Görüş Bildir
Haberler
Eğer Bu 30 Davranıştan 25'ini Yapıyorsan Çok Yakında Evleneceksin Demektir!

Eğer Bu 30 Davranıştan 25'ini Yapıyorsan Çok Yakında Evleneceksin Demektir!

Evlilik kolay şey değil... Evlilik denilince içinde bir şeyler kıpırdamaya başlıyorsa hazır ol evleniyorsun demektir! 😂

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu davranışlardan hangisini yapıyorsun?

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Senin pek evlenmeye niyetin yok gibi!

Anladığımız kadarıyla senin evlilikle pek işin yok. Şimdiye kadar ne bir gelinlik bakmış ne de bir evlilik teklifi hayal etmişsin. 'Bekarlık sultanlıktır.' anlayışını benimsemiş ve hayatına da bunu yansıtmışsın. Sana karışan birini hayatında istemediğin gibi bir sorumluluk da istemiyorsun. Bu nedenle evlilik senden uzak olsun. Kendini hazır hissetmediğin için bu yola girmek şöyle dursun kendini evli bile düşünemiyorsun. Ne diyelim ufukta sana evlilik yok.

Çok yakında değil ama sen de o ışığı gördük!

Yakın değil ama uzak da değil... Senin evliliğine daha var. Küçükken düğün hayalleri kurulmuş, her yılın modası gelinliğe bakılmış, kısaca düğününün planlarını yapmış olabilirsin ama bunun için henüz tam hazır değilsin. Daha gerçekleşmemiş hayallerin var. Bunları gerçekleştirene ve özgürlüğünün tadını tam anlamıyla çıkarana kadar sana evlilik yok. Bir gün evleneceksin ama o gün bugün değil.

Çabuk gelinliği seç yakında düğünün var!

Gelin olmuş gidiyorsun... Sen çok yakında evleniyorsun. Tam anlamıyla evliliğe hazırsın. Sen resmen evlilik için yaratılmışsın. O günü sabırsızlıkla bekliyorsun. Bütün evlilik görevlerini yerine getirebilirsin. İçindeki anaçlık duygusu seni bir an önce evliliğe sürüklüyor. Sen de buna severek ve isteyerek sürükleniyorsun. Gelinliğin, düğün yerin hazırsa seni şöyle beyazlar içinde görmek isteriz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
49
39
11
9
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın