yüzün gülmüş ve çok fazla denemiş çok fazla yanılmışsın. Çekicisin ve fark ediliyorsun. Her ortamda bütün gözler sana çevriliyor. Sevgi konularında gizli bir tutkun var. Bu duygular seni ayakta tutuyor ve bazı şeylere katlanmanı sağlıyor. Duygusallığın nedeniyle zor insanlardan kopuyorsun. Bağlanmak birine alışmak senin için çok güçlü. Bu nedenle zor alışır ve zor ayrılırsın.

Kontrolü asla bırakmak istemiyorsun.

Sen hem kendine hem de çevrene kontrol sahibi olmayı seven birisin. Her şey sana sorulmalı ve her şey de senin fikrin alınmalı. Çünkü sen daha farklı bir gözle olaylara bakabiliyor ve farklı fikirler üretebiliyorsun. Ailen her zaman ön planda senin için. Bu nedenle ne yaşıyorsan önce onlara söylersin. Başkalarına bir şeyler anlatmak, bir derdini paylaşmak yerine ailenle paylaşmak sana daha güvenilir geliyor. Samimiyetsizlikten, yapmacıklıktan hiç haz etmiyorsun. Bu kim olursa olsun onunla dalga geçebilir ve komik duruma düştüğünü hissettirebilirsin. Zor insanlara güvenirsin. Gerçekten birine güvenmen için onunla uzun süredir beraber olman gerekir. Kendini eğer bir yere ait hissedeceksen bu kendi evinden başka bir yer olamaz. Başka yerlerde kalmaktan da evini benimsememek de hoşlanmıyorsun. Aitlik duygusu hissetmek, evindeymiş gibi hissetmek senin için önemli. Çünkü kendini sahipsiz sanmak sana kötü hissettiriyor. Bu nedenle seçtiğin dostluklarda ailen gibi olmalı.

Flört denilince de sen...

İtiraf etmelisin ki flört etmeyi herkese mavi boncuk dağıtmayı seven bir yapın var. Yaptığından değil ama birinden hoşlanınca hemen aşık olduğunu sanıp, hatta aynı dakikalar içinde aşk acısı bile çekebiliyorsun. Senin hayatında ne kötü enerjiye ne de kötü insanlara yer var. Sen nasıl her şeyi iyi tarafından bakıp iyi düşünüyorsan, çevrendeki insanlarda öyle olmalı. Değer verdiğin insanları biraz, değer vermediğin insanları hiç umursamıyorsun. Önemli olan senin hayatın ve diğer insanları bu hayatın dışında bırakıyorsun. Herkesin gelip geçici olduğu şu dünyada ne biri için üzülür ne de uzun süre kendini depresyona sokarsın. Kendini iyi hissetmek için ihtiyacın olan şey sadece hazırlanıp dışarı çıkmak. Hayallerine giden yolda adım atarken insanların sürekli seni engellemeye çalışmasına tahammül edemiyorsun. Bu nedenle isteklerini ve hayallerini sadece çok yakınların biliyor. Hayata sadece eğlenmeye, mutlu hissetmeye, gezmeye gelmişsin ve bunlarını sonuna kadar yaşamadan da gitmeye pek niyetin yok.

Sadakat duygun aşırı yüksek.

Her şeyden önce işin gelirken hemen arkasında ailen geliyor. Evcimen bir yapın var. Çok bir beklentin yok hayatından. Mutlu, huzurlu olmak sana yetiyor. Sıkıntıya gireceğin problemler, kafanı meşgul eden şeyler seni rahatsız ettiği için onlardan hemen uzaklaşıyorsun. İnsanları affetmek yerine onların hata yapmamaları gerektiğine inanıyorsun bu nedenle adımlarını dikkatli atar ve ne birinin kalbini kırar ne de o birinin senin kalbini kırmasına müsaade edersin. Hayatında her zaman mükemmeliyetçi bir tavır benimsemişsin. Senin için iş her şeyden önce gelir ama ondan da önce o işi mükemmel yapmak gelir. Kendin ve sevdiklerin için çok çalışıyor ve her şeyin en iyisine sahip olmak istiyorsun. Önünde her zaman bazı hedefler koyuyorsun ki yerinde saymak istemiyorsun. Ailene sevdiklerine bağlılığın sayesinde insanlar sana aşırı güveniyor ama sen onlara pek fazla güvenmiyorsun. Kendini riske atmak yerine adımlarını sağlam atmak daha çok işine geliyor.

Kim senin özgürlüğünü elinden alabilir ki?

Arkadaşlarına, eğlenmeye, gezmeye bayılan sen için en önemli şey özgürlük. Özgür ruhlu, canı ne isterse oraya giden, hesap vermekten hoşlanmayan birisin. Eğer yanına böyle birini bulursan da senin bir daha görmemiz imkansız olabilir. Her gün başka bir plana gözlerini açıyor ve yorulmak ne pek bilmiyorsun. Gezdikçe, eğlendikçe enerji doluyorsun. Yalnızlık ve sıkıcı insanlardan kaçtığın gibi fikirlerine karşı çıkan sürekli seni küçümseyen insanlardan da kaçıyorsun. Konuşurken bile heyecanın dinmiyor. Kendini uzun uzun anlatmak, yaptıklarını anlatmak senin hoşuna gidiyor. Biraz benmerkezci biri olarak her ortamda önde olmayı ve gruptaki en dikkat çekici kişi olmayı seviyorsun. Kimseye bir zararın olmadığı gibi bu hayattan tek dileğin gezebildiğin kadar gezmek ve eğlenebildiğin kadar eğlenmek. Arkadaşlarınla bir sahil kenarında sohbet etmek bile seni mutlu ederken nasıl olur da sana mutluluğunu çok görürler anlayamadık!

Aşkın peşinde giden bir ömür...

Aşk aşk aşk... Senin tek derdin aşık olmak ve sevilmek. Kariyerin için büyük çabalar sarf edebilir ama aynı zamanda aşık olmayı da ihmal etmezsin. Kendine bakmayı seven, giyinmeye özen gösteren ve bakışları ile ne dediğini anlatabilen birisin. Bazen yalnız kalıp düşünmek, tek başına kahve içmek, müzik dinlemek sana ve ruhuna çok iyi geliyor. Sürekli kalabalık ortamlar değil de oturup bir yerde düşünmek istiyorsun. Gerçekle pek alakan olmadığı gibi gerçeklerle de yüzleşmek istemiyorsun. Tutunduğun tek şey hayallerin. Eğer bunlar elinden alınır veya imkansızlık boyutuna gelirse, büyük bir yıkıma uğrarsın. Bu nedenle hayallerini birine anlatmak, isteklerinden birine bahsetmek sana göre değil. Hislerin ve sezgiler sayesinde çok yanlıştan dönmüş ve çok da doğruyu bulmuşsun. Kendi hayatına odaklı bir şekilde yaşarken insanların seni rahat bırakmaması veya sürekli bir şeylerine karışmaları seni delirtebilir. Kendini kısıtlanmış ve sınırlanmış hissettiğin hiçbir yerde bulunmazsın. Kısaca aşk nerede sen orada.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
229
71
63
31
16
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zehra Çakır

ya bak şöyle yazmayın inaniyom sonra

Necla Kaplan

Kontrolü asla bırakmak istemiyorsun.

Gizem Yenikler

Sadakat duygun aşırı yüksek.

Serkan Yildiz

Çok çekiciymişim de bir seni çekemedim nedense. AA pardon sevgilin vardı... 😂😂😂